www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rally Norway (JRC)

Rally Norway v dluzích

foto

6. června 2007 • 06:00

Rally Norway – velkolepě zajištěný nováček v Mistrovství světa, který dostal nejen od státu na svou přípravu ve srovnání s jinými soutěžemi skutečně obrovský balík peněz. Nyní se však zdá, že i přesto ekonomická stránka rally skončí obrovským fiaskem.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední fotogalerie z Rally Norway

foto

8. března 2007 • 14:00

Těsně před dnešním shakedownem šotolinové Corona Rally México si můžete připomenout na více než sto snímcích atmosféru také ze třetího podniku letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích, kterým byla zasněžená Rally Norway.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Norway

foto

6. března 2007 • 11:20

Před startem dalšího podniku mistrovství světa, kterým bude už tento týden Mexická rally, se ještě naposledy vracíme k zimní soutěži v Norsku. V poslední fotogalerii k Rally Norway dostaly tentokrát prostor vaše snímky, které pořídili fanoušci Filip Kuba a Roman Kalík.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch před Mexickou rallye

foto

5. března 2007 • 13:00

Štěpán Vojtěch, pilot OMV BIXXOL Rally Team CZ, se opět po roce vydal se svým navigátorem Michalem Ernstem do mexických končin, aby se v místech, kde před rokem získal své první body, poměřil opět se světovou rallye elitou. Pro jediné české účastníky na startu, půjde zároveň i o letošní premiéru.

příspěvků: 1 celý článek »

Liška použil lopatu, místo písku házel sníh

foto

26. února 2007 • 00:30

Lopatu do kufru a jde se na start. Tohle už Milan Liška jednou zažil. Před devíti roky v Africe při dálkové pouštní rallye. A použil ji vydatně, když vyprošťoval závodní vůz Nissan Patrol z písečné duny.

žádný příspěvek celý článek »

Mikko Hirvonen po vítězství v Norsku

foto

23. února 2007 • 10:20

Finský pilot Mikko Hirvonen o víkendu předvedl, že se s ním musí v seriálu mistrovství světa počítat. Stejně tak to potvrdil také Sébastien Loeb, který prohlásil, že Mikko bude letos dalším silným adeptem na titul mistra světa.

žádný příspěvek celý článek »

Loeba zbrzdil hluboký sníh a špatné pneumatiky

foto

23. února 2007 • 09:40

Sébastien Loeb se po skončení obou sněhových soutěží vrátil k tomu, co bylo vlastně příčinou jeho porážky ve Švédsku a následně co stálo za problémy v Norsku, kde vůbec nebodoval. "Ve Švédsku jsem zkusil v sobotu experiment a zvolil jiné pneumatiky s hřeby, než ostatní," řekl na úvod Francouz.

příspěvků: 1 celý článek »

Dvě rally po sobě: Ušetří to, ale je to náročné...

foto

22. února 2007 • 12:40

Přestože se mnoha jezdcům a týmům zdálo, že jet týden po skončení Švédské rally Norskou, je dobrým nápadem, našly se také kritické hlasy. Přitom FIA chtěla touto cestou týmům ušetřit další náklady.

žádný příspěvek celý článek »

Andreas Mikkelsen desátou pozicí potěšen

foto

22. února 2007 • 12:20

Mladý norský pilot Andreas Mikkelsen dokončil domácí soutěž na vynikající desáté pozici. Přitom dokázal porazit i piloty mnohem zkušenější a s lepší technikou. Andreas usedl do Focusu WRC 04.

žádný příspěvek celý článek »

Thomas Schie nedorazil ani do cíle první etapy

foto

22. února 2007 • 10:00

Zkušený pilot Thomas Schie se po skončení Norské rally chce plně soustředit pouze na domácí norský šampionát. Na třetí podnik seriálu mistrovství světa chce co nejdříve zapomenout. Vyletěl totiž z tratě hned na RZ 1 a propadl se až na 74. pozici.

žádný příspěvek celý článek »

JM engineering nevyšel v Norsku naprázdno

foto

22. února 2007 • 09:50

Čtvrté místo Estonce Jaana Möldera a pět juniorských bodů. Taková je vizitka zlínského týmu JM engineering po úvodním závodě juniorského šampionátu v Norsku. Druhý vůz řízený Litevcem Viliusem Rožukasem byl v cíli klasifikován na jedenáctém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Toni Gardemeister do cíle v Norsku nedojel

foto

22. února 2007 • 09:45

Finský pilot Toni Gardemeister nedorazil do cíle Norské rally a to přesto, že podával znovu velmi slušný výkon. Toni sice vylétl z trati již v první etapě, ale stále si dokázal udržet páté místo a bojoval s Gigim Gallim a Henningem Solbergem o čtvrtou pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Norské rally

foto

21. února 2007 • 10:50

O dalších šest desítek snímků ze světové premiéry letošní Norské rally se dnes rozrostla fotogalerie z této soutěže. Jak zachytil atmosféru této ryze zimní soutěže Zdeněk Sluka, to už můžete posoudit sami.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm nebyl rychlostí Hirvonena překvapen

foto

21. února 2007 • 09:25

Marcus Grönholm se nechal v cíli Norské rally slyšet, že jej nijak nepřekvapila rychlost jeho týmového kolegy Mikko Hirvonen, který nakonec bitvu dvou týmových hráčů vyhrál.

žádný příspěvek celý článek »

Mikko Hirvonen o svém vítězství

foto

21. února 2007 • 09:00

Mladý finský pilot Mikko Hirvonen si o uplynulém víkendu získal respekt mnoha světových odborníků i svých nejbližších soupeřů. V Norsku totiž vyhrál s přehledem způsobem start - cíl. Do vedení se dostal již po první rychlostní zkoušce a před sebe už nikoho nepustil.

žádný příspěvek celý článek »

toplist