www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rallye Monte Carlo (PCWRC)

Monte Carlo: Hlasy po II. etapě, Duval nepokračuje

22. ledna 2006 • 08:10

Francois Duval podal v ranní části sobotní etapy skvělý výkon, avšak v RZ 9 svou rychlost přehnal a skončil mimo trať. Přestože jeho Fabie WRC není nijak poškozená, mladý belgický jezdec již do nedělní etapy nenastoupí.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký po sobotní etapě na dvanáctém místě

21. ledna 2006 • 18:00

Druhou etapou pokračovala úvodní soutěž seriálu Mistrovství světa v rally. Ovšem ani v sobotu posádky neabsolvovaly všechny naplánované rychlostní zkoušky, neboť předposlední dnešní test byl pořadateli zrušen.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb se na sebe zlobí

21. ledna 2006 • 11:00

Úřadující mistr světa Sébastien Loeb si vyčítá chybu, které se dopustil v závěru prvního dne a přišel tak o slibný náskok a vedoucí pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo: Hlasy po RZ 9, RZ 11 je zrušená!(update)

21. ledna 2006 • 10:00

Ani po devíti soutěžích se na čele nic nemění a vedoucí pozici si drží Marcus Grönholm. Z Monte Carla jsme navíc obdrželi informaci, že rychlostní zkouška 11 je zrušená. Důvodem je znovu ucpanost příjezdových komunikací a obrovské davy diváků podél trati.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg nemá v Monte Carlu štěstí

21. ledna 2006 • 09:00

Pilot továrního týmu 555 Subaru WRT Petter Solberg neskrýval své zklamání nad tím, že musel odstoupit z Rallye Monte Carlo. Stalo se tak na přejezdu do servisní zóny po šesté rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo RZ 7, 8, 9 - Duval je out

21. ledna 2006 • 08:00

Bylo více než jasné, že Sébastien Loeb nasadí hned v sobotu ráno k velkému trháku a bude se snažit dotáhnout na přední příčky. Po třech ranních odjetých testech mu patří slušná šestá pozice.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo: RZ 4, 5 - Duval vyhrál pátý test

20. ledna 2006 • 13:00

Průběžné první místo stále okupuje Sébastien Loeb, který sice odpoledne zvolnil, ale jeho náskok na druhého Grönholma činí více než minutu. Smůlu měl ve čtvrtém testu Gigi Galli, který trefil skálu, poškodil levé přední kolo a musel odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo: Loebovo vedení potvrzeno

20. ledna 2006 • 12:00

Sébastien Loeb po úvodních třech rychlostních zkouškách vedoucím mužem průběžného pořadí. Druhý je Gilles Panizzi s Fabií WRC a třetí Marcus Grönholm.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo: RZ 2, 3 - Zatím jen velký zmatek (RZ3 zrušena)

20. ledna 2006 • 11:00

Úvodní tři rychlostní zkoušky jsou za námi a nikdo vlastně neví, jaké je pořadí a které výsledky budou platit. Po velkém zdržení se nakonec objevila zpráva, že RZ 3 byla zrušena.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo: RZ 1 - Solberg měl potíže (RZ zastavena)

20. ledna 2006 • 10:00

Prozatím vedoucím mužem průběžného pořadí po první rychlostní zkoušce je Sébastien Loeb s vozem Citroën Xsara WRC. Nicméně před startem mají pořadatelé značné potíže s davy diváků, kteří se nedají zvládat. Petter Solberg měl před startem blíže nespecifikované potíže a startoval později.

žádný příspěvek celý článek »

Red Bull Škoda Team po shakedownu

20. ledna 2006 • 09:00

Dnešní 9,6 kilometrů dlouhá testovací zkouška poblíž Mentonu proběhla pro obě posádky Red Bull Škoda Teamu dobře. Silnice byla zpočátku namrzlá a všichni jezdci obuli pneumatiky s hřebíky, ale poté vysvitlo slunce a silnice začala osychat.

žádný příspěvek celý článek »

Sébastien Loeb by chtěl dohonit Mäkinena

20. ledna 2006 • 08:00

Sébastien Loeb se nechal před startem Rallye Monte Carlo slyšet, že by chtěl získat čtvrtý triumf, čímž by se dotáhnul na Tommiho Mäkinena, který v okolí Monaka také vyhrál čtyřikrát.

žádný příspěvek celý článek »

Monte Carlo: Hlasy po shakedownu

19. ledna 2006 • 12:00

Před startem úvodního podniku seriálu mistrovství světa se na shakedownu drtivá většina jezdců seznamovala s novou technikou a tomu odpovídaly nejen časy, ale také množství chyb, kterých se jednotliví piloti dopustili.

žádný příspěvek celý článek »

Shakedown - nejrychlejší Stéphane Sarrazin

19. ledna 2006 • 11:00

Nejrychlejším mužem shakedownu se stal Stéphane Sarrazin (6:43.4 min) s vozem Subaru Impreza WRC. Druhý skončil Marcus Grönholm a třetí pak Francois Duval se soukromou Fabií WRC. Čtvrtý nejlepší čas zajel Chris Atkinson.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg si přeje hodně sněhu

19. ledna 2006 • 10:00

Pilot továrního týmu 555 Subaru WRT Petter Solberg si přeje, aby bylo v Monte Carlu hodně sněhu a navíc se teploty pohybovaly kolem nuly.

žádný příspěvek celý článek »

toplist