www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Vodafone Rally de Portugal (JRC)

V Portugalsku vyloučen Rui Madeira

foto

2. dubna 2007 • 06:00

Kromě již mediálně známých závažných problémů s váhou u všech Fordů se techničtí a posléze i sportovní komisaři v Portugalsku zabírali také druhým nejrychlejším produkčním vozem celé soutěže, které řídil místní matador Rui Madeira.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký v cíli Portugalské rally

foto

1. dubna 2007 • 19:45

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek zakončila svůj první start v Portugalské rally na celkovém dvaadvacátém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholmovi hrozí diskvalifikace!

foto

31. března 2007 • 23:45

Průběžně druhý Marcus Grönholm byl během dneška frustrovaný, že nestíhá Sébastienu Loebovi. Na předposledním úseku udělal jezdeckou chybu a po výletu ven nabral rozhodující časovou ztrátu. Po konci etapy jej pak potkala další rána.

žádný příspěvek celý článek »

Béreš třetí v JRC po druhé etapě

foto

31. března 2007 • 22:30

Dážď odštartoval II. etapu Vodafone Rally de Portugal 2007. Na posádky čakalo 6 rýchlostných skúšok o celkovej dĺžke takmer 153 kilometrov. Väčšina posádok v kategórii FIA JRC sa rozhodla použiť narezané pneumatiky, team TEMPUS STYLLEX sa však vzhľadom k tomu, že do skončenia súťaže má k dispozícii už len 8 z limitovaného počtu pneumatík rozhodol túto mo 382 nosť nevyužiť.

žádný příspěvek celý článek »

Kopecký v sobotní etapě dosahoval časů v první desítce

foto

31. března 2007 • 22:15

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek odstartovala do druhé etapy Portugalské rallye se snahou o dosažení alespoň dílčích úspěchů po včerejší smolné etapě. Během včerejší úvodní etapy Jan Kopecký odstoupil kvůli nefunkční brzdové soustavě způsobené výrobní vadou dodavatele a ztráta posádky Czech Rally Teamu Kopecký po první etapě kvůli penalizacím za nedokončené páteční rychlostní zkoušky přesahovala třicet minut.

žádný příspěvek celý článek »

Tým BP-Ford si drží pozice na stupních vítězů

foto

31. března 2007 • 22:00

Druhou a třetí pozici po druhé etapě Portugalské rally si drží posádky týmu BP-Ford. Po nejdelším a nejnáročnějším dni v horách nad Algarve jsou Marcus Grönholm a Timo Rautiainen s Focusem RS WRC druzí, Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen se stejným vozem třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Prokop skončil v kotrmelcích

foto

31. března 2007 • 13:45

Martin Prokop s Janem Tománkem figurovali po první sekci Portugalské rally na druhém místě juniorské klasifikace za Estoncem Aavou. V závěru druhého průjezdu RZ5 Tavira však skončil jejich citroën v kotrmelcích. Oba členové posádky naštěstí vyvázli z hrůzostrašné havárie bez zranění.

příspěvků: 2 celý článek »

Grönholm i Hirvonen v Portugalsku v Top 3

foto

31. března 2007 • 00:15

Obě posádky týmu BP-Ford figurují po první etapě Portugalské rally mezi třemi nejlepšími. Marcus Grönholm a Timo Rautiainen jsou druzí, Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Toni Gardemeister vyloučen!

foto

30. března 2007 • 23:00

Finský jezdec Toni Gardemeister, který letos startuje s vozem Mitsubishi Lancer WRC05, se stal historicky první obětí nového pravidla, které vešlo v platnost počínaje letošní sezónou, a podle kterého musí být vyloučena každá posádka, která má na přejezdu mezi rychlostními zkouškami na svém voze méně než čtyři kola.

žádný příspěvek celý článek »

Béreš po první etapě čtvrtý

foto

30. března 2007 • 21:45

Posádka teamu TEMPUS STYLLEX úspešne absolvovala I. etapu Vodafone Rally de Portugal 2007. Cieľom bolo vylepšiť nastavenia nového Renaultu Clio Super1600 a nestratiť pritom kontakt s vedúcimi posádkami v hodnotení FIA JRC 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Jana Kopeckého zradil vadný brzdič

foto

30. března 2007 • 18:40

Páteční etapu Portugalské rally lze jednoznačně z pohledu Czech Rally Teamu Kopecký nazvat smolnou. Hned v úvodní rychlostní zkoušce páteční etapy v jedné pravotočivé zatáčce zůstal po průjezdu předchozího pilota na trati balvan, který nebyl vidět při nájezdu do zatáčky.

žádný příspěvek celý článek »

Béreš po superspeciálce pátý

foto

30. března 2007 • 08:40

Úvodným večerným testom na štadióne Estádio Algarve odštartovala vo štvrtok posádka teamu TEMPUS STYLLEX svoje tohtoročné účinkovanie vo FIA Junior Championship 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký po úvodním testu Portugalské rallye

foto

30. března 2007 • 03:00

Čtvrtým podnikem v letošním programu startů ve vybraných soutěžích zařazených do seriálu Mistrovství světa v rallye je pro posádku Jan Kopecký-Filip Schovánek šotolinová Portugalská rallye. Nejenom pro posádku Czech Rally Teamu Kopecký je tato soutěž velkou neznámou.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte živě úvodní zkoušku Rally de Portugal z Algarve!

foto

29. března 2007 • 19:00

Jihoevropská Rally de Portugal se do kalendáře světových soutěží vrací po šesti letech a prakticky od chvíle, kdy byl zveřejněn kalendář Mistrovství světa pro rok 2007, se o portugalské soutěži jako o jednom z potenciálně nejatraktivnějších podniků.

příspěvků: 1 celý článek »

V Portugalsku se odpočítávají hodiny

foto

29. března 2007 • 18:30

Martin Prokop s Janem Tománkem mají zdárně za sebou shakedown, a tak se start Portugalské rally neúprosně blíží. Portugalsku se plní sen několika posledních let. Do země se vrací seriál MS v automobilových soutěžích, zároveň je soutěž zařazena do juniorského šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist