www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Catalunya - Costa Daurada (JRC)

Martin Prokop po pátku figuruje na třetím místě

foto

5. října 2007 • 21:20

Martin Prokop s Janem Tománkem zdárně absolvovali šest rychlostních zkoušek první etapy Katalánské rally, v juniorské klasifikaci jim patří třetí příčka za dvojicí jezdců Suzuki Aavou a Anderssonem.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký odstoupil z páteční etapy

foto

5. října 2007 • 17:25

V letošním ročníku Katalánské rally nenaváže posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek na skvělé výsledky z předchozích dvou startů. Osudnou se posádce Czech Rally Teamu Kopecký stala třetí rychlostní zkouška, když na desátém kilometru opustil vůz Škoda Fabia WRC trať.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký se setkal s Carlosem Sainzem

foto

5. října 2007 • 05:00

Czech Rally Team Kopecký pokračoval ve čtvrtek v pečlivých přípravách na Katalánskou rallye. Na soutěž, ve které se posádce Jan Kopecký-Filip Schovánek s vozem Škoda Fabia WRC vždy mimořádně dařilo. V roce 2005 na španělském asfaltu získal Jan Kopecký svůj premiérový bod ve světovém šampionátu v hodnocení jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Španělský shakedown kořistí Loeba

foto

4. října 2007 • 12:00

Nepříliš překvapivě skončil shakedown na letošní ročník Rallye Catalunya - Costa Daurada. Téměř čtyřkilometrový úsek z Tivissa do Serra d’Almòs prolétl v nejrychlejším čase král asfaltových soutěží a zároveň největší favorit španělského závodu Sébastien Loeb.

příspěvků: 2 celý článek »

Martin Prokop: Chci se poprat o třetí příčku

foto

3. října 2007 • 05:00

Posádka týmu Jipocar Racing Martin Prokop – Jan Tománek se v rychlém sledu objeví na dvou závěrečných soutěžích juniorského šampionátu. Svou pouť za konečným umístěním v seriálu JRC zahájí tento víkend v Katalánsku, o týden později se poměří se soupeři na Korsice.

příspěvků: 1 celý článek »

Klíčová fáze bojů o titul začíná na španělském asfaltu

foto

3. října 2007 • 02:00

Po pětitýdenní přestávce se tým BP-Ford vydává do Španělska, kde se o tomto víkendu pojede první ze dvojice asfaltových soutěží, následujících týden po sobě. Boj o tituly v sezoně 2007 se přiblížil do rozhodující fáze. V hodnocení značek má Ford náskok 46 bodů, v šampionátu jezdců je na prvním místě Marcus Gronholm, 10 bodů před druhým Sebastienem Loebem.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký testoval ve Španělsku

foto

2. října 2007 • 05:00

Czech Rally Team Kopecký absolvoval v pondělí test vozu Škoda Fabia WRC již v místě konání dalšího podniku zařazeného do seriálu Mistrovství světa v rallye, kterým je španělská soutěž. Vůz Škoda Fabia WRC se dnes proháněl přibližně osmdesát kilometrů od Barcelony nedaleko města Vic.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký testoval před Katalánskou rallye

foto

24. září 2007 • 03:00

Jan Kopecký absolvoval v okolí Kostelce nad Orlicí krátký asfaltový test funkčnosti vozu Škoda Fabia WRC, který je již po havárii v závěru Finské rallye znovu plně připraven k soubojům o desetiny vteřiny na rychlostních zkouškách světových soutěží. Czech Rally Team tak opět disponuje dvěma plně provozuschopnými vozy Škoda Fabia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Hondu čeká premiéra v MS

foto

11. září 2007 • 11:00

Italský JAS Motorsport, který pro rally připravuje tovární vozy Honda Civic Type-R R3, se chystá na svou premiéru v seriálu mistrovství světa. Proti smečce účastníků juniorského seriálu JRC totiž na tratě Rally Catalunya s jedním vozem vyrazí domácí pilot Dani Solá.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën v pohotovosti, Duval potvrzen pro Španělsko

foto

3. září 2007 • 09:00

Jméno Francoise Duvala se objevilo na seznamu přihlášených do 43. Rally RACC Catalunya-Costa Daurada. Přitom ještě včera sháněl bratr šéfa Kronosu Thierry van Dalen hlavního sponzora pro Belgičanovy starty, které měly stát 50 000 Euro.

žádný příspěvek celý článek »

toplist