www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rallye Catalunya - Costa Daurada (JRC)

Fotogalerie z Rally Catalunya od Zdeňka Sluky

foto

24. října 2007 • 06:00

Během prvních dvou říjnových víkendů se stihly odjet dva asfaltové podniky mistrovství světa - ve Španělsku a na Korsice. Jak se dařilo letošním účastníkům toho prvního, konaného na náročných rychlostních zkouškách jihozápadně od Barcelony si můžete prohlédnout na padesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Zdeněk Sluka.

žádný příspěvek celý článek »

Dalším vyloučeným je Hänninen

foto

10. října 2007 • 11:00

Série vyloučených pilotů pokračuje. V pořadí již čtvrtým vyloučeným jezdcem s Mitsubishi Lancer Evo IX během posledního víkendu se stal finský pilot Juho Hänninen, který si svým vyloučením ve Španělsku připsal nelichotivý rekord - během posledních dvou let byl vyloučen již potřetí.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Catalunya - Costa Daurada

foto

9. října 2007 • 10:00

V okolí španělského letoviska Salou proběhl o uplynulém víkendu letošní ročník Rally Catalunya - Costa Daurada. Jak se dařilo letošním účastníkům na náročních rychlostních zkouškách jihozápadně od Barcelony si můžete prohlédnout na téměř osmdesátce snímků, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze závěrečné etapy Rally Catalunya

foto

8. října 2007 • 04:00

Včera se na čtyřech rychlostních zkouškách konala poslední etapa letošní Rallye Catalunya - Costa Daurada. Na předních příčkách absolutní klasifikace se neudálo nic zajímavého, i přesto si můžete prohlédnout více než šedesátku snímků z neděle, které nám zaslal náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm v Katalánsku na stupních vítězů

foto

8. října 2007 • 02:00

Podesáté v letošní sezoně stanula při Katalánské rally posádka týmu BP-Ford Marcus Grönholm a Timo Rautiainen na stupních vítězů. S Focusem RS WRC si dojela pro třetí místo a stále jí patří první místo v průběžné tabulce šampionátu jezdců. Týmoví kolegové Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen skončili v cíli jako čtvrtí a bodový zisk obou posádek dopomohl týmu Ford k udržení vedoucí pozice v hodnocení značek.

žádný příspěvek celý článek »

Tempus Styllex získal cenné body za 4. miesto

foto

8. října 2007 • 01:00

Nedeľňajšia záverečná etapa španielskej Rally Catalunya potvrdila vyrovnaný výkon posádky teamu TEMPUS STYLLEX Jozef Béreš - Petr Starý. Ich Renault Clio S1600 úspešne dorazil do cie 318 a súťaže na 4. mieste v hodnotení Junior Rally Championship, za čo si zo Španielska odvážajú dôležitých 5 bodov do celkovej klasifikácie juniorského šampionátu 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Španělsko: Status quo přinesl double pro Citroën

foto

7. října 2007 • 15:41

Vítězem letošní Katalánské rally se stala dvojice továrního týmu Citroën Sebastien Loeb – Daniel Elena před svými týmovými kolegy na druhém voze C4 WRC Danim Sordem a Marcem Martím. Situace v průběžné klasifikaci MS jezdců se tak před nadcházející Korsickou rally zdramatizovala, neboť náskok dnes třetího Marcuse Grönholma se snížil na pouhých šest bodů před Loebem.

žádný příspěvek celý článek »

Dramatické finále pro Martina Prokopa

foto

7. října 2007 • 15:00

Posádka týmu Jipocar Racing Martin Prokop – Jan Tománek završila své účinkování na Katalánské rally na druhém místě juniorské klasifikace (17. absolutně), když v závěru soutěže odrazila útok továrního jezdce Suzuki Aavy. Díky zisku osmi mistrovských bodů se zároveň posunula na průběžnou třetí příčku JRC za Aavu a Anderssona, kteří nastoupí na start Korsické rally se shodným bodovým ziskem.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally Catalunya

foto

6. října 2007 • 23:30

V okolí španělského letoviska Salou probíhá v těchto dnech letošní ročník Rally Catalunya - Costa Daurada. Posádky již mají za sebou dvě náročné etapy, během kterých stihli odjet 14 z plánovaných 18ti zkoušek. Jak se jim dařilo si můžete prohlédnout na fotografiích z obou etap, které nám zaslal náš stálý spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Jozef Béreš si o příčku polepšil

foto

6. října 2007 • 22:55

Z piateho miesta odštartovala posádka teamu TEMPUS STYLLEX Jozef Béreš - Petr Starý v sobotu ráno do druhej etapy Rally Catalunya 2007. Počasie sa po piatku upokojilo, od rána bolo slnečno. Problémy s prasknutou olejovou vanou sa v piatkovom večernom servise podarilo mechanikom vyriešiť a posádka tak mohla vyraziť do ďalších bojov o body v Junior Rally Championship.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop míchá kartami v juniorském šampionátu

foto

6. října 2007 • 19:20

Martin Prokop s Janem Tománkem zakončili druhou etapu Katalánské rally na druhém místě, v sevření továrních jezdců Suzuki Anderssona a Aavy. Právě oba zmínění jezdci jsou nadále největšími kandidáty na zisk letošního juniorského titulu.

žádný příspěvek celý článek »

Španělsko: Druhá etapa bez dramat

foto

6. října 2007 • 17:25

Jedinou změnu nedoznala v porovnání s páteční úvodní etapou výsledková listina na špici průběžné absolutní klasifikace Katalánské rally po druhém soutěžním dni. Na čele i nadále figurují červené Citroeny C4 WRC Loeba a Sorda před dvojicí továrních Fordů Focus WRC Grönholma a Hirvonena.

žádný příspěvek celý článek »

Béreš se Starým po úvodním dni pátí

foto

5. října 2007 • 23:10

Posádka teamu TEMPUS STYLLEX Jozef Béreš - Petr Starý úspešne absolvovala úvodnú etapu tohtoročnej Rally Catalunya, ktorá bola charakteristická nevyspytateľným, prudko sa meniacim počasím.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po pátku figuruje na třetím místě

foto

5. října 2007 • 21:20

Martin Prokop s Janem Tománkem zdárně absolvovali šest rychlostních zkoušek první etapy Katalánské rally, v juniorské klasifikaci jim patří třetí příčka za dvojicí jezdců Suzuki Aavou a Anderssonem.

žádný příspěvek celý článek »

Španělsko: Úvodní den v režii Citroenů

foto

5. října 2007 • 21:05

Po prvních šesti rychlostních zkouškách úvodní etapy letošní Katalánské rally se na čele soutěže pevně usadila dvojice továrních vozů Citroen C4 WRC pilotovaná jedničkou týmu Sebastienem Loebem a jeho kolegou Dani Sordem. Jejich největší soupeři v průběžné klasifikaci MS FIA, Finové Grönholm a Hirvonen, hájící barvy konkurenčního Fordu, zaostávají po pátku téměř o minutu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist