www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 07 - Rally Japan (PCWRC)

Žádný čas na odpočinek, boj o titul pokračuje v Japonsku

foto

23. října 2007 • 02:00

Japonská rally je třetím podnikem FIA mistrovství světa v rally v minulých čtyřech týdnech. Veškerá únava však musí jít stranou, protože pro tým BP-Ford jsou stále ve hře oba tituly mistrů světa. Po dvou asfaltových soutěžích ve Středomoří je na řadě daleký výlet do Země vycházejícího slunce, před kterým vede Ford jak hodnocení značek, tak šampionát jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Pojede se Japonsko na sněhu?

foto

18. října 2007 • 08:00

Z Japonska začínají přicházet zprávy o vrtošivém počasí, které by mohlo zásadně ovlivnit průběh dalšího dílu seriálu mistrovství světa, Rally Japan. Na ostrov Hokkaido totiž s předstihem přišla zima a může se reálně stát, že se původně šotolinová soutěž alespoň částečně odehraje na sněhu.

žádný příspěvek celý článek »

Lancer Evo X si odbude premiéru v Japonsku

foto

9. října 2007 • 07:00

Automobilka Mitsubishi oficiálně oznámila, že první sportovní verze nejnovější desáté evoluce jejich nejúspěšnějšího závodního modelu Lancer si odbude světovou premiéru při japonském zastavení letošního seriálu mistrosvství světa v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Listina na Japonsko bez překvapení

foto

4. října 2007 • 04:00

Jen jednadvacet dnů zbývá do startu Japonské rally, čtrnáctého podniku letošnísho světového šampionátu. Dnes zveřejněný seznam přihlášených posádek nenabízí žádné překvapení. Třináct vozů WRC a 16 v PCWRC je opravdu chudá nabídka, zajímavostí je start Urmo Aavy se Suzuki Swift S1600.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally posiluje mediální podporu a přesouvá se na jih

foto

18. června 2007 • 13:30

I v letošním roce bude Rally Japan jedinou soutěží mistrovství světa, která se pojede na asijském kontinentu. V rámci mediální propagace se rozhodli přijmout do svých řad novou osobnost. Stala se jí pětatřicetiletá japonská popová hvězda Hiroshi Nagano.

žádný příspěvek celý článek »

toplist