www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Valašská Rally

Valašská rally očima Josefa Petáka

foto

10. dubna 2007 • 12:00

Posádka Hroch Rally Teamu Josef Peták - Libor Joska dokončila Valašskou rally na druhém místě mezi vozy skupiny A za Janem Kopeckým, který opět usedl do Fabie Kit Car. Celkově pak Josef Peták dojel na velmi dobré čtvrté pozici.

příspěvků: 1 celý článek »

Jiří Volf: Náš triumf patří divákům

foto

10. dubna 2007 • 10:05

Jiří Volf s navigátorem Františkem Rajnohou v rámci Valašské rally výborně vstoupili do letošní sezony Mistrovství České republiky rally 2007. S vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII obsadili páté místo absolutně a zvítězili v hodnocení produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vybojoval bronz pro vůz Škoda Fabia Kit Car

foto

10. dubna 2007 • 09:00

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek se s vozem Škoda Fabia Kit Car týmu Impromat Motorsport zúčastnila úvodního podniku Mistrovství České republiky v rallye. Jan s Filipem, kteří startují v Mistrovství světa v rallye s vozem Škoda Fabia WRC Czech Rally Teamu Kopecký, podali na Valašsku výborný výkon a z Valašského Meziříčí, centra Valašské rally, si odvážejí bronzovou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštíkovi zmařil naděje defekt

foto

10. dubna 2007 • 08:00

Domácí Valašskou Rally pokračovala sezona pro vsetínský tým Jaromíra Tomaštíka. V okolí Valašského Meziříčí nasadil dva vozy, přičemž první posádka nebyla daleko od pěkného výsledku. Defekt ale všechno snažení zhatil. Tomaštík s Vrečkou přesto splnili hlavní cíl a po několika letech konečně dojeli na Valašské Rally do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Báječná rally pro Milana Lišku, petrklíče pro Jirku Sedláře

foto

10. dubna 2007 • 04:00

Radost ze solidního bodového přídělu, spokojenost z úspěšného testu nové převodovky, nadšení z pěkných tratí a pořadatelského zázemí - takové jsou dojmy posádky Milan Liška - Jaroslav Jugas z Valašské rally 2007, úvodního podniku premiérového Mistrovství České republiky rally.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování posádky Švidrnoch-Osička

foto

10. dubna 2007 • 02:00

V průběhu deváté rychlostní zkoušky Valašské Rally došlo na voze posádky st. č. 45 k technické závadě, v důsledku které začal vůz hořet. Posádka Švidrnoch - Osička chce tímto poděkovat za ní startujícím posádkám za posytnutou pomoc.

žádný příspěvek celý článek »

Petákova stříbrná Valaška

foto

10. dubna 2007 • 01:00

Posádka Hroch Rally Teamu Josef Peták a Libor Joska úspěšně vstoupila do dvoudenního rallysprintového šampionátu. Z okolí Valašského Meziříčí si odváží poháry za druhá místa ve skupině A a ve třídě A6, když na jedenácti rychlostních zkouškách o délce stotřiceti kilometrů nestačila pouze na dvojici Kopecký/ Schovánek.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská Rally: Ohlasy jezdců po první etapě

foto

7. dubna 2007 • 10:00

Tratě první etapy Valašské rally projel v nejrychlejším čase Jan Kopecký. Ve druhé sadě rychlostních zkoušek, kterou celé startovní pole absolvovalo již za tmy, se rozjel Roman Odložilík, když v celkové klasifikaci přeskočil oba vozy WRC Trněného a Flídra. Poslechněte si ohlasy jezdců, pořízené před závěrečným servisem před cílem první etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška: Ohlasy jezdců po RZ 2

foto

6. dubna 2007 • 22:30

Po úvodních dvou rychlostních zkouškách dominuje letošní Valašské rally Jan Kopecký. Také druhé místo drží dvoukolka v rukou Romana Odložilíka, až třetí je nejrychlejší vůz specifikace WRC, který řídí meclovský Karel Trněný.

žádný příspěvek celý článek »

Na Valašce převzato 63 posádek

foto

6. dubna 2007 • 17:30

Celkem 63 posádek, z toho 51 se soudobými vozy, bylo převzato na letošní ročník Valašské rally, prvního podniku nového seriálu MČR v rally. Soutěž odstartuje na valašskomezižíčském náměstí v 18:20, o čtvrt hodiny později startuje úvodní RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Josefem Petákem před Valaškou

foto

6. dubna 2007 • 10:55

V loňském roce na Valašské rally, která byla pouze součástí Poháru české republiky v rally, Josef Peták nestartoval, o to více se těší na letošní ročník. Podle něj to bude letos tvrdý boj, především pak, pokud zaprší.

žádný příspěvek celý článek »

Volf by rád bojoval o první pětku

foto

6. dubna 2007 • 06:00

V pátek se Jiří Volf ve Valašském Meziříčí postaví na start mistrovské soutěže po pětiměsíční pauze. S vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII a spolujezdcem Františkem Rajnohou chce brněnský pilot při Valašské rally 2007 vykročit do sezony pravou nohou a získat důležité body.

žádný příspěvek celý článek »

Liška s Jugasem na kotárech opět spolu

foto

6. dubna 2007 • 04:00

Milan Liška se letos na závodních tratích s Lancerem objevil už v rámci Mezinárodního mistrovství ČR rally i na rychlostních zkouškách Norské rally, započítávané do světového šampionátu, a o víkendu okusí další seriál. Startem na Valašské rally zahájí své účinkování v nově vypsaném Mistrovství ČR rally.

žádný příspěvek celý článek »

Leoš Flídr před Valašskou Rally

foto

6. dubna 2007 • 01:00

Loňští premianti Rally Super Série, posádka SVC Náchod Motorsport Leoš Flídr – Bohumil Ehl před sezonou 2007 deklarovali chuť ke změně sportovního nářadí a také omezení počtu startů. V předsezónních přípravách se v kalendáři jméno Valašské rally neobjevovalo, ale nakonec loňská vítězná posádka na Valašsko zavítá. Co bylo důvodem změny?

žádný příspěvek celý článek »

Novasol Historic Rally Team vstupuje do sezóny 2007

foto

5. dubna 2007 • 14:00

Posádka Novasol Historic Rallye Teamu Jan Hloušek - Tomáš Rozsíval plánuje se svou žlutou Škodou 100 účast ve všech soutěžích, které jsou v letošním roce zařazeny do Mistrovství České republiky historických automobilů v rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist