www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Valašská Rally

Videa z Valašské Rally 2007

foto

1. května 2007 • 02:00

Podívejte se na sérii videí z úvodního podniku Mistrovství České republiky v rally, populární Valašky. Tato rally měla tradičně zázemí ve Valašském Meziříčí, v jehož okolí se nacházely náročné technické rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Vlček-Jůrka vstoupila do sezóny 2007

foto

19. dubna 2007 • 07:00

Kladenský V-Group rally team vstoupil do sezóny 2007 prakticky beze změn. Sportovním náčiním zůstává nadále Peugeot 206 S1600, za jehož volantem se bude objevovat Jiří Vlček ze sedadla spolujezdce navigovaný Zdeňkem Jůrkou. Jaké jsou plány, představy a ambice posádky rudého vozu, přezdívaného „Karkulka“?

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšný jezdec endura Martin Hudec slušně také v rally

foto

16. dubna 2007 • 02:00

Asi jen velmi málo účastníků a diváků na Valašské Rally vědělo, kdo vlastně seděl v bílé Hondě Civic s č.54. Proto si vám dovolím dnes posádku bílé Hondy představit - pilot se jmenuje Martin Hudec, je členem motoklubu Jiřetín, a je úspěšným účastníkem loňské motocyklové Šestidenní na Novém Zélandu (Lake Taupo).

žádný příspěvek celý článek »

Poslední fotogalerie z Valašské Rally

foto

16. dubna 2007 • 01:00

Letošní Valašská Rally byla zahajovacím podnikem nově vznikléjo mistrovství České republiky v rally. Jak se posádkám o velikonočním víkendu v okolí Valašského Meziříčí dařilo si můžete prohlédnout na snímcích od Michala Šimíčka.

žádný příspěvek celý článek »

Leoš Flídr k Valašské rally

foto

14. dubna 2007 • 07:35

Před startem Valašské rally byla posádka SVC Náchod Motorsport rozhodnuta poprat se o celkové vítězství a obhájit loňský valašský primát. S vozem specifikace wrc se ani stanovení jiného cíle očekávat nedalo.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná Dunovského premiéra na Valašce

foto

13. dubna 2007 • 11:45

Úspěšný vstup do nové sezóny se na Valašské rally podařil posádce Václav Dunovský - Jiří Stross. Loňští sprinterští šampióni skupiny N zůstali pro letošní sezónu věrni týmu Rallyesport Poděbrady i Hondě Civic Vti týmu Sparrow. Ze sprintů však přestoupili o stupínek výše a budou se účastnit „prostředního“ šampionátu - MČR v rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow racing team na Valašské Rally

foto

12. dubna 2007 • 04:00

Tradičním účastníkem českých rallyových soutěží je Sparrow racing team, který nemohl chybět o prvním dubnovém víkendu na tratích Valašské Rally, která otevřela letošní ročník MČR v rally. S vozy Sparrow racing teamu přijela dvojice posádek, ale podpory zlínského týmu využil také Egon Smékal a Petr Trnovec.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Valašské Rally

foto

11. dubna 2007 • 15:00

Máte možnost si prohlédnout další fotogalerii z úvodního podniku nově vzniklého mistrovství České republiky v rally, víkendové Valašské Rally. K dispozici je téměř padesátka snímků od našeho stálého spolupracovníka Jiřího Dokulila.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínkova smolná série pokračuje

foto

11. dubna 2007 • 08:00

I v nové sezoně se zatím Janu Jelínkovi štěstí vyhýbá. Na Mogul Šumava Rallye Klatovy zkolabovalo turbo nového vozu ještě před první rychlostní zkouškou a na téměř domácí Valašské Rally přišel neuvěřitelný dvojitý defekt, který posádku vyřadil z bojů o nejvyšší příčky.

příspěvků: 1 celý článek »

Komentář AutoSport.CZ – Valašská rally

foto

11. dubna 2007 • 07:00

Valašská rally se postarala o odstartování letošní novinky na české rallyové scéně, seriál dvoudenních soutěží, skrývající se pod názvem Mistrovství České republiky v rally. Valaška, která již tradičně nalezla zázemí ve Valašském Meziříčí, tak prodělala poměrně velký skok; loni totiž byla pouze součástí PČRR a kosmetickým vylepšením tehdejší úrovně soutěže bylo její zařazení do Rally Super Série a stejně diskutabilního jednodílného Mistrovství Moravy.

žádný příspěvek celý článek »

Železná tyč ukončila valašský debut

foto

11. dubna 2007 • 04:00

Výletem mimo trať zaviněným defektem pneumatiky skončila premiéra Škoda 130 LR Pavla Stráského na Valašské rally. Po několika dobrých časech z páteční etapy odstupovala posádka Stráský – Kacerovský ze slibného pátého místa mezi historiky.

žádný příspěvek celý článek »

Valašská rally očima Josefa Petáka

foto

10. dubna 2007 • 12:00

Posádka Hroch Rally Teamu Josef Peták - Libor Joska dokončila Valašskou rally na druhém místě mezi vozy skupiny A za Janem Kopeckým, který opět usedl do Fabie Kit Car. Celkově pak Josef Peták dojel na velmi dobré čtvrté pozici.

příspěvků: 1 celý článek »

Jiří Volf: Náš triumf patří divákům

foto

10. dubna 2007 • 10:05

Jiří Volf s navigátorem Františkem Rajnohou v rámci Valašské rally výborně vstoupili do letošní sezony Mistrovství České republiky rally 2007. S vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII obsadili páté místo absolutně a zvítězili v hodnocení produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vybojoval bronz pro vůz Škoda Fabia Kit Car

foto

10. dubna 2007 • 09:00

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek se s vozem Škoda Fabia Kit Car týmu Impromat Motorsport zúčastnila úvodního podniku Mistrovství České republiky v rallye. Jan s Filipem, kteří startují v Mistrovství světa v rallye s vozem Škoda Fabia WRC Czech Rally Teamu Kopecký, podali na Valašsku výborný výkon a z Valašského Meziříčí, centra Valašské rally, si odvážejí bronzovou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštíkovi zmařil naděje defekt

foto

10. dubna 2007 • 08:00

Domácí Valašskou Rally pokračovala sezona pro vsetínský tým Jaromíra Tomaštíka. V okolí Valašského Meziříčí nasadil dva vozy, přičemž první posádka nebyla daleko od pěkného výsledku. Defekt ale všechno snažení zhatil. Tomaštík s Vrečkou přesto splnili hlavní cíl a po několika letech konečně dojeli na Valašské Rally do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

toplist