www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Agrotec Iveco Rally Hustopeče

Jelínek neprojel cílem ani v Hustopečích

foto

25. dubna 2007 • 08:00

Ani třetí start v letošní sezoně nepřinesl Janu Jelínkovi kýžený výsledek. Nový červený vůz opět neprojel cílovou rampou, ačkoliv se pohyboval na čelních příčkách pořadí.

příspěvků: 1 celý článek »

Mifkova vysněná desítka

foto

25. dubna 2007 • 05:30

Posádka Radek Mifka – Tomáš Plachý byla velmi blízko umístění v první desítce už na Šumavě, což se vinou technických problémů nezdařilo. Nyní si již v okolí jihomoravských Hustopečí premiérové umístění v „Top 10“ nenechala vzít.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow racing team v Hustopečích

foto

25. dubna 2007 • 02:00

Ani na druhém podniku Mistrovství České republiky nechyběl tradiční účastník českých soutěží, Sparrow racing team, který se představil v téměř stejném složení jako na Valašské Rally. Jediným „novým“ členem týmu o uplynulém víkendu byla Andrea Trunkátová.

žádný příspěvek celý článek »

V nových barvách do nového šampionátu

foto

25. dubna 2007 • 01:00

Tak trochu symbolicky - v nových barvách do nového šampionátu vstoupila o uplynulém víkendu hodonínská posádka Přemysl a Michal Šebestovi. Dvojice, kterou si fanoušci mohou pamatovat z předchozích dvou ročníků Poháru ČR v rally, pro letošek výrazně změnila svůj program a bude se účastnit vybraných soutěží obou našich národních šampionátů.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Hustopeče očima Josefa Petáka

foto

24. dubna 2007 • 09:30

Jen dva týdny po skončení úvodní soutěže mistrovství České republiky v rally na Valašsku, se posádka Hroch Rally Teamu Josef Peták - Libor Joska zúčastnila dalšího podniku, který se jel v Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

Obě vsetínská subaru skončila v Hustopečích předčasně

foto

24. dubna 2007 • 06:00

Oproti očekávání se nakonec ani jedno z aut vsetínského týmu Jaromíra Tomaštíka neobjevilo v cíli Agrotec Iveco Rally Hustopeče, nicméně hlavní stanovené cíle splněny byly. Nově sestavené posádky stihly posbírat několik cenných zkušeností a vozy byly vyzkoušeny v ostrých podmínkách.

příspěvků: 1 celý článek »

Barvík kvůli helikoptéře o pár centimetrů bronzový

foto

24. dubna 2007 • 02:00

Vladimír Barvík se svým zcela novým Mitsubishi Lancerem EVO IX týmu ANVEL se o víkendu vrátil na tratě 3. AGROTEC IVECO Rally Hustopeče 2007, kde obhajoval druhé místo. K obhajobě mu nakonec chyběla jediná desetina sekundy, o kterou ho porazil pravidelný účastník MS Jan Kopecký.

příspěvků: 1 celý článek »

Stále blíž k cíli...

foto

24. dubna 2007 • 01:00

Velmi smolně skončily pro Eddyho Schlagera s Josefem Sitníkem úvodní dvě soutěže letošního Mistrovství ČR v rally - Valašská rally a Agrotec Iveco rally Hustopeče. Jakoby bylo týmové Mitsubishi Lancer Evo 6 zakleté, i přes všechnu snahu týmu i posádky se nepodařilo vůz přivézt ani jednou do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Petáka přibrzdil bažant

foto

23. dubna 2007 • 11:30

Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Libor Joska obsadila o uplynulém víkendu druhé místo ve skupině A, ve třídě a v absolutní klasifikaci dosprintovala na šestém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký stříbrný s vozem Škoda Fabia Kit Car

23. dubna 2007 • 01:00

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek se s vozem Škoda Fabia Kit Car týmu Impromat Motorsport po dvou týdnech postavila na start i druhé soutěže zařazené do Mistrovství České republiky v rallye. Svůj druhý start s vozem Škoda Fabia Kit Car proměnila v zisk stříbrné pozice a vylepšila tak bronzovou příčku z předchozí Valašské rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Hustopeče - Ohlasy jezdců po RZ 5

foto

21. dubna 2007 • 15:00

Po prvních třech rychlostních zkouškách druhé etapy letošní Agrotec Iveco Rally Hustopeče je ve vedení soutěže Leoš Flídr na voze Škoda Octavia WRC, kterého na prozatimních stupních vítězů doplňují druhý Vladimír Barvík s Mitsubishi a třetí Jan Kopecký s kitovou Fabií. Flídrův největší soupeř a jeden z favoritů rally Karel Trněný odstoupil nedlouho po startu páté rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

V polovině soutěže se do čela probil Flídr

foto

21. dubna 2007 • 13:00

Leoš Flídr se probojoval po páté rychlostní zkoušce do čela třetího ročníku Agrotec Iveco Rally Hustopeče. Na sluncem prozářených testech mezi jihomoravskými vinicemi netrval očekávaný souboj Leoše Flídra i Karla Trněného příliš dlouho.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Hustopeče - Ohlasy jezdců po 1. etapě

foto

21. dubna 2007 • 01:00

Po úvodních dvou rychlostních zkouškách dominuje letošní Agrotec Iveco Rally Hustopeče Karel Trněný s Octavií WRC, kterého v těsném závěsu stíhá Jan Kopecký s kitovou Fabií. Prozatimní stupně vítězů doplňuje Vladimír Barvík, který ve srovnání s nedávnou Matador Rally na Slovensku jede jako vyměněný.

žádný příspěvek celý článek »

Po první etapě Rally Hustopeče vede Karel Trněný

foto

21. dubna 2007 • 00:30

Po úvodní etapě druhého podniku národního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Iveco Rally Hustopeče, vede meclovský jezdec Karel Trněný, který sedlá společně se Stanislavem Kafkou Škodu Octavii WRC.

žádný příspěvek celý článek »

V Hustopečích 75 posádek

foto

20. dubna 2007 • 19:30

Celkem 75 posádek bylo převzato na druhý podnik letošního národního šampionátu v automobilových soutěžích, Agrotec Iveco Rally Hustopeče. Soutěž odstartuje dnes ve 21:30, na programu jsou dvě noční rychlostní zkoušky v okolí Hustopečí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist