www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Agrotec Iveco Rally Hustopeče

Video z Agrotec Iveco Rally Hustopeče (aktualizováno)

foto

8. května 2007 • 03:00

Druhým podnikem letošního národního šampionátu v automobilových soutěžích byla dubnová Agrotec Iveco Rally s centrem v jihomoravských Hustopečích. Jak si vedly posádky na náročných zkouškách protkaných vinicemi si můžete prohlédnout na videích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Cup pokračoval v Hustopečích

foto

4. května 2007 • 10:00

Matador Cup v automobilových soutěžích pokračoval druhým závod při Agrotec rallye Hustopeče. Na start soutěže se postavily posádky Vladimír Barvík-Petra Mynářová (Mitsubishi Lancer EVO IX), Jiří Volf-František Rajnoha (Mitsubishi Lancer EVO IX), Jan Jelínek-Miroslav Kotěna (Mitsubishi Lancer EVO IX), David Spisar-Viktor Hausknotz (Subaru Impreza), Karel Pohner-Jan Husák (Honda Civic Type R) a Radek Majer-Michal Pohořelý (Škoda Felicia).

žádný příspěvek celý článek »

Sýkora se mezi "velkými kluky" neztratil

foto

30. dubna 2007 • 06:00

Poněkud neplánovaně se na startu Agrotec Iveco Rally Hustopeče objevila také západočeská posádka Jan Sýkora – Martina Škardová, přestože letos se starty v „prostředním“ šampionátu MČR rallye příliš nepočítali. Stejně jako před čtrnácti dny na volném poháru ve Starém Smolivci bylo jejich závodním náčiním Mitsubishi Lancer EVO VIII z dílen Racing Activities Mládek v barvách sponzora AUTA 24. Nováčci ve velkém enku se neztratili ani tentokrát.

žádný příspěvek celý článek »

Víno lepší než slivovice

foto

30. dubna 2007 • 01:00

Dalo by se říci, že vínečko z Jižní Moravy z okolí krásného města Hustopeče chutnalo Sherlog Racing týmu víc, než valašská slivovice. Josef Semerád s Bohuslavem Ceplechou si totiž na AGROTEC Iveco rally Hustopeče konečně částečně spravili chuť po velmi nepovedeném začátku letošní rally sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Flídrův „výlet“ mimo trať v Hustopečích

foto

27. dubna 2007 • 06:00

Posádka SVC Náchod Motorsport nastupovala v jihomoravských Hustopečích s jednoznačným cílem vyhrát a minimálně vyrovnat krok s Karlem Trněným na čele tabulky průběžného hodnocení MČR. Nebyl to úkol snadný a po první erzetě se i vytyčený cíl zkomplikoval.

žádný příspěvek celý článek »

Jura si upevnil pozici leadera skupiny N

foto

27. dubna 2007 • 05:00

Jiří Volf s Františkem Rajnohou při Agrotec Iveco rally Hustopeče, druhém podniku Mistrovství ČR rally 2007, zopakovali páté místo absolutně z Valašské rally, která šampionát před dvěma týdny zahájila, a díky třetí příčce mezi "enky" si upevnili vedoucí pozici v průběžné klasifikaci skupiny N.

žádný příspěvek celý článek »

Dunovský opět vítězně

foto

27. dubna 2007 • 04:00

Druhým letošním startem posádky Václav Dunovský – Jiří Stross byla Agrotec Iveco Rally Hustopeče. Již tradičně vyrazili do boje s časem a tratí s Hondou Civic 1,6 Vti týmu Sparrow pod hlavičkou Rallyesport Poděbrady.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče se vydařily, závod sledoval i jezdec formule 1

foto

26. dubna 2007 • 05:00

Třetí ročník hustopečské soutěže je minulostí a je možné říci, že se povedl. Značně pozměněné tratě sice opět nabídly některé dosti rychlé i naopak rozbité úseky, ale celkově soutěž jezdci i diváci podle prvních ohlasů hodnotily velmi kladně.

žádný příspěvek celý článek »

Red Star Racing v Hustopečích

foto

26. dubna 2007 • 02:00

Čtrnáct dní po Valašské rally se jel v Hustopečích další podnik MČR v rally Agrotec Iveco rally. Zúčastnila se jí také posádka Jan Jakubec a Radim Orava se startovním číslem 63. Do Hustopečí jsem odjížděl s cílem mít lepší pocit z jízdy než na Valašce a na umístění jsem vůbec nemyslel.

žádný příspěvek celý článek »

Liška opět v Top 10 a míchá pořadím mezi „enky“

foto

26. dubna 2007 • 01:00

I když Mistrovství České republiky rally není v letošní sezoně prioritou Milana Lišky, po dvou úvodních podnicích seriálu figuruje plzeňský jezdec v průběžném hodnocení šampionátu hodně vysoko. Při Agrotec Iveco rally Hustopeče se sice až do poslední chvíle bránil útokům Petra Poulíka, v cíli se ale nakonec radoval z dalšího umístění v elitní desítce.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Agrotec Iveco Rally Hustopeče

foto

25. dubna 2007 • 09:00

Přinášíme další fotogalerii z druhého podniku letošního národního šampionátu v automobilových soutěžích, kterým byla o uplynulém víkendu Agrotec Iveco Rally Hustopeče. Rovnou čtyřicítku snímků z prosluněných závodů pro vás zachytil náš spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek neprojel cílem ani v Hustopečích

foto

25. dubna 2007 • 08:00

Ani třetí start v letošní sezoně nepřinesl Janu Jelínkovi kýžený výsledek. Nový červený vůz opět neprojel cílovou rampou, ačkoliv se pohyboval na čelních příčkách pořadí.

příspěvků: 1 celý článek »

Mifkova vysněná desítka

foto

25. dubna 2007 • 05:30

Posádka Radek Mifka – Tomáš Plachý byla velmi blízko umístění v první desítce už na Šumavě, což se vinou technických problémů nezdařilo. Nyní si již v okolí jihomoravských Hustopečí premiérové umístění v „Top 10“ nenechala vzít.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow racing team v Hustopečích

foto

25. dubna 2007 • 02:00

Ani na druhém podniku Mistrovství České republiky nechyběl tradiční účastník českých soutěží, Sparrow racing team, který se představil v téměř stejném složení jako na Valašské Rally. Jediným „novým“ členem týmu o uplynulém víkendu byla Andrea Trunkátová.

žádný příspěvek celý článek »

V nových barvách do nového šampionátu

foto

25. dubna 2007 • 01:00

Tak trochu symbolicky - v nových barvách do nového šampionátu vstoupila o uplynulém víkendu hodonínská posádka Přemysl a Michal Šebestovi. Dvojice, kterou si fanoušci mohou pamatovat z předchozích dvou ročníků Poháru ČR v rally, pro letošek výrazně změnila svůj program a bude se účastnit vybraných soutěží obou našich národních šampionátů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist