www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally Vysočina

Rally Vysočina očima Milana Kneifela

foto

30. března 2007 • 04:00

Vysočina pro nás začala pátečním tréninkem, který se odjel na suché trati. Až později odpoledne se počasí rozhodlo, že nám náš první start s Fabií Kit Car pěkně zkomplikuje.Vzhledem k našemu testování auta na suchu a jeho nastavení, jsme při ranním startu ze servisní zóny tušili závody plné nesnází a překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

Ropákova pozlacená premiéra

foto

29. března 2007 • 18:15

Plni očekávání, ale bez přehnaných ambicí odstartovali Pavel Kundrát s Janou Balcarovou do prvního podniku Mistrovství České republiky ve sprintrallye, Rally Vysočina s centrem v Okříškách nedaleko Třebíče. Debut se zbrusu novou Škodou Octavia TDi však skončil nad jejich očekávání a třídu naftových speciálů překvapivě vyhráli!

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow racing s trojicí posádek na Rally Vysočina 2007

foto

28. března 2007 • 01:00

Nástup jara o tomto víkendu nezaznamenalo okolí Třebíče, ale ani pochmurné počasí nezastavilo Sparrow racing team v boji o cenné body do sprinterského šampionátu. Zlínský tým přijel na Vysočinu s trojicí posádek brázdících tratě v Hondách Civic VTi.

žádný příspěvek celý článek »

MP3 ohlasy jezdců z Rally Vysočina

foto

27. března 2007 • 08:00

V naší audiogalerii si můžete poslechnout rozhovory s nejlepšími piloty, kteří se představili o víkendu v okolí Okříšek při Rally Vysočina. Pro server AutoSport.CZ je zpovídal mladý a nadějný spolujezdec Pavel Dresler.

žádný příspěvek celý článek »

Desítku odplavil déšť a sněhová bariéra

foto

27. března 2007 • 05:00

Povzbuzeni průběhem klatovské soutěže nastoupili Radek Mifka se spolujezdcem Tomášem Plachým na start Rally Vysočina. Štěstí jim však ani tentokrát nepřálo... Letošní prioritou Radka Mifky je kompletní seriál MMČR, přesto by se rád objevil i na vybraných podnicích dalších dvou šampionátů.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Bujáček debutoval při Rally Vysočina

foto

27. března 2007 • 04:00

O uplynulém víkendu byla zahájena nová sezona mistrovství České republiky ve sprintrally a s ní odstartoval i první ročník Poháru mládeže. Na tratě Rally Vysočina se sjela trojice posádek mezi kterými nechyběla ani dvojice Andrea rally teamu ve složení Martin Bujáček a velezkušený Billy Latif.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó na bedně

foto

26. března 2007 • 22:15

Plzeňská posádka Viktor Szabó – Vladimír Tichý si hned v prvním podniku mistrovství České republiky 2007 ve sprintrally vyjela body za třetí místo v absolutním pořadí. Vítězná posádka Gavlák – Hůlka si totiž do českého mistrovství malých soutěží body nepřipisuje.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Vysočina

foto

26. března 2007 • 19:00

Můžete si prohlédnout fotogalerii z úvodního podniku letošního národního rallysprintového šampionátu, deštěm zmáčené víkendové Rally Vysočina, která se jela v okolí Okříšek. Autorem dnešní série snímků je náš spolupracovník Michal Šimíček.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia víťazne na Vysočine

foto

26. března 2007 • 14:30

ARC Slovakia sa predstavil na Vysočine tento krát z dvoma posádkami. K stálej posádke Peter Gavlák – Miloš Hůlka pribudla aj posádka Vlastimil Neumann – Michal Večerka. Prioritou štartu posádok bolo hlavne otestovanie vozidiel Mitsubishi Lancer EVO IX na nadchádzajúce súťaže.

žádný příspěvek celý článek »

Peter Gavlák vyhrál Rally Vysočina

foto

24. března 2007 • 16:30

Slovenský pilot Peter Gavlák s českým spolujezdcem Milošem Hůlkou zvítězili v absolutní klasifikaci zahajovacího podniku letošního rallysprintového šampionátu, Rally Vysočina, která se dnes jela za deštivého počasí v okolí Okříšek.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listina na Rally Vysočina

foto

23. března 2007 • 22:15

Rovných 90 posádek bylo převzato na zahajovací podnik letošního rallysprintového šampionátum, Rally Vysočina. Soutěž startuje zítra ráno v 8:30, pro posádky je připraveno osm rychlostních zkoušek o délce těsně přesahujících šedesát kilometrů

žádný příspěvek celý článek »

PK Motorsport do sezóny 2007 s novou zbraní

foto

23. března 2007 • 07:00

Po dlouhé časové odmlce jsme zde opět s novými závodními ambicemi do roku 2007. Již na podzim, po úspěšném závodě ve Vsetíně, zakoupil náš tým jiný vůz, se kterým budeme dobývat stupně vítězů v českém mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Černý debutuje na Rally Vysočina

foto

23. března 2007 • 06:00

Honza Černý se již tuto sobotu představí na Rally Vysočina 2007, která jako každoročně zahájí sezónu rally sprintů. S velezkušeným spolujezdcem Miroslavem Fantou a s nově zakoupeným VW POLO sk. N1 se Honza chystá udělat své první krůčky v rally, nasbírat zkušenosti a poměřit se nejen s ostatními mladými závodníky.

žádný příspěvek celý článek »

Aktuální novinky z Rally Vysočina

foto

22. března 2007 • 13:00

Již zítra bude zahájen první podnik letošního rallysprintového šampionátu, tradiční Rally Vysočina s centrem v Okříškách nedaleko Třebíče. Jaké jsou nejaktuálnější informace ohledně tratí i účasti jednotlivých posádek?

žádný příspěvek celý článek »

Kundrátův přestup k naftě

foto

22. března 2007 • 12:30

Když začátkem loňského srpna opouštěla Škoda Felicia Kit Car osadu Pihlov vedle Lipenské přehrady, nezůstalo jeho oko suché. Tři týdny nato si při zlínské Barum rally krátce vyzkoušel slabší enkovou Hondu Civic, než jej na Trojáku zradila převodovka. Od té doby se po něm slehla zem... Na konci loňské sezóny byl rozhodnutý, že závodní kombinézu definitivně pověsí na hřebík.

žádný příspěvek celý článek »

toplist