www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of Argentina (PCWRC+JWRC)

Grönholm nejrychlejší v druhé etapě Argentinské rally

30. dubna 2006 • 10:20

Posádka týmu BP-Ford Marcus Grönholm a Timo Rautiainen byla nejrychlejší během druhé etapy Argentinské rally. Finové se zbavili včerejších problémů s transmisemi svého Focusu RS WRC, vyhráli čtyři z osmi rychlostních zkoušek dnešního dne a posunuli se na desáté místo průběžného pořadí, zajišťující Fordu body do hodnocení značek.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch měl v Argentině smůlu

30. dubna 2006 • 09:30

Český jezdec Štěpán Vojtěch měl v sobotní etapě velkou smůlu a musel odstoupit již ve druhé rychlostní zkoušce. Důvodem byla porouchaná převodovka, která zamezí startu české posádky také do nedělní etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Chris Atkinson dostal penalizaci

30. dubna 2006 • 09:10

Australský pilot Chris Atkinson dostal penalizaci jedné minuty za to, že překročil povolenou rychlost v servisní zóně po čtrnácté rychlostní zkoušce. Tím pádem znovu klesl až Daniho Sordá a patří mu sedmá pozice.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Loeb má blízko k dalšímu vítězství

29. dubna 2006 • 23:10

Ani osm rychlostních zkoušek druhé etapy nezměnilo nic na tom, že na vedoucí pozici se stále drží Sébastien Loeb. Druhé místo patří Petteru Solbergovi a třetí pozice Gigimu Gallimu na Peugeotu 307 WRC. Dnešní den si na své konto připsali vítězství v rychlostních zkouškách také jezdci Henning Solberg a Xavier Pons. Solbergovi se povedlo v RZ 16 zajet naprosto shodný čas se svým bratrem Petterem.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Ohlasy po druhé etapě

29. dubna 2006 • 23:00

Atkinson zatím žádný test nevyhrál, jelikož mu byl následně upraven čas a Australan tak skončil v RZ 17 až pátý. Vítězství v testu si připsal na své konto Petter Solberg. Australan je nyní na šestém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Wilson drží osmou pozici (ohlasy)

29. dubna 2006 • 20:20

Úpravy v servisní zóně se Atkinsonovi vyplatily a mladý Australan se posunul před Daniho Sordá, který jede v Xsaře WRC. Horkou chvilku na RZ 15 zažil Henning Solberg, který skončil mimo trať, ale nakonec do cíle dojel.

příspěvků: 1 celý článek »

Brouk s Myšákem i přes nepříjemnosti na startu 2. etapy

29. dubna 2006 • 17:20

Včerejší úvodní, zpočátku nadějně vyhlížející etapa, skončila poněkud smolně pro posádku Czech OMV Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Loeb vede, Galli třetí

29. dubna 2006 • 17:15

Ani po čtrnácti rychlostních se na vedoucí pozici nic nemění a první příčku si drží Sébastien Loeb. Petter Solberg sice nabral ztrátu, jelikož mu přestalo fungovat řazení pod volantem, ale ani tak svůj boj o vítězství nevzdává. Na třetím místě je fantasticky jedoucí Gigi Galli, který měl dnes ráno jednu krizovku, avšak nyní je zpět ve svém tempu.

žádný příspěvek celý článek »

Stohl zvolil špatné gumy (Ohlasy po RZ 14)

29. dubna 2006 • 17:10

Rakouský pilot Manfred Stohl si stěžoval na to, že nevybral pro první rychlostní zkoušky zrovna optimální obutí. Také proto se prozatím nedokázal propracovat před svého týmového kolegu Henninga Solberga, kterého pro změnu trápí potíže s brzdami.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Grönholm vítězně (ohlasy po RZ 11)

29. dubna 2006 • 13:40

Úvodní test druhé etapy se stal kořistí Marcuse Grönholma na voze Ford Focus WRC. Ten sice již nemá šanci Argentinskou rally vyhrát, nicméně nevzdává se a jede stále naplno. Problémy hned v úvodu měl Petter Solberg, kterému po průjezdu jedním z brodů přestalo fungovat elektronické řazení pod volantem.

žádný příspěvek celý článek »

Oba Focusy RS WRC odstoupily ze stupňů vítězů

29. dubna 2006 • 10:40

Posádka BP-Ford World Rally Teamu Marcus Grönholm a Timo Rautiainen vedla průběžné hodnocení Argentinské rally, avšak během odpoledne se objevily problémy na jejich Focusu RS WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Po první etapě vede Loeb (Ohlasy)

28. dubna 2006 • 22:50

Ani nevýhodná startovní pozice nezabránila Sébastienu Loebovi v tom, aby po úvodní etapě Argentinské rally vedl právě on. Na druhém místě je Petter Solberg, který ztrácí necelých dvacet vteřin. Na vynikající třetí příčce je Gigi Galli, který sice začal vlažně, ale postupně se dostal do tempa a zakončil den na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Grönholm i Hirvonen out! (Ohlasy)

28. dubna 2006 • 21:30

Finský pilot Marcus Grönholm musel zastavit na trati rychlostní zkoušky osm a přišel tak o vedoucí pozici. Na tu se dostal Sébastien Loeb. Finovi zhasl motor v jednom vracáku a ten pak již nenaskočil.

příspěvků: 1 celý článek »

Argentinská rally: Grönholm vede, Pons out

28. dubna 2006 • 17:40

Petter Solberg se po úvodních šesti rychlostních zkouškách propadl na třetí pozici. Sébastienu Loebovi nevadí ani nevýhodná startovní pozice, když musí plnit úlohu zametače a drží se na skvělém druhém místě. Vedoucí pozice patří nyní suverénně jedoucímu Marcusi Grönholmovi.

žádný příspěvek celý článek »

Argentinská rally: Úvod patřil Solbergovi, Loeb zabral

28. dubna 2006 • 15:30

Po čtyřech rychlostních zkouškách je na vedoucí pozici Petter Solberg. Přestože mu vyšel velmi dobře start do RZ 3, v následujícím testu nepatrně ztratil.

žádný příspěvek celý článek »

toplist