www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Sherlog Racing zpět ve hře

foto

10. srpna 2007 • 04:00

IV. Cebia Rally Pelhřimov-Memoriál Tomáše Vojtěcha je krásná soutěž, která má však pro Josefa Semeráda každoročně trochu hořkou příchuť. Před dvěma lety zde Pepa Semerád s Bohoušem Ceplechou naposledy závodili s Tomášem Vojtěchem, pro kterého byl Pelhřimov poslední soutěží v životě, a v loňském roce Pepa těsně před startem rally přišel o svého největšího kamaráda, o svého tátu.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z cíle Pelhřimova (MP3)

foto

9. srpna 2007 • 18:00

O uplynulém víkendu skončil další díl prostředního českého šampionátu, Cebia Rally Pelhřimov. Jak se na rychlostních zkouškách na Vysočině dařilo vítězné posádce Karel Trojan - Dan Vodička i všem jejim soupeřům si můžete poslechnout v rozhovorech ze závěrečné servisní zóny.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Pelhřimov očima Josefa Petáka

foto

9. srpna 2007 • 09:50

Příbramský jezdec Josef Peták opět nenašel mezi dvoukolkami soupeře a s přehledem vítězně dovezl svůj Renault Clio Super 1600 až do cíle Cesia Rally Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha. Na druhého Jana Dohnala najet Peták přes tři minuty. Třetí skončil s téměř pětiminutovou ztrátou Karel Pohner.

žádný příspěvek celý článek »

K & K v Pelhřimově na bedně

foto

9. srpna 2007 • 02:00

Michal Křemen na předchozím rallysprintu v Pačejově havaroval, a tak v Pelhřimovské dvoudenní soutěži měl jako hlavní úkol dojet až do cíle. Dokonce to i stačilo na bednu, což jistě není špatné.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Semerád startuje v Matador Cupu

foto

9. srpna 2007 • 01:00

Po téměř čtyřměsíční přestávce se konal další závod národního mistrovství České republiky v rallye. Do organizačně velmi dobře připravené soutěže v okolí Pelhřimova odstartovalo i sedm posádek startujících v Matador Cupu 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Cebia Rally Pelhřimov

foto

8. srpna 2007 • 14:00

O uplynulém víkendu pokračoval po delší pauze zaviněné zrušením Labské rally prostřední český šampionát v automobilových soutěžích. Jak se posádkám Cebia Rally Pelhřimov dařilo na náročných rychlostních zkouškách v členité krajině Vysočiny si můžete prohlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Křemen s Rudou Kouřilem vezou z Pelhřimova medaili

foto

8. srpna 2007 • 13:00

Soutěžácký začátečník Michal Křemen s ostříleným spolujezdcem Rudou Kouřilem absolvovali víkendovou Cebia Rallye Pelhřimov 2007 v klidu a v pohodě a navíc se v poslední erzetě posunuli i na medailovou pozici. Po soutěži tedy byli spokojeni a těší se na svůj další společný start v Prachaticích.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Cebia Rally Pelhřimov

foto

7. srpna 2007 • 10:00

O uplynulém víkendu pokračoval po delší pauze zaviněné zrušením Labské rally prostřední český šampionát v automobilových soutěžích. Jak se posádkám Cebia Rally Pelhřimov dařilo na náročných rychlostních zkouškách v členité krajině Vysočiny si můžete prohlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Cebia Rally Pelhřimov

foto

6. srpna 2007 • 06:00

O uplynulém víkendu pokračoval po delší pauze zaviněné zrušením Labské rally prostřední český šampionát v automobilových soutěžích. Jak se posádkám Cebia Rally Pelhřimov dařilo na náročných rychlostních zkouškách v členité krajině Vysočiny si můžete prohlédnout na snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

První fotogalerie z Cebia Rally Pelhřimov

foto

4. srpna 2007 • 14:00

Ještě v průběhu letošního ročníku Cebia Rally Pelhřimov máte možnost si prohlédnout aktuální fotogalerii z úvodních náročných rychlostních zkoušek. Autorem snímků je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf jede do Pelhřimova uhájit vedení v šampionátu MČR

foto

2. srpna 2007 • 09:00

Jiří Volf odstartuje do blížící se Rally Pelhřimov – Memoriálu Tomáše Vojtěcha, čtvrtého dílu seriálu MČR, coby leader hodnocení kategorie produkčních vozů v šampionátu. V boji o body, jehož cílem je především udržení vedoucí pozice v mistrovství, bude brněnskému pilotu vůbec poprvé pomáhat spolujezdkyně Kateřina Štorková.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák testoval Lancer Evo IX

foto

2. srpna 2007 • 08:00

Zádveřický pilot Antonín Tlusťák se v letošní sezóně soustředí hlavně na starty v mistrovství Evropy se svým letitým Citroënem Saxo Kit Car. I proto si může dovolit na českých tratích experimentovat. Jedním takovým pokusem bude i víkendová Cebia Rally Pelhřimov, na které se představí za volantem Mitsubishi Lancer Evo IX.

příspěvků: 6 celý článek »

Český mistr Václav Pech se objeví ve stánku mitsubishi!

foto

2. srpna 2007 • 07:00

Pouhý den zbývá do startu IV. CEBIA Rallye Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha, která se odehraje v termínu 3. – 4. srpna 2007 jako součást mediasport.cz Mistrovství České republiky v rally 2007, Mistrovství České republiky v rally historických automobilů 2007, Trofej Zóny střední Evropy v rally historických automobilů 2007 a volný zónový podnik.

žádný příspěvek celý článek »

Flídr jede do Pelhřimova obhajovat vítězství

foto

2. srpna 2007 • 06:00

Před východočeskou posádkou SVC Náchod Motorsport Flídr - Ehl je v kalendáři oblíbený Pelhřimov, další díl seriálu MČR v rally. Náchodský tým se na Vysočině cítí velice dobře a těší se nejen na úžasné prostředí a výbornou organizaci, ale i na nové rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Kdo skočí nejdále, dostane hodinky!

foto

30. července 2007 • 15:00

V itineráři IV CEBIA Rally Pelhřimov 2007 – Memoriál Tomáše Vojtěcha najdeme u lomu Těchobuz divácky atraktivní skok přes hranu silnice II. třídy č. 124. Nachází se na 3,75 km rychlostní zkoušky Zhoř, která vede z Bratřice do Zhoře a pojede se v pátek 3. srpna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist