www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-R 07 - Cebia Rally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Tomáš Arazim se na Pelhřimově opět neztratil

foto

17. srpna 2007 • 04:00

Skvělé konečné umístění v TOP 5 absolutního pořadí a pomyslná „brambora“ v kategorii produkčních vozů. To je výsledek teprve druhého letošního svezení posádky Tomáš Arazim – Honza Olšaník, na právě skončené dvoudenní soutěži Národního mistrovství ČR v rally. Na náročných tratích v okolí Pelhřimova to kluci neměli nijak jednoduché a možná měli v některých chvílích i notnou dávku štěstí :o) I přes několik drobných jezdeckých zaváhání však zajeli vždy čas v TOP 10, proto je celkové umístění pro celý tým velkou odměnou.

žádný příspěvek celý článek »

Dědeček Vlček na bodový příděl nedosáhnul

foto

17. srpna 2007 • 03:00

Další pokračování MČR v rally, které hostilo město Pelhřimov, bylo pro kladenskou posádku Jiří Vlček – Zdeněk Jůrka zlomové. Stalo se totiž prvním startem, ke kterému pilot rudého Peugeotu 206 S1600 nastupoval coby novopečený dědeček. Otázka, jakým způsobem se nová životní role odrazí na jeho jezdeckém stylu, znervózňovala před startem celý tým.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Teamu se v Pelhřimově nedařilo

foto

16. srpna 2007 • 03:00

Po dlouhých týdnech konečně pokračoval o prvním srpnovém víkendu národní šampionát v automobilových soutěžích. Na náročné tratě v Cebia Rally Pelhřimov se vydalo celkem pět týmových vozů, na rozdíl od předchozích závodů se jim však příliš nedařilo.

žádný příspěvek celý článek »

Sýkora a Škardová museli odstoupit před zraky manažera

foto

15. srpna 2007 • 15:00

Ani při druhém startu v rámci seriálu Mistrovství České republiky nebylo posádce Jan Sýkora – Martina Škardová přáno spatřit cíl. Stejně jako v Hustopečích je také v Pelhřimově zastavila technická závada. Podobně se jim vedlo i v uplynulé sezóně při startech s felicií a tak se na mysl vkrádají pocity, jestli pro ně nejsou tyto podniky zakleté.

žádný příspěvek celý článek »

Proč? Nevím!

foto

15. srpna 2007 • 13:00

Jdeme přes hranu. Auto se zvedá. Vidím jen černé nebe a pak se to otáčí. Stav beztíže trvá nějak podezřele dlouho. Už nestoupáme. Padáme! Bohužel auto neletí rovně. Tvrdý dopad na levé přední. Létají jiskry.

příspěvků: 3 celý článek »

Leoš Flídr k Pelhřimovské rally

foto

15. srpna 2007 • 08:00

Rally v Pelhřimově patří mezi nejoblíbenější soutěže východočeské posádky Flídr – Ehl. V okolí Pelhřimova a Pacova soutěžili ještě v dobách jejich působení ve Volném poháru. Tamní pořadatelský tým v čele s ředitelem Richardem Gnojkem oba východočeši považují za jeden z nejlepších v republice.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák v Pelhřimově na výtečnou

foto

14. srpna 2007 • 13:00

Start na Rallye Pelhřimov pojala valašská posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík, jako test před blížící se Barum rally. I přes drobné potíže v soutěži a padesáti sekundovou penalizaci dokázali oba jezdci držet krok se špičkou závodu. Cílovou rampou projeli nakonec jako šestí absolutně, pátí ve třídě N4 a domů si odvezli i pohár za prvenství mezi juniory.

žádný příspěvek celý článek »

M. Pantálek: Až skončím s rallye, budu hasičem

foto

14. srpna 2007 • 07:00

Doslova a do písmene „žhavou“ sezónou by se dala nazvat ta letošní v podání Milana Pantálka. Pět týdnů uplynulo od Rallysprintu Kopná, kde Milan s Jardou Novákem v cíli úvodní erzety hasili svůj Lancer EVO 8 a kluci „tasili“ hasičáky znovu.

žádný příspěvek celý článek »

Omluva za Pelhřimov...

foto

14. srpna 2007 • 01:00

Jako na houpačce probíhal pro posádku Václav Dunovský – Jiří Stross třetí podnik MČR v rallye. Po suverénním pátečním vedení ve třídě N2 přišla hned v úvodu sobotní etapy ztráta způsobená defektem. Posádka týmu Rallyesport Poděbrady se přesto brzy vrátila do čela a znovu si vybudovala náskok. Soutěž pro ni ale nešťastně vyvrcholila havárií v závěrečné rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Krizová sezóna Škody 130 LR končí

foto

13. srpna 2007 • 08:00

Milí fanoušci automobilových soutěží. Dnešní tiskovou zprávu bych rád pojal naprosto jinak, než jste byli doposud zvyklí. Do čtvrtého ročníku Cebia Rallye Pelhřimov, který se jel o prvním srpnovém víkendu, jsme opět odstartovali s naší historickou Škodou 130 LR s vírou, že už konečně spatříme cíl. Technika si však opět postavila hlavu a naše letošní čtvrté nedojetí mě vyprovokovalo napsat tento netradiční text, který jistě mnozí z vás ani nedočtou kvůli jeho délce až do konce.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář AutoSport.CZ – Cebia Rally Pelhřimov

foto

10. srpna 2007 • 19:00

Ne zcela podle papírových favoritů dopadla další konfrontace elity „prostředního“ českého šampionátu. Technické problémy odstřelily obstarožní wéercéčka do hloubi pole a na čele výsledků se tak vyhřívaly vozy skupiny N. Mezi nimi byla nejrychlejší jedna z nejnetradičnějších – Karel Trojan si při testovací jízdě vedle sebe opět po dlouhé době posadil Dana Vodičku a společně si dojeli pro vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Sherlog Racing zpět ve hře

foto

10. srpna 2007 • 04:00

IV. Cebia Rally Pelhřimov-Memoriál Tomáše Vojtěcha je krásná soutěž, která má však pro Josefa Semeráda každoročně trochu hořkou příchuť. Před dvěma lety zde Pepa Semerád s Bohoušem Ceplechou naposledy závodili s Tomášem Vojtěchem, pro kterého byl Pelhřimov poslední soutěží v životě, a v loňském roce Pepa těsně před startem rally přišel o svého největšího kamaráda, o svého tátu.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z cíle Pelhřimova (MP3)

foto

9. srpna 2007 • 18:00

O uplynulém víkendu skončil další díl prostředního českého šampionátu, Cebia Rally Pelhřimov. Jak se na rychlostních zkouškách na Vysočině dařilo vítězné posádce Karel Trojan - Dan Vodička i všem jejim soupeřům si můžete poslechnout v rozhovorech ze závěrečné servisní zóny.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Pelhřimov očima Josefa Petáka

foto

9. srpna 2007 • 09:50

Příbramský jezdec Josef Peták opět nenašel mezi dvoukolkami soupeře a s přehledem vítězně dovezl svůj Renault Clio Super 1600 až do cíle Cesia Rally Pelhřimov - Memoriál Tomáše Vojtěcha. Na druhého Jana Dohnala najet Peták přes tři minuty. Třetí skončil s téměř pětiminutovou ztrátou Karel Pohner.

žádný příspěvek celý článek »

K & K v Pelhřimově na bedně

foto

9. srpna 2007 • 02:00

Michal Křemen na předchozím rallysprintu v Pačejově havaroval, a tak v Pelhřimovské dvoudenní soutěži měl jako hlavní úkol dojet až do cíle. Dokonce to i stačilo na bednu, což jistě není špatné.

žádný příspěvek celý článek »

toplist