www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally Agropa Pačejov

Pozvání na autogramiádu s účastníky Rally Paříž – Dakar

foto

13. července 2007 • 03:00

XXIX. ročník Rally Agropa má již tradičně svou předehru v podobě předstartovní show na horažďovickém náměstí. Letos se poprvé uskuteční ve večerních hodinách od 19 hodin. Pořadatelé z AMK Pačejov přichystali nejen fanouškům automobilového sportu, ale i široké divácké veřejnosti zajímavý doprovodný program.

žádný příspěvek celý článek »

Vlkův test skončil předčasně

foto

13. července 2007 • 01:00

V kalendáři malého šampionátu následuje o tomto víkendu pačejovská soutěž. Jiří Vlček má na tento závod nepěkné vzpomínky, když zde zažil nejhorší havárii ve své kariéře. Proto se rozhodl přistoupit k Rally Pačejov ještě obezřetněji, nežli k jiným podnikům a rozhodl se k testu.

žádný příspěvek celý článek »

Firla Autosport o víkendu na dvou frontách

foto

12. července 2007 • 02:00

Úspěšně skončil pro tým Firla Autosport čtvrtý díl letošních klání seriálu MIO GPS Sprintrally Championship. Čtvrtá pozice v absolutním hodnocení a stříbro mezi produkčními vozy tak rázem změnily plány týmu pro nadcházející období.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených čítá sto posádek

foto

11. července 2007 • 08:00

Rovnou stovku přihlášek obdrželi pořadatelé XXIX. Rally Agropa. Soutěž je zařazena do dvou šampionátů. Posádky navíc doplní účastníci volné soutěže historických automobilů. Tam se přihlásili čtyři posádky, z nichž se těžko hledá jednoznačný favorit. Nejatraktivnější automobil v této kategorii představí Zdeněk Kroupar, který pojede tradičně s Lancií Fulvia.

žádný příspěvek celý článek »

Trať XXIX. Rally Agropa

foto

9. července 2007 • 07:00

Pořadatelé z AMK Pačejov hlásí připravenou trať. Je tedy na čase, představit si ji trochu podrobněji. Soutěž tradičně začíná startem na horažďovickém náměstí Míru. Jako první rychlostní zkouška byl do itineráře XXIX. Rally AGROPA zařazen staronový úsek Strážovice – Nehodív.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Agropa Rally Pačejov

foto

4. července 2007 • 14:00

Pouhé dva týdny po Kopné bude pokračovat na západě Čech, kde se v okolí Horažďovic pojede již devětadvacátý ročník Rally Agropa Pačejov. Od dnešního dne je k dispozici seznam přihlášených posádek čítající kompletní rallysprintovou špičku doplněnou o několik zajímavých posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Agropa už za měsíc

foto

26. června 2007 • 02:00

Do startu XXIX. Rally Agropa zbývá již necelý měsíc. 14.července 2007 úderem deváté hodiny vyrazí na trať pačejovské rally první posádka. V tuto chvíli ještě není jasné, kdo na svém voze poveze startovní číslo 1. První přihlášky se však už na ředitelství rally shromažďují.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Agropa opět s historiky

foto

6. června 2007 • 07:00

Do startu XXIX. Rally AGROPA zbývají necelé dva měsíce. Na ředitelství soutěže již dorazila všechna potřebná povolení týkající se trati. V tuto chvíli už nic nebrání tomu, aby pořadatelé vydali zvláštní ustanovení k soutěži. Sestavený je také časový harmonogram rally, který je ke stažení na oficiálních stránkách soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení a přihláška na Pačejov

foto

29. května 2007 • 08:00

Do startu devětadvacátého ročníku Rally Agropa Pačejov zbývá sice ještě měsíc a půl, již dnes si však můžete stáhnout zvláštní ustanovení, přihlášky pro všechny vypsané seriály i časový harmonogram k pátému podniku letošního sprintového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Agropa se vrací do tradičního termínu

foto

3. května 2007 • 05:00

Ve dnech 13. - 14. července 2007 se uskuteční v okolí Pačejova již XXIX. ročník RALLY AGROPA. Pačejovská soutěž musela tentokrát v kalendáři ustoupit evropské Rally Bohemia, a vrací se tak k původnímu prázdninovému termínu. V těchto dnech finišují práce na stavbě trati a časovém harmonogramu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist