www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - Rally Agropa Pačejov

Další fotogalerie z Rally Agropa Pačejov

foto

2. srpna 2007 • 02:00

Ještě jednou se vrátíme prostřednictvím fotogalerií k doposud poslednímu odjetému rallysprintu, Rally Agropa Pačejov. Vinou technických problémů až dnes přinášíme snímky od našich stálých spolupracovníků Roberta Balcara a Sharka.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Fiala vítězně na Agropě

foto

23. července 2007 • 05:00

Plzeňská posádka Michal Fiala – Tomáš Heidenreich úspěšně absolvovala během uplynulého víkendu rallyesprint v Pačejově, když pro sebe a pro team LVMotors získala vítězství ve třídě A7. Kromě toho se ve skupině A dokázala prosadit mezi vozy S1600 a propracovala se na „bednu“.

žádný příspěvek celý článek »

Škardová nabádá Sýkoru ke zrychlení

foto

23. července 2007 • 01:00

Vynikajícího výsledku dosáhla na Rally Agropa Pačejov posádka Jan Sýkora – Martina Škardová. Premiérový start s nejnovější evolucí lanceru proměnili v krásné páté místo absolutně. V početně obsazené třídě N4 pak premiérově obsadili pódiové umístění.

žádný příspěvek celý článek »

Domácí ovládli Agropu

foto

20. července 2007 • 04:00

Pokud byl některý podnik dosud výspou především domácích, byl to Rallysprint Kopná. Nejen, že letos tuto tradici porušil vítězstvím Daniel Běhálek, na své domácí půdě se výrazně prosadili v jihozápadních Čechách domácí piloti. Na Rally Agropa dokázal jejich vládu narušit pouze Roman Odložilík, jinak kompletní první pětice v cíli by se dala považovat za domácí.

žádný příspěvek celý článek »

Pačejovská premiéra nového týmu

foto

19. července 2007 • 14:00

Pačejovský rallysprint byl dějištěm premiéry nového soutěžního týmu z Volenic u Rožmitálu pod Třemšínem. Bratrská dvojice Pavla a Petra Šimůnkových se postavila na start soutěže K4 Poháru České republiky v rallye s nově postaveným vozem Škoda Favorit 136 ve skupině SA1. Náročná rychlá trať soutěže prověřila při premiéře připravenost posádky, soutěžního vozu i týmového zázemí.

žádný příspěvek celý článek »

Šlehofer a Soběhart opět osedlali punto

foto

19. července 2007 • 13:30

Podruhé v letošní sezóně se v kokpitu krásného Fiatu Punto představila západočeská posádka Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart. Na rychlých pačejovských tratích především sbírali zkušenosti se špičkovou technikou. Přesto dokázali zvítězit v kategorii Junior 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek se v Pačejově trápil

foto

18. července 2007 • 06:00

Po smolném výpadku na domácí Kopné se posádka Pospa Rallye Teamu Jelínek–Kotěna příliš neradovala ani v cíli Rally Agropa. I když vůz nakonec přejel cílovou rampu, jedenácté místo nebylo důvodem k oslavě. Ani jízdu na trati si dvojice příliš neužila, příčinou byly technické potíže jejího mitsubishi.

žádný příspěvek celý článek »

Pačejovské stříbro Martina Bujáčka

foto

18. července 2007 • 05:00

O tropickém víkendu pokračoval český sprinterský šampionát v okolí Pačejova svým pátým podnikem, kterým byl již devětadvacátý ročník Agropa Rally Pačejov. Na startu Pačejovkého klání se objevila i pětice účastníků Poháru mládeže, ve které nemohl chybět ani Martin Bujáček pospolu s Billem Latifem.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z cíle Pačejova (MP3)

foto

17. července 2007 • 10:00

O uplynulém víkendu skončil další rallysprint českého šampionátu, Rally Agropa Pačejov. Jak se na západočeských cestách dařilo vítězné posádce Karel Trněný - Jiří Kulhan i všem jejim soupeřům si můžete poslechnout v rozhovorech z prostoru těsně před cílovou rampou soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

K & K na Agropě zastavil plot

foto

17. července 2007 • 03:00

Po úspěšné Kopné se posádce Michal Křemen - Ruda Kouřil na další rally v Pačejově, která se jela o uplynulém víkendu, už tolik nedařilo. Museli jsme zjistit co bylo příčinou. No... nemuseli, ale přesto jsme se zeptali.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Agropa Pačejov

foto

16. července 2007 • 07:00

Na sluncem zalitých západočeských cestách v okolí Pačejova a Horažďovic se ve víkendovém tropickém počasí utkaly posádky o body do hodnocení českého rallysprintového šampionátu. Jak se jim dařilo si můžete prohlédnout na více než šedesáti snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Rally Agropa Pačejov

foto

15. července 2007 • 20:00

K dispozici je další fotogalerie z devětadvacátého ročníku Rally Agropa Pačejov, který se jel včera v okolí Horažďovic, Pačejova a Sušice. Jak se dařilo účastníkům pátého rallysprintu v letošní sezóně si můžete prohlédnout na čtyřicítce snímků, jejich autorem je Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Agropa Pačejov

foto

15. července 2007 • 14:00

Na sluncem zalitých západočeských cestách v okolí Pačejova a Horažďovic se ve včerejším tropickém počasí utkaly posádky o body do hodnocení českého rallysprintového šampionátu. Jak se jim dařilo si můžete prohlédnout na více než osmdesáti snímcích, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Favorizovaný Trněný vyhrál Rallye Pačejov

foto

15. července 2007 • 12:00

Karel Trněný je zase o něco blíž titulu republikového šampiona ve sprintrallye. Pilot Škody Octavie WRC vyhrál pátý závod domácího mistrovství - Rallye Agropa Pačejov na Klatovsku. A jako lídr průběžného pořadí tak zvýšil náskok v čele. Do konce šampionátu jsou na programu ještě dvě rally.

příspěvků: 17 celý článek »

Sýkora se Škardovou vyzkouší lancer Evo IX

foto

13. července 2007 • 10:00

Talentovaná posádka Jan Sýkora – Martina Škardová, která je jedním z objevů letošní sezóny, se chystá udělat další důležitý krok své kariéry a v nadcházející Rally Agropa Pačejov si vyzkouší možnosti špičkového vozu Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

toplist