www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - AZ Pneu Rally Jeseníky

Lumír Firla zakončil sezónu na bedně

foto

12. října 2007 • 05:00

Úspěšně uzavřel svou letošní mistrovskou sezónu orlovský jezdec Lumír Firla. Společně se svým stálým spolujezdcem Pavlem Švajdou se Lumírovi podařilo vybojovat umístění na "bedně" a třetím místem, kterým společně letošní sezónu zahájili ji také ukončili.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó vítězem Matador Cupu

foto

12. října 2007 • 02:00

Seriál Mistrovství České republiky ve sprintrallye zakončila soutěž, která se po 20 letech vrátila do oblasti Jeseníků. Rally Jeseníky 2007 byl zakončen i Matador Cup 2007 ve sprintrallye. Do bojů o poslední body do Matador Cupu se v okolí Českého Šternberku vydaly posádky Viktor Szabó-Vladimír Tichý, Lumír Firla-Pavel Švajda, Vladimír Berger-Petr Gross a Jan Halala-Dalibor Štěpán.

žádný příspěvek celý článek »

Ententýky Jeseníky

foto

12. října 2007 • 01:00

Do posledního klání domácího šampionátu v rallysprintech nastupoval Roman Štefan v neobvyklém rozpoložení. Syn David před týdnem vybojoval při premiérové sezóně v rallyecrossu celkovou stříbrnou příčku a to mu zlato uniklo jen o 0,8 sekundy. Bude se situace opakovat i v Jeseníkách?

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrný víkend Pospa Rallye Teamu

foto

10. října 2007 • 09:00

Úspěšný víkend mají za sebou obě posádky Pospa Rallye Teamu. Jak Jelínek s Kotěnou, tak i Pospíšil s Lasevičem dokázali v okolí Šternberka vybojovat ve svých kategoriích stříbrné medaile. Jelínkovo druhé místo je o to cennější, že se mu jej podařilo obsadit i v absolutním pořadí a navíc si zajistil stupně vítězů i v konečném pořadí šampionátu.

příspěvků: 1 celý článek »

Jaroslav Orsák: úspěšná premiéra s devítkou

foto

10. října 2007 • 01:00

Velmi blízko měl Jaroslav Orsák k tomu, aby se zapsal do novodobé historie Rally Jeseníky jako první vítěz. Navíc s novým vozem, což by byla premiéra jako řemen. K dokonalosti chybělo málo. Aby na 6.RZ nepostihl posádku Orsák - Vajík defekt pneumatiky.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky vyhrál Viktor Szabó

foto

6. října 2007 • 19:10

AZ pneu Rally Jeseníky 2007 vyhrála posádka Viktor Szabó - Vladimír Tichý (soutěžící Viktor Szabó) na voze Mitsubishi Lancer EVO IX. Na druhém místě skončila se ztrátou 3,5 sekundy dvojice Jan Jelínek - Miroslav Kotěna (soutěžící Pospa Rally Team) rovněž na voze Mitsubishi Lancer EVO IX a třetí místo obsadila posádka Lumír Firla - Pavel Švajda (soutěžící ASK Formule Havířov) s vozem Mitsubishi Lancer EVO VII.

žádný příspěvek celý článek »

Civilní nehoda v Jeseníkách vyřadila Martina Semeráda

foto

6. října 2007 • 17:35

Rychlostní zkouška číslo 4 Domašov na AZ pneu Rally Jeseníky 2007 byla pozastavena po střetu soutěžního vozidla č. 83 posádky Martin Semerád, Bohuslav Ceplecha (VW Polo 1,4) s civilním automobilem, ke kterému došlo mimo trať rychlostní zkoušky. Podle předběžného šetření Policie ČR nehodu nezavinil soutěžní vůz.

příspěvků: 3 celý článek »

Ve Šternberku se představí celkem 102 posádek

foto

5. října 2007 • 21:15

Po dvaceti letech startuje v sobotu 6. října znovuobnovená Rally Jeseníky s centrem ve Šternberku. Páteční administrativní a technickou přejímkou prošel úctyhodný počet celkem 102 posádek! AZ pneu Rally Jeseníky se započítá jako závěrečný podnik MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2007 a K4 Pohár České republiky v rally 2007, zároveň se jede jako volný závod historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák v Jeseníkách s novou zbraní

foto

5. října 2007 • 14:50

Pro příznivce automobilových soutěží a své fanoušky připravuje valašsko kloboucký Jaroslav Orsák na víkendový sprint v okolí Šternberka příjemné překvapení. Své obstarožní Mitsubishi Lancer sedmé vývojové řady vymění třiadvacetiletý jezdec za technicky vyspělejší devítku.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Pantálek se těší na Jeseníky

foto

5. října 2007 • 10:20

Seriál MIO GPS Sprintrally Championship zakončí zítra startující AZ Pneu Rally Jeseníky. Se startovním číslem 9 zasáhne do bojů také posádka Gemini Rally Teamu Milan Pantálek – Jaroslav Novák s vozem Mitsubishi Lancer Evo 8.

žádný příspěvek celý článek »

Při Rally Jeseníky připraven bohatý doprovodný program

foto

5. října 2007 • 09:20

V rámci AZ pneu Rally Jeseníky 2007 připravili pořadatelé bohatý doprovodný program na Hlavním náměstí ve Šternberku. Program v názvem Město v pohybu pořádá Agentura ARKS PLUS s.r.o., TJ Sokol Šternberk a Město Šternberk se uskuteční v sobotu 6. října od 12 do 21 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

V Jeseníkách mezi favority Trněný a Odložilík

foto

5. října 2007 • 01:00

Velmi kvalitní startovní pole se představí na AZ pneu Rally Jeseníky 2007, která se o víkendu pojede ve Šternberku a okolí jako závěrečný podnik MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2007 a K4 Pohár České republiky v rallye 2007. Pořadatelům z AMK ECCE HOMO Šternberk se přihlásil do uzávěrky přihlášek úctyhodný počet 116 posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky nabídnou 75 km náročných rychlostních zkoušek

foto

4. října 2007 • 01:00

AZ pneu Rally Jeseníky 2007 je v letošním kalendáři zapsána jako závěrečný podnik MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2007 a K4 Pohár České republiky v rally. V podhůří Jeseníků se v nedávné minulosti jezdila Rally Jeseníky, která patřila k tradičním soutěžím u nás. Byl pro ni příznačný podzimní termín a náročné rychlostní zkoušky v krásné krajině Jeseníků.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky: Po dvaceti letech se obnovila tradice

foto

2. října 2007 • 12:35

Již v sobotu 6. října startuje AZ pneu Rally Jeseníky, která se po dvaceti letech vrací zpět na scénu automobilových rally. Obnovený závod s centrem ve Šternberku se jede jako závěrečný podnik MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2007 a K4 Pohár České republiky v rally. Na seznamu přihlášených figuruje celkem úctyhodný počet 116 posádek, což slibuje hodnotný motoristický zážitek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Jeseníky: Termín přihlášek je posunut o týden!

foto

20. září 2007 • 01:00

V závěrečné fázi příprav je AZ pneu Rally Jeseníky, která se po dvaceti letech vrací zpět na scénu automobilových rally. Obnovený závod s centrem ve Šternberku se jede jako závěrečný podnik MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2007 a K4 Pohár České republiky v rally. Vzhledem k víkendové Fuchs Oil Rally Příbram se pořadatelé z Automotoklubu Ecce Homo Šternberk rozhodli, že prodlouží uzávěrku pro podání přihlášek pro soutěžící o jeden týden.

žádný příspěvek celý článek »

toplist