www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 07 - AZ Pneu Rally Jeseníky

Jirka Vlček vicemistrem skupiny A ve sprintrally

foto

22. října 2007 • 01:00

Vyvrcholení letošního MČR ve sprintrally zavedlo posádky soupeřící po celý rok na tratích jednodenních soutěží na rozhraní Hané a Jeseníků, do města hodinek, závodů do vrchu a mentálních poruch, do Šternberka. Kladenská posádka rudého Peugeotu 206 S1600 Jiří Vlček – Zdeněk Jůrka odjížděla s nemalými ambicemi.

žádný příspěvek celý článek »

Egon Smékal poprvé ve voze S1600

foto

19. října 2007 • 07:00

Posledním podnikem letošního českého rallysprintového šampionátu byla o uplynulém víkendu znovuobnovená AZ Pneu Rally Jeseníky. Zlínský Sparrow Racing Team odjížděl do Šternberka v kompletním složení a připravil pro fanoušky jedno milé překvapení.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Pantálek na startu ve Vsetíně

foto

19. října 2007 • 04:00

Na AZ Pneu Rally Jeseníky ukončil Milan Pantálek letošní sezónu v šampionátu rallysprintů, sezóna 2007 však pro něj zdaleka ještě neskončila. Již za několik málo hodin se Milan společně s Jardou Novákem postaví na start předposledního mistrovského podniku letošní sezóny, kterým je Würth Partr Rally Vsetín.

žádný příspěvek celý článek »

Mad Max RT dvojnásobně „na bedně“ v MČR!

foto

19. října 2007 • 03:00

Závěrečná soutěž Mistrovství ČR ve sprintrally určila pořadí na nejvyšších příčkách klasifikace třídy A5 za již jistým šampiónem Janem Dohnalem. Na stříbrnou pozici se výborným výkonem při jesenickém epilogu posunul Radovan Mareš, jenž odsunul na třetí post Roberta Čonku. Tým Mad Max RT se tak mohl radovat hned dvakrát.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team v Jeseníkách zabodoval

foto

18. října 2007 • 06:00

Posledním podnikem letošního českého rallysprintového šampionátu byla o uplynulém víkendu znovuobnovená AZ Pneu Rally Jeseníky. Zlínský Sparrow Racing Team odjížděl do Šternberka v kompletním složení.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování Luboše Minaříka

foto

18. října 2007 • 04:00

Jednoznačným králem skupiny A se v letošním sprintovém mistrovství stal valašský Lubomír Minařík. 28letý jezdec po přestupu z kitové Felicie do Fiatu Punto Super 1600 stáje Roto nenašel mezi pravidelnými účastníky šampionátu srovnatelného konkurenta a mistrovský titul si zajistil ještě před startem závěrečného dílu seriálu ve Šternberku.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Vickyho

foto

16. října 2007 • 10:00

O prvním říjnovém víkendu se v okolí Šternberka uzavřela letošní sezóna národního šampionátu ve sprintrally. Jak se dařilo posádkám na zrádných rychlostních zkouškách AZ Pneu Rally Jeseníky si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý spolupracovník Vicky.

příspěvků: 1 celý článek »

Šlehofer poprvé letos nespatřil cíl

foto

15. října 2007 • 06:00

Kdyňský pilot Jan Šlehofer se doposud v letošní sezóně prezentoval stoprocentní spolehlivostí. První nedokončenou soutěž zaznamenal až při AZ Pneu Rally Jeseníky, která uzavírala seriál šampionátu sprintrally. Mrzet ho to může především s ohledem na boj o titul v kategorii Junior 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Minaříkova vítězná tečka

foto

15. října 2007 • 04:00

Stylovou tečku za svým letošním úspěšným působením na tratích seriálu Mistrovství ČR ve sprintrally učinil o předcházejícím víkendu pilot stáje Roto Plzeň Lubomír Minařík. Nový mistr České republiky ve skupině A vybojoval při posledním podniku šampionátu ve Šternberku své již páté letošní vítězství a potvrdil, že trůn krále „áček“ je letos ve správných rukou. Jedinou kaňkou na jeho veleúspěšné sezóně zůstal pouze nepovedený závěr roku ve „velkém“ mistrovství, kde mu a modrému fiatu štěstí příliš nepřálo.

žádný příspěvek celý článek »

Scruffy rallye team v cíli Jeseníků

foto

15. října 2007 • 03:00

Našemu dvornímu expertu přes video Nedbisovi první soutěž nevyšla. Na Kopné musel spolu z bratrem odstoupit pro technickou poruchu. Při rally Jeseníky si poprvé vychutnali přejezd cílové rampy a po mnohadenních oslavách se svými zážitky podělili i s námi.

žádný příspěvek celý článek »

Zlatý závěr sezóny pro Viktora Szabó

foto

15. října 2007 • 01:00

Vítězstvím skončila pro posádku Viktor Szabó – Vladimír Tichý letošní AZ Pneu Rally Jeseníky. Ač byl již po soutěžním klání v Prachaticích rozhodnut boj o celkové prvenství v kategorii produkčních vozů, stále zůstával ve hře titul letošního vicemistra v absolutním pořadí a otevřen byl výsledek také v hodnocení Matador Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Kulaté jubileum Milana Kneifela

foto

12. října 2007 • 07:00

Obnovený rallysprint Jeseníky, byl pro Pegas Rally Team posledním sprintem v šampionátu v tomto roce. Po náročné,ale úspěšné Barum Rally, jsme se těšili na tratě v okolí města Šternberk. Také soupeři nabitá startovní listina v nás probouzela chuť do boje o poslední body do celkového pořadí šampionátu.intu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Jeseníky od Jiřího Dokulila

foto

12. října 2007 • 06:00

O uplynulém víkendu se v okolí Šternberka uzavřela letošní sezóna národního šampionátu ve sprintrally. Jak se dařilo posádkám na zrádných rychlostních zkouškách AZ Pneu Rally Jeseníky si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Firla zakončil sezónu na bedně

foto

12. října 2007 • 05:00

Úspěšně uzavřel svou letošní mistrovskou sezónu orlovský jezdec Lumír Firla. Společně se svým stálým spolujezdcem Pavlem Švajdou se Lumírovi podařilo vybojovat umístění na "bedně" a třetím místem, kterým společně letošní sezónu zahájili ji také ukončili.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó vítězem Matador Cupu

foto

12. října 2007 • 02:00

Seriál Mistrovství České republiky ve sprintrallye zakončila soutěž, která se po 20 letech vrátila do oblasti Jeseníků. Rally Jeseníky 2007 byl zakončen i Matador Cup 2007 ve sprintrallye. Do bojů o poslední body do Matador Cupu se v okolí Českého Šternberku vydaly posádky Viktor Szabó-Vladimír Tichý, Lumír Firla-Pavel Švajda, Vladimír Berger-Petr Gross a Jan Halala-Dalibor Štěpán.

žádný příspěvek celý článek »

toplist