www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Rally Vysočina Okříšky

Bodují i junioři - stříbrná radost RSP v Okříškách

8. března 2006 • 22:40

Na první podnik MČR ve sprintrally přijelo závodit, mimo rallysprintových specialistů, také mnoho posádek, které měly po zasněženém Jänneru a extrémně náročné Šumavě vydatnou porci ostrých kilometrů již za sebou.

žádný příspěvek celý článek »

Mladíci v hondách na Vysočině úročili šumavské zkušenosti

8. března 2006 • 14:55

Hondy týmu Motocar Sport Zádveřice byly v úvodních domácích podnicích šampionátů automobilových soutěží naprosto nepřehlédnutelné. Zejména dosud nepříliš známý Jan Šlehofer se díky svým skvělým výkonům zapsal zlatým písmem do paměti fanoušků i odborníků, zdatně mu sekundoval i Lukáš Veselý.

žádný příspěvek celý článek »

V Okříškách po boji nakonec třetí...

8. března 2006 • 10:00

Posádka Dunovský - Stross absolvovala svou první společnou soutěž, která pro ně byla zároveň první soutěží sezony 2006. Na Rallye Vysočina Okříšky přijeli hlavně sbírat zkušenosti s jízdou na sněhu a ledu. S ničím podobným se do té doby na závodech nesetkali, a tak nikdo netušil, kam se se svými časy zařadí.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček: Přesná kopie loňského výsledku

8. března 2006 • 09:20

Naprosto stejný vstup do sezony Mistrovství ČR ve sprintrally jako v loňském roce zaznamenala letos kdyňská posádka nově vzniklého APM-Automotive Rally Teamu Sláva Ducháček - Petr Dufek.

žádný příspěvek celý článek »

Jirka Sutr cíl v Okříškách nespatřil

8. března 2006 • 08:45

Prvním letošním podnikem byla pro posádku Jiří Sutr a Petra Veselá Rally Vysočina. Jirka Sutr se na tratě vrátil po několikaměsíční pauze zaviněné zraněním. Návrat to byl ve velkém stylu, neboť si vybral vůz Škoda Felicia 1,4 ve třídě A5 připravovaný hlubičským týmem Montcar Autosport.

žádný příspěvek celý článek »

Peták nabírá rychlost

8. března 2006 • 03:00

Zatímco na Šumavě s Alenou Benešovou vybojovali po nedělním finiši stříbro ve skupině A, v Okříškách špatná volba pneu pro první kolo způsobila, že spolu s Liborem Joskou získali pohár 'jen' za umístění ve třídě a ve skupině A se na stupně vítězů nevešli. Zklamaní však nejsou.

žádný příspěvek celý článek »

Bramborové Okříšky

8. března 2006 • 02:00

Přesně 6,4 vteřiny dělilo posádku Karel Trojan – Petr Řihák od bronzového umístění na sobotním rallysprintu v Okříškách. V průběhu soutěže se na bronzovém umístění několikráte ocitli, nakonec se ale 3. místo stalo kořistí Miroslava Jandíka, se kterým posádka ČKD Urban Pneu Rally Teamu po celý průběh soutěže sváděla krásný boj.

žádný příspěvek celý článek »

Šestero pánů veze z Okříšek spoustu pohárů včetně dámského

7. března 2006 • 15:00

Plzeňské týmy NTS Plzeň - Gassner Rallisport a Klub Fox Racing Team v AČR mohly v cíli úvodního podniku Mistrovství ČR ve sprintrally oslavovat pestrou plejádu úspěchů, které jejich posádky vybojovaly.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Hozák děkuje divákům a příznivcům značky Subaru

7. března 2006 • 14:00

Stejně jako v loňském roce otevřel rallysprintovou sezónu podnik pořádaný na Třebíčsku s názvem Rally Vysočina Okříšky a stejně jako v loňském roce šlo o vyloženě zimní soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Volf s Novákem zřejmě drama milují

6. března 2006 • 15:05

Ve dnech 3. – 4. března absolvovala posádka Jiří Volf – Petr Novák Rally Vysočina 2006 s centrem v Okříškách u Třebíče. Soustředěným výkonem si reprezentanti týmu NTS Plzeň – Gassner Rallisport zajistili druhé místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Ředitel rallysprintu připravuje více štítků pro vítěze

3. března 2006 • 05:00

Pouhé hodiny zbývají do startu úvodního podniku Mistrovství České republiky v rallysprintech, kterým je Rally Vysočina v Okříškách.

žádný příspěvek celý článek »

Okříšky s Karlem Trojanem

2. března 2006 • 15:30

Po úspěšném vystoupení posádky ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU na Rally Šumava se Karel s Petrem chystají trochu prohnat své soupeře i na Rallysprintu Vysočina.

žádný příspěvek celý článek »

Vysočina: Statistika dle seznamu přihlášených posádek

2. března 2006 • 12:00

Zajímavý pohled do statistických čísel nabízí seznam přihlášených posádek na Rally Vysočina 2006. Z celkem 75 přihlášených jezdců se jeden pyšní prioritou FIA B a celkem šest pilotů vlastní národní prioritu ASN.

žádný příspěvek celý článek »

Volf s Novákem míří do lepších časů

27. února 2006 • 05:30

Po roce trápení, kdy závodění bylo poskrovnu, ať už kvůli nedostatku financí nebo kvůli technickým problémům, chtějí se Jiří Volf s Petrem Novákem letos vrátit mezi širší domácí špičku.

žádný příspěvek celý článek »

Sutr pojede na Vysočině s áčkem

27. února 2006 • 00:00

Po dvou letech se vrací na tratě rychlostních zkoušek Jirka Sutr. Rokycanský jezdec poprvé okusil závody v roce 2002, kdy startoval v rámci rallysprintu Okříšky se spolujezdce Zdeňkem Synáčem na voze Nissan Sunny ve třídě N3.

žádný příspěvek celý článek »

toplist