www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 2. května 2024, Svátek má Zikmund, zítra Alexej

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Agrotec Würth Rally Hustopeče

Další skvělé umístění Hozáka tentokrát zhatily plameny

20. dubna 2006 • 20:50

Druhá soutěž mistrovství ČR ve sprintrally se poprvé odehrávala v okolí Hustopečí na Břeclavsku jako Agrotec Würth Sprintrally a tratě mezi vinicemi mnohé překvapily svojí technickou náročností.

žádný příspěvek celý článek »

Na bedně, na boudě, se štěstím i s prázdnou

20. dubna 2006 • 20:20

Se smíšenými pocity odjížděly posádky Motocar Sport Zádveřice z Agrotec Rally v Hustopečích. Na jedné straně byli všichni spokojení s výsledkem i výkonem aspiranta na titul Létající Chod Jana Šlehofera.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Sutr dojel v Hustopečích na čtvrtém místě

20. dubna 2006 • 10:40

Posádka Jiří Sutr a Petra Veselá startující s vozem Škoda Felicia 1,4 ve třídě A5 za tým Zdeňka Pekárka absolvovala o uplynulém víkendu druhý letošní rallysprintový závod, který se konal v Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé dějství se odehrálo v Hustopečích

20. dubna 2006 • 09:35

Na start Agrotec Würth Rally 2006 s centrem v jihomoravských Hustopečích se postavilo téměř osm desítek posádek. Nechyběli ani zástupci týmu Rallye Sport Promotion, a to v podstatě ve stejném složení jako v úvodním podniku tohoto mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Rally Team v Hustopečích

20. dubna 2006 • 09:20

V předvelikonoční sobotu se uskutečnil druhý podnik letošního rallysprintového seriálu. Vše se odehrálo na vlhkých, uklouzaných tratích v okolí Hustopečí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z Agrotec Würth Rally Hustopeče

19. dubna 2006 • 10:45

Můžete si prohlédnout další sérii podařených snímků z třetího podniku letošního českého rallysprintového šampionátu, kterou byla dnešní Agrotec Würth Rally Hustopeče. Autorem dnešní fotogalerie je kolektiv autorů Sportfoto.

žádný příspěvek celý článek »

Po vydařeném úvodu si Volf ustlal ve škarpě

19. dubna 2006 • 09:30

Na start Agrotec Würth Rally 2006 s centrem v jihomoravských Hustopečích se Jiří Volf s Petrem Novákem těšili. Z dějiště druhého podniku letošního Mediasport MČR sprintrally ale odjížděla posádka NTS Plzeň – Gassner Rallisport zklamána.

žádný příspěvek celý článek »

Martyrium zakončené dobrým výsledkem

19. dubna 2006 • 09:25

Doslova boj o přežití svedla posádka TF Motorsportu Igor Fecko – Viktor Hausknotz na tratích druhého sprintu sezony Würth Agrotec Rally v Hustopečích. Přesto nakonec díky dobrému výkonu v druhé polovině závodu a překvapivě dobrému výsledku může panovat v týmu spokojenost.

žádný příspěvek celý článek »

Moravská pomlázka vynesla 1. místo v juniorech Tomkovi

19. dubna 2006 • 00:10

Za krásného slunečného počasí bojovalo o velikonočním víkendu, v kraji dobrého bílého a červeného vína pod Pálavskými vrchy, o nejlepší umístění v jednodenní soutěži Mistrovství ČR v rally celkem 79 posádek v různých objemových třídách.

žádný příspěvek celý článek »

Konečně zlato pro Rallye Party Team

18. dubna 2006 • 11:00

Posádka Jiří Hladík – Marcela Dolečková (st.č. 88), zvítězila v Hustopečích ve třídě N1, ale nebylo to jednoduché. Po třetím místě v Okříškách, kde startovala posádka v novém složení a bez hrotů, odjížděl tým na Agrotec Würth Rally s přáním zvítězit ve třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Další double Zdeňka Vrbeckého

18. dubna 2006 • 03:00

Ve dnech 14. a 15. dubna se v okolí Hustopečí uskutečnil druhý podnik Mistrovství ČR ve sprintrally Agrotec Würth Rally Hustopeče. Technickými přejímkami prošlo 80 posádek a mezi nimi i posádka Arvest Rally Teamu se startovním číslem 34 Zdeněk Vrbecký – Libor Ocelík s vozem Honda Integra R startující ve skupině N a třídě N3.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Liška: Volf by měl dostat rákoskou

18. dubna 2006 • 01:30

Milan Liška, šéf týmů NTS Plzeň – Gassner Rallisport a Klub Fox Racing, sice ani po skončení letošní Agrotec Würth Rally neztrácel svůj vždy přítomný úsměv a pohodu, tolik důvodů k radosti jako před měsícem v Okříškách ale tentokrát neměl.

žádný příspěvek celý článek »

Šampionátu zatím kraluje Semerád

16. dubna 2006 • 12:00

Josef Semerád s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX vyhrál druhý závod devítidílného seriálu mistrovství České republiky ve sprintrallye. V Hustopečích zopakovali Semerád se spolujezdcem Bohuslavem Ceplechou vítězství z premiérové soutěže v Okříškách a jsou v čele průběžné klasifikace s plným počtem 60 bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Agrotec Würth rally 2006 těsně před startem

14. dubna 2006 • 13:55

Agrotec Würth rally 2006 je připravena a devět desítek posádek z celé republiky se již sjelo na jih Moravy. Nyní již za sebou mají většinu seznamovacích jízd, které jsou na programu až do pátečního večera.

žádný příspěvek celý článek »

Viktor Szabó zkusí štěstí v Hustopečích

13. dubna 2006 • 08:10

Po nepodařené Mogul Šumava rally, kdy Viktor Szabó kvůli nekorektnímu vyloučení neviděl cíl soutěže, si vyzkouší svůj Mitsubishi Lancer EVO VIII na asfaltových tratích Agrotec Würth Rally.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist