www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Agrotec Würth Rally Hustopeče

Videa z Agrotec Würth Rally Hustopeče

12. května 2006 • 16:00

Jako lákadlo na zítřejší Eurostroj Rally Tišnov si můžete prohlédnout několik videosnímků z předchozího rallysprintu v Hustopečích, které pro vás připravil Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Na Matadoru i v Hustopečích dvě druhá místa

4. května 2006 • 20:05

Český rallysprintový šampionát pokračoval v polovině dubna premiérově na tratích v okolí města Hustopeče, významného vinařského města ležícího jižně od Brna. Na velice náročných tratích vedoucími skrz zdejší vinice se představily hned čtyři posádky zlínské stáje Sparrow Racing.

příspěvků: 1 celý článek »

Hustopeče 2x poprvé

27. dubna 2006 • 00:30

Hustopeče se jely poprvé jako součást Mistrovství Republiky ve Sprintrally a poprvé u nás startovala nová evoloce Lanceru - EVO IX, já s Bohoušem jsme měli možnost ji řídit a ukázat, jak je šikovná.

žádný příspěvek celý článek »

Rada představil Alfu Romeo 147 se sportovním srdcem

25. dubna 2006 • 20:00

Pouze ohořelé torzo svého zánovního vozu si vloni z Pačejova přivezl jihomoravský jezdec Martin Rada poté, co na páté erzetě jeho Fiat Bravo HGT 2.0 20V po několika kotrmelcích začal hořet a během pár minut kompletně shořel.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček: Životní výsledek v Hustopečích

24. dubna 2006 • 14:40

Druhý podnik sprintrallyového Mistrovství České republiky ´Agrotec Würth Rally Hustopeče´ přinesl skvělý výsledek posádce kdyňského APM-Automotive Rally Teamu ve složení Sláva Ducháček - Petr Dufek.

žádný příspěvek celý článek »

Dobrý výsledek Trojana zastavil přehřívající se motor

24. dubna 2006 • 01:00

Agrotec Würth rally Hustopeče měla prověřit připravenost posádky Karel Trojan a Petr Řihák před nadcházející Matador rally Tartry. Bohužel 6 rychlostních zkoušek bylo nad síly motoru EVO sedmičky.

žádný příspěvek celý článek »

Michal Hora útočil na první desítku

21. dubna 2006 • 21:00

Již to tak vypadá, že sličná Gabriela Szenderáková přinesla Michalu Horovi štěstí. I ve druhé soutěži, ve které Michalovi četla rozpis, spolu vybojovali umístění na stupních vítězů ve třídě A5. Ve skupině A byli v první pětici a vylepšili si i umístění v absolutním pořadí, kde tentokrát atakovali elitní desítku.

žádný příspěvek celý článek »

Bronz pro Michaela Michala

21. dubna 2006 • 11:25

Vpravdě nečekanou trofej si z Hustopečí přivezli na jih Čech Michael Michal s Michalem Pavlíčkem. Týmová jednička Václav Stejskal z pracovních i zdravotních důvodů svůj start odvolal, ale soutěž si utéct samozřejmě nenechal a udělal dobře.

příspěvků: 1 celý článek »

Ponďa a Matys v týmovém duelu

21. dubna 2006 • 10:50

Agrotec rally je soutěž, která patří mezi Ponďovy oblíbené. V minulých letech mezi vinicemi slavil úspěchy při svých občasných startech s Felicií 1,4.

žádný příspěvek celý článek »

I mistr tesař...

21. dubna 2006 • 09:50

Na Agrotec Rally se Pepík Peták hodně těšil. Vždyť letos poprvé si mohl zazávodit na asfaltu, byť vyšperkovaném šotolinou. Nakonec však cíl nespatřil, když po defektu doháněl ztrátu a na poslední vložce havaroval.

žádný příspěvek celý článek »

Sýkoru zastavila prasklá kliková hřídel

21. dubna 2006 • 02:30

Prakticky do poslední chvíle před startem ladil Jan Sýkora novou elektroniku své Felicie, která odmítala spolupracovat. Z boje o bronz ve třídě A5 jej v Hustopečích nakonec vyřadila kliková hřídel.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečská Agrotec Würth rally 2006 se vydařila

21. dubna 2006 • 01:00

Do velikonoční Agrotec Würth rally 2006 nakonec ze stovky posádek, které se hlásily ke startu, odstartovalo 79 vozů. Bylo to tedy třikrát tolik, než při kandidátském podniku na závod mistrovství republiky na podzim před rokem, ale pořadatelé, přestože byli nováčky v šampionátu, vše zvládli bez závažných zádrhelů.

žádný příspěvek celý článek »

Další skvělé umístění Hozáka tentokrát zhatily plameny

20. dubna 2006 • 20:50

Druhá soutěž mistrovství ČR ve sprintrally se poprvé odehrávala v okolí Hustopečí na Břeclavsku jako Agrotec Würth Sprintrally a tratě mezi vinicemi mnohé překvapily svojí technickou náročností.

žádný příspěvek celý článek »

Na bedně, na boudě, se štěstím i s prázdnou

20. dubna 2006 • 20:20

Se smíšenými pocity odjížděly posádky Motocar Sport Zádveřice z Agrotec Rally v Hustopečích. Na jedné straně byli všichni spokojení s výsledkem i výkonem aspiranta na titul Létající Chod Jana Šlehofera.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Sutr dojel v Hustopečích na čtvrtém místě

20. dubna 2006 • 10:40

Posádka Jiří Sutr a Petra Veselá startující s vozem Škoda Felicia 1,4 ve třídě A5 za tým Zdeňka Pekárka absolvovala o uplynulém víkendu druhý letošní rallysprintový závod, který se konal v Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

toplist