www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - XIII. Pražský Rallysprint

Lumír Firla před Pražským Rallysprintem

foto

6. prosince 2007 • 02:00

Po skončení mistrovské soutěžácké sezóny zakončí Lumír Firla stejně jako mnoho dalších jezdců letošní sezónu na XIII. TipCars Pražském Rallysprintu. Na sedačku spolujezdce se stejně jako v roce 2006 vedle Lumíra posadí člen realizačního týmu a jeden z tradičních partnerů týmu, jednatel společnosti Unicut-Reklama s.r.o. Patrick Gillar.

žádný příspěvek celý článek »

Sherlog Racing se rozloučí na Strahově

foto

6. prosince 2007 • 01:00

Josef Semerád před nedávnem avizoval svůj záměr zúčastnit se v roce 2008 Švédské rally zařazené do Mistrovství Světa. Ještě než se ale posádka Semerád – Ceplecha vydá bojovat do Švédska na sněhovou rally, rozloučí se celý Sherlog Racing tým na XIII. TipCars Pražském rallysprintu. Po dobrých zkušenostech z loňska usedne vedle Pepy Semeráda opět hokejista Petr Bříza.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan táhne na Prahu

foto

5. prosince 2007 • 13:45

Stejně jako loni je i v letošním předvánočním čase na programu všech soutěžáků, kteří u nás něco znamenají, Pražský rallysprint. Specifický závod, který se v tomto roce koná již potřinácté, opět přitáhne velké množství fanoušků do okolí Strahova a jezdci zde vyjádří svůj dík fanouškům, sponzorům, partnerům, rodinám a vůbec všem, kteří se okolo pohybují.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták má za sebou první ostřejší test

foto

5. prosince 2007 • 12:30

Příbramský pilot Josef Peták se v pondělí a úterý seznamoval v okolí Sedlčan se svým novým vozem Peugeotem 207 S2000, se kterým se objeví o následujícím víkendu také na Pražském rallyspritnu. I když má z nové zbraně dobrý pocit, řekl, že mu bude chvíli trvat, než si na auto úplně zvykne.

příspěvků: 2 celý článek »

Gemini rally team v Praze v nových barvách

foto

5. prosince 2007 • 10:00

Stejně jako v loňském roce, tak i tentokrát se na Pražském rallysprintu rozloučí se soutěžáckou sezónou jezdec Milan Pantálek, startující v barvách Gemini rally teamu. Na horké sedadlo letos vedle Milana usedne známý televizní moderátor, spisovatel a překladatel Dr. Ivo Šmoldas.

příspěvků: 1 celý článek »

Kostka jede v Praze s S2000

foto

5. prosince 2007 • 09:00

Podruhé v sezoně usedne okruhový jezdec Tomáš Kostka do soutěžního auta. Po vydařeném představení na domácí Barum rally Zlín, kde se dlouho držel v popředí výsledkové listiny, zpestří startovní listinu XIII. ročníku TipCars Pražského rallysprintu. Divákům předvede atraktivní vůz Fiat Grande Punto Abarth S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf představí Wehrenberga, PC hru a nový design

foto

5. prosince 2007 • 00:15

Jiří Volf se opět představí v Praze s plánovaným posledním startem v letošní sezóně. Novinkou je design vozu Mitsubishi Lancer Evo 9 a hlavní partner akce EA Sports – Need for speed, Prostreet. Post spolujezdce zaujme a noty bude číst moderátor, herec a zpěvák Jakub Wehrenberg.

žádný příspěvek celý článek »

XIII. TipCars Pražský rallysprint připraven !

foto

4. prosince 2007 • 16:00

Všechny přípravy na XIII. TipCars Pražský rallysprint již byly ukončeny a již jen pár dní nás dělí od startu posledního podniku automobilových soutěží rally v roce 2007. Seznam přihlášených mimo jiné obsahuje posádky se čtyřmi vozy specifikace WRC a třemi vozy S2000. Tyto špičkové automobily doplní směsice vozů všech kategorií a stáří, včetně divácky velmi oblíbených soutěžních historických vozidel.

příspěvků: 1 celý článek »

Tomaštík v Praze opět s hercem v roli navigátora

foto

3. prosince 2007 • 08:00

I ve voze Subaru Impreza Jaromíra Tomaštíka, které letos nebude chybět na startu Pražského rallysprintu , se na pravé sedačce objeví herec divadla Na Zábradlí. S kolegou Petrem Čtvrtníčkem, který bude startovat s Vojtěchem Štajfem, změří síly Josef Polášek.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Sport na Pražskom Rallysprinte

foto

3. prosince 2007 • 01:00

Už budúci týždeň u našich českých susedov odštartuje trinásty ročník Tipcars Pražský Rallysprint. Na štarte nemôže chýbať ani posádka RUFA SPORT. Slovenský tím úspešne absolvoval celú sezónu, zvíťazil vo FIA CEZ Rally Trophy v kategórii S1600, v rámci Tempus Rally 2007 si pripísal na konto zisk tretieho miesta v absolútnom hodnotení ako aj víťazstvo v triede A6.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Pražský rallysprint

foto

25. listopadu 2007 • 20:00

Necelé dva týdny zbývají do startu letošního ročníku Pražského rallysprintu, tradiční zakončovací akce české soutěžácké sezony. Již dnes si však můžete prohlédnout patrně ještě ne úplně definitivní seznam přihlášených posádek. I letos soutěž v našem hlavním městě nabídne řadu nezvyklých kombinací soutěžních vozů, jejich pilotů a spolujezdců, navíc se ve startovním poli opět objeví několik zajímavých zahraničních hostů.

příspěvků: 6 celý článek »

Kolize tří show Praze sebrala Grzyba

foto

16. listopadu 2007 • 04:00

Je to k neuvěření, ale všechny tři podniky, pořádané coby zakončení soutěžácké sezóny v České republice, Polsku i Maďarsku, se letos sešly ve stejný termín. Nejen že si tak jednotlivé soutěže navzájem odebírají pár diváků, podělit se musí také o techniku a některé špičkové jezdce.

příspěvků: 2 celý článek »

Finové Tuohino a Paasonen v Praze

foto

2. listopadu 2007 • 03:00

Jednou z ozdob XIII. TipCars Pražského rallysprintu se stane účast dvou finských es se zkušenostmi z Mistrovství světa v rally. Společnost Mediasport dobře známá svými aktivitami v českém motoristickém sportu zajistila účast Jane Tuohina a v Čechách oblíbeného Janiho Paasonena.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský rallysprint zpestří erzeta přímo na strahovském stadionu

foto

29. června 2007 • 05:00

Rychlostní zkouška přímo na strahovském stadionu Evžena Rošického zpestří letošní 13. ročník TipCars Pražského rallysprintu 2007. Pořadatelé závodu, který každoročně uzavírá domácí soutěžáckou sezonu, se rozhodli, že automobiloví jezdci poměří ve dnech 7. a 8. prosince své schopnosti v paralelních soubojích přímo na stadionu. Vznikne zde totiž 600 až 700 metrů dlouhá trať.

žádný příspěvek celý článek »

toplist