www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 07 - XIII. Pražský Rallysprint

Video z Pražského Rallysprintu 2007

foto

22. února 2008 • 01:00

Po Jänner Rallye konečně nastala na české soutěžácké scéně tolik očkávaná pauza, takže zbývá prostor na dotažení restů z minulosti. Jedním z našich dluhů byla videa z loňského Pražského rallysprintu. Dnes si můžete prohlédnout druhou patnáctku startovního pole tak, jak ji zachytil náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Malé předvánoční zamyšlení aneb Zdeněk Vlček na Pražském Rallysprintu

foto

20. prosince 2007 • 02:00

Prosinec je měsíc, na který se všichni soutěžáci těší z celého roku nejvíc. Vždyť je to měsíc, kdy se u nich doma na návštěvách vystřídají Mikuláš s Čertem, vydlabaná dýně, Ježíšek, děda Mráz, Santa Klaus, Vánoční koza, Svědci Jehovovi, tchýně s příbuzenstvem, a kdovíkdo ještě...

příspěvků: 4 celý článek »

Tomaštík s Poláškem bavili sebe i diváky

foto

18. prosince 2007 • 02:00

Úspěšné vystoupení na Pražském Rallysprintu má za sebou dvojice Jaromír Tomaštík – Josef Poláček. Se Subaru Impreza dojeli do cíle a splnili hlavní úkol – jízdu si patřičně užili a pobavili i přihlížející diváky.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf a Jakub Wehrenberg v Praze splnili svůj cíl

foto

14. prosince 2007 • 02:00

Jiří Volf a Jakub Wehrenberg přijeli na Strahov a do Řeporyjí s jasným cílem, vynahradit si zklamání z minulého roku a pro hlavní partnery teamu Need for speed Prostreet a DOTZ - Alcar Bohemia uspořádat velkolepou profesionální show. Výsledek nebo umístění při tom šlo úplně stranou a asi největší odměnou byla reakce diváku na cílové rampě a závěrečné kroužení smykem v kruhu asi pěti set diváků.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Pražského rallysprintu od Petra Frýby

foto

12. prosince 2007 • 14:00

I letošní ročník Pražského rallysprintu přivedl do okolí Strahovského stadionu početné davy diváků, kteří mohli sledovat špičku českého soutěžního sportu doplněnou o trojici severských hostů a několik českých jezdců z jiných disciplín. Jak se jim dařilo si můžete prohlédnout na více než devadesáti snímcích od našeho stálého spolupracovníka Petra Frýby.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Pražského rallysprintu od Jiřího Jermakova

foto

11. prosince 2007 • 06:00

Pražský rallysprint bývá každoročně hlavně velkou show pro diváky. Závodníci většinou nemají za cíl bojovat o vteřinky, ale hlavně pobavit sebe i všechny okolo. A že bylo nač se dívat si můžete prohlédnou i v naší fotogalerii. Autorem téměř šedesátky snímků je náš stálý spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Kostkova úspěšná premiéra s Puntem S2000

foto

11. prosince 2007 • 05:00

Přestože je hlavně okruhovým jezdcem, dokázal Tomáš Kostka již při dvou startech na zlínské Barum rally, že se na soutěžních tratích se svými schopnostmi rozhodně neztratí. Po zkušenostech s produkčním vozem a testech Suzuki Swift S1600 si o uplynulém víkendu vyzkoušel i další ze soutěžních vozů - speciál S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se Čtvrtníčkem ukončili sezónu

foto

11. prosince 2007 • 02:00

Pohodovým završením soutěžácké sezóny 2007 byl tradiční Pražský rallysprint, který je v poslední době úzce spjat i s oběma hlavními partnery týmu Subaru ČR – Deník Blesk. Bílomodré vozy proto nemohly na jeho startu chybět a jejich piloti si start na své domácí soutěži patřičně užili.

příspěvků: 2 celý článek »

Fotogalerie z Pražského rallysprintu od Dalibora Benycha

foto

10. prosince 2007 • 07:00

I letošní ročník Pražského rallysprintu přivedl do okolí Strahovského stadionu početné davy diváků, kteří mohli sledovat špičku českého soutěžního sportu doplněnou o trojici severských hostů a několik českých jezdců z jiných disciplín. Jak se jim dařilo si můžete prohlédnout na téměř sedmdesáti snímcích od našeho stálého spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Pražského rallysprintu od Roberta Balcara

foto

9. prosince 2007 • 21:00

Pražský rallysprint bývá každoročně hlavně velkou show pro diváky. Závodníci většinou nemají za cíl bojovat o vteřinky, ale hlavně pobavit sebe i všechny okolo. A že bylo nač se dívat si můžete prohlédnou i v naší fotogalerii. Autorem téměř sedmdesátky snímků je náš stálý spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Pražský rallysprint se stal kořistí Karla Trněného

foto

9. prosince 2007 • 20:00

Když se dva perou, třetí se směje. Tak by se dal charakterizovat průběh letošního třináctého ročníku Pražského rallysprintu. Od počátku bojovali o vítězství Václav Pech a Emil Triner, smolná předposlední rychlostní zkouška však oba připravila o šance na vítězství.

příspěvků: 11 celý článek »

Seznam převzatých posádek na Pražský rallysprint

foto

7. prosince 2007 • 19:45

Celkem 60 posádek bylo převzato na letošní ročník Pražského rallysprintu. Oproti původnímu seznamu přihlášených je několik změn. Asi nejvýznamnější je výměna vozů mezi Jaanem Mölderem a Romanem Odložilíkem. Chybět bude Antonín Blažek a Petr Pospíšil, místo nich se představí Jakub Blahna a Michal Fiala.

příspěvků: 2 celý článek »

Tlusťáka čeká v Praze ostrá premiéra s „cédvojkou“

foto

7. prosince 2007 • 19:30

Zádveřický soutěžní jezdec Antonín Tlusťák si odbude ostrou závodní premiéru za volantem vozu Citroën C2 Super 1600 při Pražském rallysprintu, který se uskuteční v sobotu v okolí Řeporyjí a Strahova. Pětadvacetiletý jezdec Mediasport Teamu pojede se startovním číslem 18 a na místě spolujezdce se představí Martin Tomeček.

žádný příspěvek celý článek »

Zmena posádky v tíme RUFA SPORT na Pražskom Rallysprinte

foto

7. prosince 2007 • 19:15

Už zajtra, v sobotu ráno odštartuje XIII. TipCars Pražský Rallysprint. Medzi šesťdesiatkou prihlásených posádok figuruje v zozname prihlásených aj posádka tímu RUFA SPORT s vozidlom Suzuki Swift S1600 a posádkou Roman a Pavel Odložilík. Dnes, tesne pred administratívnym a technickým preberaním prišlo ku zmene posádky.

příspěvků: 1 celý článek »

Lumír Firla před Pražským Rallysprintem

foto

6. prosince 2007 • 02:00

Po skončení mistrovské soutěžácké sezóny zakončí Lumír Firla stejně jako mnoho dalších jezdců letošní sezónu na XIII. TipCars Pražském Rallysprintu. Na sedačku spolujezdce se stejně jako v roce 2006 vedle Lumíra posadí člen realizačního týmu a jeden z tradičních partnerů týmu, jednatel společnosti Unicut-Reklama s.r.o. Patrick Gillar.

žádný příspěvek celý článek »

toplist