www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally Japan (PCWRC)

Mezi produkčními vozy vyhrál Nutahara

4. září 2006 • 02:00

Domácí želízko v ohni Fumio Nutahara společně se svým britským spolujezdcem Danielem Barrittem dokázali zvítězit na Japonské rally v rámci produkčních vozů, čímž se probojovali na celkovou druhou příčku v klasifikaci celého šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Po neskutečném boji Grönholm v Japonsku druhý

3. září 2006 • 19:45

Obě posádky týmu BP-Ford vystoupaly na stupně vítězů Japonské rally. Marcus Grönholm a Timo Rautiainen měli po dnešní strhující bitvě na dosah třetí vítězství během čtyř podniků.

žádný příspěvek celý článek »

Sordó v Japonsku vyloučen!

3. září 2006 • 19:10

Posádka týmu Kronos Total Citroen Daniel Sordó - Marc Martí nakonec přišla o body za sedmou příčku v letošním ročníku Japonské rally, která dnes skončila v Obihiru.

příspěvků: 2 celý článek »

Ford má nadosah dvojí umístění na stupních vítězů

2. září 2006 • 20:10

BP-Ford World Rally Team zakončil druhou etapu Japonské rally s vyhlídkou na dvojí umístění na zítřejších stupních vítězů. Marcus Gronholm a Timo Rautiainen dnes vyhráli s Focusem RS WRC pět rychlostních zkoušek a jsou druzí, týmoví kolegové Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen figurují se stejným vozem na třetí příčce průběžného pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 20, 21 - Po druhé etapě vede Loeb

2. září 2006 • 12:35

V dnešním dni přišel o vedoucí pozici Marcus Grönholm poté, co udělal hodiny. Pak Sébastien Loeb ještě přidal a vytvořil si na první pozici celkem slušný téměř půlminutový náskok. Třetí je Mikko Hirvonen, který se vyvaroval všech chyb a v pohodě si hlídá další umístění na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 18, 19 - Grönholm stahuje

2. září 2006 • 10:40

I když jen nepatrně, podařilo se Marcusi Grönholmovi stáhnout ztrátu na Sébastiena Loeba, který skončil v RZ 19 dokonce až třetí. Velmi dobrých časů dosahuje také Petter Solberg, který se přibližuje Danimu Sordovi. Třetí Mikko Hirvonen si již pouze udržuje svůj náskok a snaží se především neudělat chybu.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 16, 17 - Arai měl problémy

2. září 2006 • 09:00

Marcus Grönholm sice RZ 16 vyhrál, nicméně na další ztratil na Loeba dalších 5.1 vteřiny a jeho manko na vedoucího Francouze je již více než půl minuty. Mikko Hirvonen si pouze hlídá záda a snaží se udržovat odstup od Chrise Atkinsona, který neustále jede nadoraz.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 13, 14 a 15 - Loeb je ve vedení

2. září 2006 • 03:10

Na začátku rychlostní zkoušky číslo čtrnáct udělal Marcus Grönholm chybu, která jej stála první pozici. Hodiny ve vysoké rychlosti jej stály přes dvacet vteřin a z vedení se tak může nyní radovat Sébastien Loeb. Třetí je stále Mikko Hirvonen. Hned za ním se však odehrává tvrdý souboj o čtvrtou pozici. Na Manfreda Stohla mohutně útočí Chris Atkinson.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 11, 12 - Grönholm začal vítězně

2. září 2006 • 02:05

Marcus Grönholm do sobotní etapy doslova vtrhl a zvítězil v obou rychlostních zkouškách. Na Sébastiena Loeba však získal jen několik málo vteřin a jeho vedení je tak stále jen 13.1 vteřiny. Třetí Mikko Hirvonen už ztrácí přes minuty a bude se snažit především neudělat chybu.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm v zablácených japonských lesích vede

1. září 2006 • 20:10

Posádka týmu BP-Ford Marcus Grönholm a Timo Rautiainen je po první etapě Japonské rally na vedoucí pozici. Do vedení se dostala hned po první rychlostní zkoušce a zatím jej neopustila. Vyhrála šest z deseti rychlostních zkoušek a vybudovala si náskok 10,5 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 9, 10 - Po první etapě vede Grönholm

1. září 2006 • 13:10

Poslední dvě super speciální rychlostní zkoušky úvodní etapy se staly kořistí Sébastiena Loeba, který na nich vždy o malinko pokořil Marcuse Grönholma. Nicméně i tak je po prvním dni na vedoucí pozici Marcus Grönholm, druhý je Sébastien Loeb a třetí pak Mikko Hirvonen. V závěru dne zrychlil Dani Sordó, který se tak propracoval na pátou pozici před Chrise Atkinsona.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 7, 8 - Hirvonen na Loeba nestačí

1. září 2006 • 10:05

Přestože se finský pilot Mikko Hirvonen snaží stíhat Sébastienu Loebovi, zatím se mu to nedaří. Francouz se totiž snaží riskantní jízdou dotáhnout na Marcuse Grönholma, který zatím vede. Dani Sordó se postupně dostává do tempa a nepatrně zrychlil. I tak jsou na něm stále vidět známky vážné nehody z Finska. Sám však potvrdil, že prioritou je v Japonsku dojet a získat body do MS FIA značek.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 5, 6 - Loeb se snaží stahovat

1. září 2006 • 08:50

Po šesti odjetých rychlostních zkouškách se na prvních třech místech nic nemění. Stále vede Marcus Grönholm, kterému dýchá na záda Sébastien loeb. Třetí je pak Mikko Hirvonen, který se nechal slyšet, že by chtěl Loeba předstihnout.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 3, 4 - Solberg má znovu problémy

1. září 2006 • 03:40

Velká smůla znovu potkala jedničku továrního týmu 555 Subaru WRT Pettera Solberga. Nor nechtěl v cíli testu říci, o co přesně se jedná, nicméně zatím to vypadá na potíže s motorem.

žádný příspěvek celý článek »

Japonská rally: RZ 1, 2 - Po dvou testech vede Grönholm

1. září 2006 • 02:30

Úvodní dvě rychlostní zkoušky se staly kořistí Marcuse Grönholma, který má na druhého Mikko Hirvonen náskok jen 2.5 vteřiny. Třetí je pak Petter Solberg. Sébastien Loeb zatím okupuje čtvrtou pozici.

žádný příspěvek celý článek »

toplist