www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 06 - Rally of New Zealand (PCWRC)

Petter Solberg byl zklamaný, Subaru stále nestíhá

20. listopadu 2006 • 10:40

Před závěrečnou etapou Novozélandské rally se tovární tým 555 Subaru WRT soustředil především na to, aby Petter Solberg dojel až do cíle a posbíral další cenné informace pro nadcházející Britskou rally.

příspěvků: 2 celý článek »

Grönholm tančí mezi kapkami deště, Ford stále vede

18. listopadu 2006 • 11:10

Tým BP-Ford kontroluje i po druhé etapě Rally Nový Zéland svou pozici. Během promoklého dne zvýšili Marcus Gronholm a Timo Rautiainen náskok v čele soutěže před svými týmovými kolegy Mikkou Hirvonenem a Jermem Lehtinenem na hodnotu 50,3s.

žádný příspěvek celý článek »

Ford ovládl první etapu, Grönholm vede

17. listopadu 2006 • 13:50

Tým BP-Ford podle očekávání dominoval úvodní etapě Rally Nový Zéland. Jeho posádky Marcus Grönholm s Timem Rautiainenem a Mikko Hirvonen s Jarmem Lehtinenem figurují po prvním dni na prvních dvou místech průběžného pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Novozélandská rally - ON LINE

16. listopadu 2006 • 18:00

Sledujte spolu s námi Novozélandskou rally ON-LINE. Ani tentokráte se na trati neobjeví Sébastien Loeb, který si stále léčí poraněné rameno. Znovu tak usedne do Xsary WRC Xavier Pons, který skončil nedávno v Austrálii na dobré čtvrté pozici.

žádný příspěvek celý článek »

Novozélandská rally - shakedown vyhrál Hirvonen

16. listopadu 2006 • 10:40

Vítězem shakedownu před Novozélandskou rally se stal Mikko Hirvonen, který triumfoval před třemi týdny v Austrálii. Jen těsně za ním skončili oba bratři Solbergové. Lepší byl Henning s Peugeotem 307 WRC. "Jsem rád, že se mi dařilo. Důležité bylo nalézt optimální nastavení, ale také jsem pracoval na tom, abych získal sebedůvěru..." přiznal v servisu Henning Solberg.

příspěvků: 2 celý článek »

Místo Štěpána Vojtěcha pojede Natalie Barrattová

16. listopadu 2006 • 01:00

Dlouhou dobu plánoval liberecký Štěpán Vojtěch start u protinožců v rámci světového šampionátu produkčních vozů. Nakonec z něj však sešlo a na jeho místě se v barvách OMV CEE World Rally Teamu objeví britská pilotka Natalie Barratt.

žádný příspěvek celý článek »

Nové centrum soutěže se líbí

15. listopadu 2006 • 13:45

Mystery Creek Events Centre, které se stalo v letošním roce novým domovem pro Novozélandskou rally, se ještě před samotným startem soutěže dočkalo řady pochvalných slov.

žádný příspěvek celý článek »

Další body budou pro Stohla bonusem

14. listopadu 2006 • 15:50

Plný očekávání je před startem letošní Novozélandské rally tým OMV Peugeot Norway WRT. Po třetím místě Manfreda Stohla z nedávno skončené Australské rally se dá předpokládat, že rakouský pilot bude opět bojovat o nejvyšší příčky také na předposlední soutěži letošního světového šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Novinky z týmu před Novozélandskou rally

14. listopadu 2006 • 01:10

Tým BP-Ford použije šotolinové pneumatiky BFGoodrich g-Force s jediným povoleným, relativně kompaktním vzorkem. Jeho drážky mohou být ručně prořezány pro zvýšení přilnavosti a trakce na prašném, nebo zabláceném povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen touží po dalším vítězství

13. listopadu 2006 • 15:30

Po velmi kvalitním výkonu na Australské rally, kdy se Mikko Hirvonen mohl zaslouženě radovat ze svého prvního vítězství na soutěži mistrovství světa FIA v rally, bude mít možnost týmová dvojka Fordu předvést své schopnosti také na rychlé novozélandské šotolině.

žádný příspěvek celý článek »

Nový Zéland v kostce

13. listopadu 2006 • 12:00

Snad nejmarkantnější změnou letošní Novozélandské rally je přesun jejího centra 130 kilometrů na jih od Aucklandu do Hamiltonu. Týmy tak budou v průběhu soutěže po celou dobu soustředěny poprvé v historii této rally na jediném místě, když servisní zóna našla své místo na výstavišti Mystery Creek Events Centre, pouhých několik kilometrů jihovýchodně od Hamiltonu.

žádný příspěvek celý článek »

Grönholm nechce opakovat australské chyby

13. listopadu 2006 • 11:10

Tovární tým BP-Ford odjížděl na Nový Zéland s jasným cílem. Tím je zisk titulu mistra světa v klasifikaci značek, ke kterému mu při předposlední soutěži letošní sezony MS FIA rally stačí opravdu malý krůček.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru vyhrálo první bitvu o Nový Zéland

13. listopadu 2006 • 03:00

Alespoň v prvním dějství letošní Propecia Rally New Zealand si připsala stáj Subaru World Rally Team prvenství. Zdali se bude obdobně dařit i jeho jezdcům na tratích novozélandské soutěže ukáže až nadcházející víkend.

žádný příspěvek celý článek »

Xavier Pons opět týmovou jedničkou

10. listopadu 2006 • 11:30

Xavier Pons zajel v Austrálii velmi dobře a pro tým Kronos Racing získal pět důležitých bodů do MS FIA značek. Jelikož Sébastien Loeb nestartuje ani na Novém Zélandu, bude plnit roli týmové jedničky znovu právě Pons.

žádný příspěvek celý článek »

Preview: Novozélandská rally 2006

10. listopadu 2006 • 08:00

Přestože je Propecia Rally New Zealand až předposledním podnikem v letošním kalendáři, byly již zveřejněny první informace o této populární soutěži. Z nich vyplývá, že se centrum rally bude nacházet nedaleko Hamiltonu (dvě hodiny jízdy z Aucklandu), kde bude poprvé v historii novozélandské soutěže zorganizována centrální servisní zóna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist