www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 08 - Jordan Rally (JWRC)

Duvalovi se hroutí plány, v Jordánsku nepojede

foto

7. března 2008 • 14:45

Omezený program vybraných startů Francoise Duvala v letošním mistrovství světa dostává trhliny. V těchto dnech bylo oznámeno zrušení plánované účasti Belgičana v šotolinové Jordan Rally. Důvod je poněkud kuriózní – v M-Sportu totiž došly Focusy WRC07! Těch mělo v Jordánsku vyjet i s Duvalem celkem devět, ve firemních dílnách v Dovenby je nyní ale jen osmička použitelných aut.

příspěvků: 5 celý článek »

Pořadatelé Rally Jordan stavbu nové servisní zóny stihnou

foto

15. února 2008 • 04:00

Organizátoři Jordánské rally zástupcům FIA oznámili, že výstavba úplně nové servisní zóny nedaleko luxusních hotelů u Mrtvého moře je již v plném proudu a vše jde podle naplánovaného scénáře, takže by měla být připravena pro dubnovou premiéru Jordánska v kalendáři mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Uskuteční se letos Jordan Rally?

foto

1. února 2008 • 09:00

Jordánská rally byla po několikaleté usilovné práci pořadatelů s velkou pompou zařazena do letošního kalendáře mistrovství světa v automobilových soutěžích. Do startu světového závodu na jordánské půdě nyní sice zbývají ještě tři měsíce, přesto se stále častěji vynořují informace, že by se mohl zařadit po bok dvou afrických zrušených rally - Dakaru a Safari.

příspěvků: 1 celý článek »

Nasser Al-Attiyah si odbude světovou premiéru s WRC

foto

8. ledna 2008 • 01:00

Katarský pilot Nasser Saleh Al-Attiyah si při pátém podniku letošního světového šampionátu, Jordan Rally, odbude premiéru za volantem speciálu WRC v mistrovství světa. Podobně jako před lety v šampionátu středního východu, i tentokráte usedne do Subaru Impreza WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist