www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 08 - Rally d'Italia - Sardegna (JWRC)

Sardinie: Středozemní šotolině zatím vládnou Citroeny

foto

16. května 2008 • 21:30

Po prvním dni šestého letošního klání nejlepších světových soutěžáků na italském ostrově uprostřed Středozemního moře se na čele průběžné absolutní klasifikace Rally d'Italia - Sardegna usadily posádky francouzského továrního týmu Citroën. Na první příčce je po úvodní šestici rychlostních testů Sébastien Loeb před Danim Sordem.

žádný příspěvek celý článek »

Postřehy Martina Prokopa k shakedownu

foto

16. května 2008 • 06:00

Jipocar Racing Team se na dnešním shakedownu Rally Sardinia rozhodl šetřit svou C2 a absolvoval ho tak pouze jedenkrát. "Trať byla hodně rozbitá, nedalo se příliš opřít o gumy. Nemělo tak cenu auto příliš ničit. Shakedown jsme si projeli raději pouze jednou, tak abychom zjistili zda vše funguje jak má."

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Rally d'Italia - Sardegna (update)

foto

15. května 2008 • 22:35

Dopoledním shakedownem byl zahájen letošní ročník Rally d'Italia - Sardegna. Jak se na druhém největším ostrově ve Středozemním moři dařilo posádkám na zbrusu novém úseku u Monte Pinu si můžete prohlédnout na snímcích od našich stálých redakčních spolupracovníků Sharka a Tomasze Bugiela.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop očekává nevyzpytatelný závod

foto

15. května 2008 • 08:00

Jihlavský tým Jipocar Racing se po téměř dvouměsíční přestávce vrací do světového seriálu. O víkendu se posádka Martin Prokop – Jan Tománek zkusí poprat o maximum mistrovských bodů do juniorské klasifikace. Cílem bude najít recept i na dosud neporaženého Sebastiena Ogiera.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën chce na Sardinii vyhrát

foto

14. května 2008 • 07:00

Šesté kolo letošního seriálu mistrovství světa v rallye se pootočí na Sardinii, resp. na Rallye Itálie – Sardinie. Citroën Total Sport do tohoto podniku vstupuje s osvědčenými posádkami na vozech C4 WRC ve složení Sébastien Loeb – Daniel Elena a Dani Sordó – Marc Martí. Na stejných vozech ale pojedou také dvě posádky soukromé stáje PH Sport s technickou podporou Citroënu ve složení Conrad Rautenbach – David Senior a Urmo Aava – Kulda Sikk.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop testoval před Sardinií (+VIDEO)

foto

14. května 2008 • 06:00

Na šotolině v Červené Vodě se Martin Prokop připravoval na svůj další start v juniorském světovém šampionátu, který ho čeká již koncem tohoto týdne, kdy se na druhém nevjětším ostrově ve Středozemním moři zúčastní Rally d'Italia - Sardegna.

žádný příspěvek celý článek »

toplist