www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 08 - Rally d'Italia - Sardegna (JWRC)

Pivato se možná vrátí do Francie již tento týden!

foto

5. listopadu 2008 • 04:00

Patrick Pivato zotavující se ze zranění, která utrpěl při nedávné nehodě v první etapě Japonské rally, by nakonec oproti původním předpokladům mohl zamířit domů již na konci tohoto týdne. Prvotní prognózy doktorů předpovídaly zhruba měsíční pobyt v Sapporské nemocnici, avšak po sérii úspěšných operací se zdá být návrat do Francie reálný.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Sandell o Sardinii exkluzivně pro AutoSport.CZ

foto

13. června 2008 • 11:00

Pouť juniorského světového šampionátu pokračovala v polovině května na druhém největším středomořském ostrově Sardinii. Závodu se zúčastnil také Patrik Sandell, který právě svým italským vítězstvím položil v minulosti základní kámen k zisku titulu juniorského mistra světa.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally d'Italia - Sardegna od Vittoria Sanguinetiho

foto

10. června 2008 • 02:00

Přestože máme již za sebou i druhý díl jihoevropské části seriálu mistrovství světa, vrátíme se ještě k tomu prvnímu, který se odehrál na šotolinových tratích středomořského ostrova Sardinie. Jak se posádkám v Itálii vedlo, si můžete připomenout v dnešní fotogalerii našeho stálého redakčního spolupracovníka Vittoria Sanguinetiho.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sardinie od Davida Jeřábka

foto

25. května 2008 • 08:00

Blíží se poločas mezi dvěma jihoevropskými díly seriálu mistrovství světa. Ještě před začátkem dění na řecké Rally Acropolis si připomeňme uplynulou Rally d’Italia – Sardegna. Na ni jako každý rok zavítala řada českých fanoušku, letos mezi nimi nechyběl ani David Jeřábek se svým fotoaparátem, z něhož pochází více než tři desítky snímků.

žádný příspěvek celý článek »

JWRC: Prokop sahal po vítězství, Burkart uhájil pódium

foto

21. května 2008 • 08:00

Hořkosladkou příchuť měla pro Citroën Rallye Itálie-Sardinie v juniorské kategorii, třetí kolo šampionátu JWRC. Citroën C2 S1600 Aarona Burkarta sice dojel třetí, ale nebylo daleko k tomu, aby celý podnik vyhrál Martin Prokop, který o vítězství bojoval od prvního dne.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën s Loebem a Elenou: 40. vítězství ve WRC

foto

21. května 2008 • 02:00

Nábřeží Viecha v Porto Cervo bylo svědkem velkého triumfu Sébastiena Loeba a jeho spolujezdce Daniela Eleny, vítězství v šestém podniku letošního seriálu mistrovství světa WRC. Druhý vůz týmu Citroën Total dovedli do cíle italské soutěže na 5. místě Dani Sordó a Marc Martí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Tomasze Bugiela z 3. dne Rally d'Italia - Sardegna

foto

19. května 2008 • 21:35

Celkem čtyřmi desítkami snímků ze závěrečného dne Rally d'Italia - Sardegna se uzavírá kompletní fotogalerie polského fotografa Tomasze Bugiela z šesté soutěže letošního mistrovství světa FIA v automobilových rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally d'Italia - Sardegna od Sharka

foto

19. května 2008 • 02:00

Šestým dílem pokračoval na druhém největším ostrově ve Středozemním moři seriál mistrovství světa v automobilových soutěžích. Jak se posádkám dařilo na Rally d'Italia - Sardegna si můžete prohlédnout téměř na dvoustovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Dvojnásobné stupně vítězů na Sardinii drží Ford na špici šampionátu

foto

19. května 2008 • 01:00

Druhé a třetí místo vybojoval v Italské rally na Sardinii tým BP Ford Abu Dhabi a udržel si vedoucí pozici v obou šampionátech WRC 2008. Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen dojeli s Focusem RS WRC do cíle jako druzí, Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila skončili se stejným vozem třetí. V hodnocení značek si Ford drží na čele tabulky sedmibodový náskok, Hirvonen vede o tři body průběžnou tabulku šampionátu jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Martina Prokopa zradila v boji o prvenství technika

foto

18. května 2008 • 19:40

Martin Prokop předvedl v Sardinské rally s Polákem Michalem Kosciuszkem nádherný souboj o prvenství. Bohužel v závěru šestého podniku letošního mistrovství světa si jihlavský pilot vybral pořádnou dávku smůly.

příspěvků: 1 celý článek »

Sardinie: Loeb uhájil prvenství před Fordy

foto

18. května 2008 • 15:35

S minimálním rozdílem 10.6 vteřiny se stal vítězem letošní šesté soutěže seriálu mistrovství světa FIA v rally úřadující mistr světa Sebastien Loeb na Citroenu C4 WRC. Francouz tak dokázal uhájit své včerejší půlminutové vedení před mohutně finišujícími jezdci Fordu Hirvonenem a Latvalou a na své konto si připsal jubilejní 40. prvenství na světové rally.

žádný příspěvek celý článek »

Sardinie: Latvalova spanilá jízda druhým dnem

foto

18. května 2008 • 08:20

Sobotních šest rychlostních testů letošní Rally d'Italia – Sardegna mělo jenom jediného vítěze. Svou startovní pozici do druhého dne šotolinové rally dokázal stoprocentně zužitkovat Jari-Matti Latvala, který zvládnul v průběhu dne snížit svoji ztrátu na vedoucího Sebastiena Loeba z 1:31.1 min na pouhých 29.4 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally d'Italia - Sardegna ONLINE

foto

18. května 2008 • 08:10

Šestým dílem letošního mistrovství světa v automobilových soutěžích je Rally d'Italia - Sardegna. Po exotické jordánské anabázi se celé startovní pole světového šampionátu přesunulo zpět na starý kontinent, konkrétně na druhý největší ostrov ve Středozemním moři. Úvodní rychlostní zkouška závěrečného dne odstartovala v 8:10 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Na Sardinii solidní začátek pro finské duo Fordu

foto

17. května 2008 • 01:55

Obě posádky týmu BP Ford Abu Dhabi jsou po prvním náročném dni Italské rally na bodovaných pozicích. Mikko Hirvonen a Jarmo Lehtinen, lídři tabulky šampionátu jezdců, dojeli do cíle první etapy na čtvrtém místě, jejich týmoví kolegové a krajané Jari-Matti Latvala a Miikka Anttila figurují s druhým Focusem RS WRC na sedmém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Sardinie: Středozemní šotolině zatím vládnou Citroeny

foto

16. května 2008 • 21:30

Po prvním dni šestého letošního klání nejlepších světových soutěžáků na italském ostrově uprostřed Středozemního moře se na čele průběžné absolutní klasifikace Rally d'Italia - Sardegna usadily posádky francouzského továrního týmu Citroën. Na první příčce je po úvodní šestici rychlostních testů Sébastien Loeb před Danim Sordem.

žádný příspěvek celý článek »

toplist