www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 08 - Pioneer Carrozzeria Rally Japan (PCWRC)

Změněná Japonská rally bude velkou neznámou

foto

29. října 2008 • 11:00

Velký krok do neznáma čeká o tomto víkendu tovární tým BP Ford Abu Dhabi . Předposlední soutěž letošního FIA MS v rally zavede jeho jezdce na zcela nové tratě do Země vycházejícího slunce. Po čtyřech letech, kdy byla soutěž pořádána v okolí města Obihiro, se letos veškeré dění přesouvá do Sappora v centrální oblasti nejsevernějšího japonského ostrova Hokkaido.

žádný příspěvek celý článek »

Taylor: Japonsko a Velká Británie jsou pro nás klíčové soutěže!

foto

27. října 2008 • 03:00

S vidinou lepších zítřků vzhlíželi fanoušci továrního týmu Subaru na příchod nové specifikace Imprezy WRC2009. Při svém debutu při Akropolis rally sice dokázal Petter Solberg nový vůz pokřtít druhou příčkou v cíli, zázrak v podobě zmrtvýchvstání se však nekonal a Subaru i nadále pokračuje ve starých kolejích.

žádný příspěvek celý článek »

Duval potvrdil starty na všech zbývajících podnicích

foto

9. září 2008 • 04:00

Po oznámení rozšíření stávajícího programu Francoise Duvala prostřednictvím šéfa společnosti Structo Stevena Vergalleho, která Belgičana v letošním roce podporuje, přichází i reakce samotného jezdce...

žádný příspěvek celý článek »

Duval namísto Galliho i v Japonsku a Walesu!

foto

8. září 2008 • 07:00

Steven Vergalle, který s podporou své společnosti Structo zajistil starty Francois Duvala s Fordem Focus WRC prozradil, že se Belgičan postaví na start i zbývajících dvou šotolinových podniků sezony namísto dlouhodobě zraněného Gigi Galliho, který utrpěl zlomeninu stehenní kosti při nehodě v průběhu nedávné Německé rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist