www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Valašská Rally

Silvestr Mikuláštík o nové Impreze N14

foto

3. dubna 2008 • 02:00

Jako nemožný se zdál být záměr představení nové Imprezy N 14 na Valašské rally 2008, ale díky obchodním partnerům Motor-gear rally teamu a hlavně obětavosti mechaniků, kteří dokázali neuvěřitelné, a v tak krátkém termínu auto připravili. Za to jim patří velké poděkování, jmenovitě Lukáš Cabák, Dan Cáb a hlavně Radim Špůrek. Taktéž velký dík patří P. Karlíkovi za bleskový lak.

žádný příspěvek celý článek »

Stříbrné Valašsko Václava Pecha

foto

3. dubna 2008 • 01:00

Druhý díl Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye měl pro mistrovskou posádku EuroOil teamu stříbrný nádech. Václav Pech jun. s Petrem Uhlem bojovali na Valašsku dva dny s nepřízní počasí, s drobnými technickými problémy a v neposlední řadě se silnými soupeři v boji o titul.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan v cíli Valašky

foto

2. dubna 2008 • 05:00

Náročná soutěž s množstvím nově zařazených úseků. Taková byla letošní Valašská rally, do jejíhož cíle dorazili na šestém místě Karel Trojan s Petrem Řihákem. I přes drobné problémy s novým vozem, se dvojici hájící barvy Korno Motorsport, podařilo šťastně dorazit do cíle a ukořistit i něco z porce mistrovských bodů.

žádný příspěvek celý článek »

Michalík se skvěle uvedl do „velkého“ mistrovství

foto

2. dubna 2008 • 01:00

Roman Michalík si vybral těžké sousto, když se rozhodl svůj druhý závod v kokpitu vozu Mitsubishi Lancer EVO IX strávit právě na Cetelem Valašské Rally. Ani v těžké konkurenci seriálu MMČR a obtížných podmínkách se ale mistr světa a dvojnásobný mistr Evropy v enduru neztratil.

příspěvků: 1 celý článek »

Petákova premiéra obohacená čtvrtým místem

foto

31. března 2008 • 23:30

Se startovním číslem 8 sjela ze startovní rampy ve Valašském Meziříčí vstříc třinácti měřeným testům posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová. Příbramská dvojice poprvé absolvovala s vozem Peugeot 207 S2000 závod započítávaný do Mediasport Mezinárodního mistrovství republiky v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Pravým testem vozu je až skutečná rally

foto

31. března 2008 • 23:00

Oba vozy nepoškozené v cíli a body za devátou příčku, s takovým výsledkem odjížděl Rally Team Subaru ČR z Valašské rally. První jezdec týmu Vojtěch Štajf navíc dnes podepsal reprezentační smlouvu a bude tak letos opět startovat v rámci Evropského poháru – central.

žádný příspěvek celý článek »

Asfaltová premiéra s vozem S2000

foto

31. března 2008 • 21:30

Na Valašské rally si Jaromír Tarabus s Danielem Trunkátem odbyli svůj první závod s vozem specifikace S2000, a zároveň s vozem se všemi poháněnými koly vůbec, na asfaltovém povrchu. Výsledkem bylo jedenácté místo absolutní klasifikace, úspěšné dojetí do cíle po osmi měsících, a především spousta cenných zkušeností z jízdy s novým vozem.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jelínek po Valašce - skvělé časy, přesto zmařený boj

foto

31. března 2008 • 21:00

Zlínská posádka Jan Jelínek - Miroslav Kotěna vstoupila do Valašské rally 2008 velmi dobře. Červenobílý vůz v nových barvách hlavního partnera teamu – autobazaru Autoline CZ – se už od prvních "erzet" rozhodně neztratil a na obávané noční Bystřičce se dokonce podařilo zajet nejdříve šestý a poté i čtvrtý nejrychlejší čas.

žádný příspěvek celý článek »

Osmička znamenala pro Landu konec

foto

31. března 2008 • 03:00

Osmá rychlostní zkouška Cetelem Valašské rally znamenala konec pro posádku AutoFleetCar Rally Teamu. Daniel Landa a spolujezdec Jan Škaloud museli po kolizi na osmé rychlostní zkoušce odevzdat jízdní výkaz a odstoupit ze 13. místa absolutní klasifikace. Jak se ale postupně Valašská rally pro posádku AutoFleetCar Rally teamu vyvíjela?

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Roberta Balcara

foto

30. března 2008 • 23:00

V krátkém časovém sledu přinášíme druhou fotogalerii ze včera skončeného druhého dílu letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Valašské Rally. Autorem čtyřicítky snímků z okolí Valašského Meziříčí je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Šlehofer: "Ani nevím, jak tam ty časy padaly…"

foto

30. března 2008 • 22:30

Asi nikdo neočekával, že tým ROTO Plzeň zaznamená na Valašské Rally takový výsledek. Podle programu nasadil dva vozy Fiat Punto Super 1600 s posádkami Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart a Jiří Skoupil - Tomáš Singer. Obě dojely bez obtíží do cíle a jedna z nich zaznamenala historický úspěch.

příspěvků: 1 celý článek »

Kresta vyhrál Valašku stylem start-cíl

foto

29. března 2008 • 18:40

Roman Kresta suverénně ovládl Valašskou rally, druhou soutěž mezinárodního šampionátu ČR v rally. Závodník Mogul Rally Teamu zvítězil způsobem start-cíl. Na druhém místě dojel Václav Pech, jenž řídil stejně jako vítěz Mitsubishi Lancer Evo IX připravené techniky Charouz Racing Systemu.

žádný příspěvek celý článek »

Valaška po první etapě: Kresta potvrzuje roli favorita

foto

29. března 2008 • 00:30

První etapu druhého dílu Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, populární Valašky, zcela ovládl téměř domácí jezdec Roman Kresta. Z pětice dnešních rychlostních testů vyhrál čtyři, ten závěrečný mu unikl jen o pár desetin, když jej poprvé porazil úřadující český mistr Václav Pech. Ten je po dnešku třetí, mezi něj a vedoucího Krestu se ještě vklínil s dalším mitsubishi jedoucí Pavel Valoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta dnes na Valašsku všem ujížděl

foto

28. března 2008 • 22:50

Zatímco úvodní z pěti dnešních rychlostních zkoušek Valašské rally přinesla na desetinu vteřiny stejný čas Romanu Krestovi a Pavlu Valouškovi, ve zbytku dne prvně jmenovaný postupně ujížděl všem svým soupeřům. Pilot Mogul Rally Teamu tak potvrdil roli jednoho z hlavních favoritů a po nočním konci etapy šel spát s myšlenkou na náskok dvaatřicet vteřin před druhým v pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team o plánech v sezóně 2008

foto

28. března 2008 • 09:00

Zlínská stáj Sparrow Racing Team patří k nejpočetnějším v České republice. Současný vozový park čítá jeden speciál Suzuki Ignis S1600, 2x Mitsubishi Lancer Evo IX, Hondu Civic Type R a také pět exemplářů Hondy Civic VTi, která tuto stáj proslavila. O plánech pro nadcházející sezónu se s námi podělí jeden ze šéfů stáje - Tomáš Hrabec.

žádný příspěvek celý článek »

toplist