www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Drama, v němž si zahráli všichni

foto

15. dubna 2008 • 06:00

Do bouřlivého průběhu Rallye Šumava zasáhli velmi výrazně jezdci, spolujezdci i mechanici týmu ROTO Plzeň. Vedení týmu chce vyjádřit poděkování a podporu všem svým členům, kteří průběh soutěže ovlivnili.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. nespatřil cíl rallye

foto

15. dubna 2008 • 03:00

Úřadující mistr republiky Václav Pech jun. přijel na letošní rallye Šumava dobře připraven a řádně naladěn na další souboje o body do hodnocení Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Rallye Šumava je téměř domácí soutěží posádky Pech-Uhel a právě Mitsubishi Lancer EVO IX Euro Oil rallye teamu zde v loňském roce projelo cílem na prvním místě. Cíl pro rallye Šumava v roce 2008 byl tedy jasný. Bojovat opět o stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Větší ohleduplnost by neškodila (aktualizováno)

foto

14. dubna 2008 • 11:00

Posádka měnila cca na 4km RZ 10 defekt. Poté dojela posádku Dunovský-Štross,která je nebyla mnoho km schopna pustit před sebe. Od vozu pana Dunovského se vzneslo několik kamenů, které na C2R2 poškodily čelní sklo a prorazily chladič...

příspěvků: 4 celý článek »

Štajf výsledkem na Šumavě překročil plán

foto

14. dubna 2008 • 05:00

Čtvrtá příčka v cíli Rally Šumava a k tomu bonusové body za umístění v první čtveřici ve výsledcích jednotlivých etap – s takovou bilancí odjížděla z Klatov posádka Rally Teamu Subaru ČR Vojtěch Štajf – Jiří Černoch.

žádný příspěvek celý článek »

Posádka Gavlák – Hůlka je v poriadku

foto

14. dubna 2008 • 01:00

Posádka ARC Slovakia Peter Gavlák a Miloš Húlka vyviazla z nehody na 3. RZ bez zranenia, len z drobnými odreninami. Peter Gavlák bol ošetrený priamo na mieste a jeho stav si nevyžadoval ďalšie lekárske vyšetrenia. Spolujazdec Miloš Húlka si po havárií sťažoval na bolesť hlavy a tak musel ísť na podrobnejšie vyšetrenia do nemocnice.

žádný příspěvek celý článek »

Další triumf Kresty, tentokrát šumavský

foto

12. dubna 2008 • 18:25

Vybraní soupeři stačili Romanu Krestovi jen první den. Zatímco expilot mistrovství světa vysoké tempo držel bez zaváhání, rivalové postupně ztráceli, nebo odpadávali. Závodník Mogul Racing Teamu společně s navigátorem Petrem Grossem ovládli 43. Mogul Šumava Rally suverénně.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Landa a Jan Škaloud jsou v pořádku

foto

12. dubna 2008 • 02:00

Posádka AutoFleetCar Rally Teamu Daniel Landa a Jan Škaloud těžce havarovali na druhé rychlostní zkoušce rally Šumava. Jejich Mitsubishi Lancer EVO VII se v rychlé pasáži přes horizont dostalo mimo vozovku a zadní částí narazilo do stromu. Spolujezdec Jan Škaloud společně s diváky a dalšími posádkami vyprostili z vozu Daniela Landu a oba byli následně převezeni do nemocnice ve Strakonicích.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta šel spát jako šumavský lídr

foto

11. dubna 2008 • 23:40

Roman Kresta vládne 43. Mogul Šumava Rally. První etapě dramatické soutěže s řadou havárií dominoval od první do dnes poslední, deváté, rychlostní zkoušky. Dvojnásobný vítěz populárního podniku si počíná podobně jako před dvěma týdny ve Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf: Šumava bude rychlá a těžká

foto

11. dubna 2008 • 05:00

V pomyslném reprezentačním dresu Czech National Subaru Teamu se se startovním číslem 5 představí na nadcházející Rallye Šumava posádka Vojtěch Štajf – Jiří Černoch. Nové barvy budou k vidění také na druhém voze. Jiří Vacek a Otto Slezák totiž představí svého nového reklamního partnera, společnost Halfords.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan bere ztečí Šumavu

foto

11. dubna 2008 • 04:00

Již v pátek 11. dubna odstartuje Rally Šumava a na jejím startu letos opět stane i Karel Trojan s Petrem Řihákem. Kratičká pauza mezi odjetou Valaškou a nadcházející Šumavou stačila týmu Korno Motorsport, aby důkladně zrevidoval vůz a připravil jej na další, takřka domácí soutěž. Ostrý start na Valašce odhalil skryté dětské nemoci nového vozu, které nevyvstaly při krátkém testu a tak se zdá být vše na nejlepší cestě k dalšímu dobrému výsledku v Rally Šumava.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. před domácí Šumavou

foto

11. dubna 2008 • 03:00

Rodilý Plzeňan Václav Pech jun. v těchto dnech finišuje přípravu na téměř domácí soutěž, kterou je rallye Šumava. Netradičně až třetí podnik Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye v tomto roce zaznamená velkou změnu v charakteru a hlavně rozložení rychlostních zkoušek, kdy je celá druhá etapa podřízena přiblížení soutěže ke krajskému městu Plzni.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada stříbrný na Valašce, ale na Šumavě pro nemoc neobhájí

foto

11. dubna 2008 • 02:00

Posádka Martin Rada a Roman Petr s vozem Alfa Romeo 147 dojela na Valašské ralye stříbrná ve třídě N3 a napravila tak svoji reputaci po startu na úvodním podniku v Rakousku, kde pro technické problémy do cíle nedojela. Nicméně o nadcházejícím víkendu na Šumavě se jejich krásný červený vůz neobjeví, neboť po návratu z Valašska skončil jezdec s vysokými horečkami v posteli.

žádný příspěvek celý článek »

Defrs Rally Team připraven na Mogul Šumava Rallye

foto

11. dubna 2008 • 01:00

Valašská rally byla letošním prvním startem prostějovského Defrs Rally Teamu. Soutěž se pro tým odehrávala ve znamení uvedení nové techniky na závodní tratě. Josef Sedláček s Milanem Marušákem se premiérově účastnili soutěže s Renaultem Clio R3 z dílen teamu LAD, který v uplynulé sezóně vodil po tratích Francouzského šampionátu Cedric Robert.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jelínek: Na Šumavu s tajnou zbraní!

foto

10. dubna 2008 • 11:00

Posádka Jelínek – Kotěna neponechala po penalizaci za neodjetý okruh na Valašce nic náhodě. Honzovo EVO IX dostalo neuvěřitelné technické vylepšení. Jen několik hodin před začátkem atraktivní soutěže v jižních Čechách jsme se dozvěděli novinku, která zatím nemá v české rally obdoby.

příspěvků: 4 celý článek »

Jiří Volf – Šumavu pamatuji naposledy s WRC

foto

10. dubna 2008 • 01:00

„Volfíky“ čeká víkendová Šumavská rallye Klatovy. Naposledy pilot startoval na této soutěži v roce 2003. Nářadím byl Seat Cordoba WRC. Jirkovi se v minulosti na Šumavě vždy dařilo. Bude tomu tak i letos? To jsme se dozvěděli od teamu v tiskové zprávě před rallye.

žádný příspěvek celý článek »

toplist