www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Vítězná premiéra Roberta Vodičky na Šumavě

foto

24. dubna 2008 • 01:00

Letošní Mogul Šumava Rallye Klatovy znamenala pro posádku Robert Vodička – Pavel Dobiš premiéru s vozem Honda Civic Type R a jednalo o debut vítězný. Roberta ale moc mrzelo, že neměl možnost delší konfrontace s matadory této kategorie Petrem Křížkem a Egonem Smékalem.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Levora má za sebou povedený úvod sezóny

foto

22. dubna 2008 • 03:00

Úvodním podnikem Mezinárodního mistrovství České republiky v rally byla pro posádku Miroslav Levora – Pavla Třebínová a tým Auto Power náročná Valašská Rally. Přestože se zde sešla silná konkurence na čelní umístění v absolutním pořadí, ve třídě A5 odstartovaly do závodu pouze čtyři vozy.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf – Šumava, na chyby není prostor

foto

22. dubna 2008 • 02:00

Týmu Jiřího Volfa se o víkendové Šumava rallye Klatovy velmi dařilo. Bohužel konec Jirka nedotáhl a posádka, pro drobnou kolizi s ohradníkem, musela odstoupit z 5. místa absolutně. Naposledy se Jiří tak vysoko pohyboval s vozy WRC nebo v mistrovství sprintrally 2007. Jaký byl průběh rallye přináší tisková zpráva teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Slibný začátek - rychlý konec

foto

22. dubna 2008 • 01:00

Na Šumavu jsme se moc těšili, je to přece jenom domácí závod. Páteční etapa byla velmi těžká a to by nám mohlo vyhovovat, jsme si mysleli. Většinou to u nás bývá tak, že čím hůř před závodem, tím lépe v závodě. Rozpisy jednotlivých RZ jsme si udělali hodně rychlé, zkrátka jsme chtěli jet hodně vepředu.

žádný příspěvek celý článek »

Šumavská stíhačka v podání Orsáka

foto

18. dubna 2008 • 10:10

Když vybojovali Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem páté místo na Valašské rally, přičítali to soupeři domácímu prostředí. Nyní má za sebou valašská posádka Rally Šumava Mogul a druhé místo v sobotní etapě ukazuje, že to Jarkovi s Karlem jede i na cizích tratích.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Petra Frýby z Mogul Šumava Rallye 2008

foto

17. dubna 2008 • 17:45

Na třetí soutěži letošního Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally nechyběl a ni náš stálý redakční kolega a 'dvorní fotograf' Petr Frýba. Ten se ve své nejnovější galerii tentokrát zaměřil především na posádky z absolutní špičky výsledkové listiny 43. Mogul Šumava Rallye 2008.

žádný příspěvek celý článek »

Soutěžní speciály Seznamu obsadily bodovaná místa

foto

16. dubna 2008 • 14:30

Seznam.cz Rally Team se svými partnery APM Automotive a Enterprise Media soutěžil o uplynulém víkendu na Rally Šumava. Obě posádky Trněný - Pritzl a Ducháček - Dufek od posledních závodů výrazně přidaly a bylo to vidět i na dosažených časech. Konečná umístění dokonce dávají dobrý signál k dalšímu postupu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Pavla Paláčka

foto

16. dubna 2008 • 09:00

Třetí díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy, který se jel o uplynulém víkendu, přinesl spoustu zajímavých sportovních zážitků a bohužel i havárií. Jak se posádkám dařilo si můžete prohlédnout na dnešní sérii snímků, jejichž autorem je náš stálý spolupracovník Pavel Paláček.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek na Šumavě opět jen bronzový

foto

16. dubna 2008 • 08:00

Pouhé dva týdny po smolné Valašské rally se vydali Pavel Valoušek se Zdeňkem Hrůzou na Mogul Šumava Rallye Klatovy s jasným cílem dokázat, že patří do nejužší špičky českého šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Benešovou skončili na Šumavě pátí

foto

16. dubna 2008 • 02:00

Příbramská posádka Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 startující za Hroch Rally Team obsadila páté místo absolutně a první mezi smíšenými posádkami.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek: Šumavu ukončila zemědělská technika (video)

foto

15. dubna 2008 • 22:30

Jan Jelínek a Miroslav Kotěna vstoupili do letos obzvláště náročné a vzhledem k počtu havárií nebo odstoupení také dosti divoké soutěže velmi dobře. I přes technické problémy s únikem oleje a prokluzováním spojky zajížděla posádka v první etapě velmi dobré časy kolem pátého místa.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan na Šumavě stříbrný

foto

15. dubna 2008 • 10:20

Letošní Mogul Šumava Rallye Klatovy byla poznamenaná mnoha karamboly a také poměrně velkým počtem odpadnuvších vozů. Posádka týmu Korno Motorsport ve složení Karel Trojan a Petr Řihák se však s nástrahami tratí vyrovnala víc než skvěle a dokončila na stříbrné pozici hned za vítězným Romanem Krestou.

žádný příspěvek celý článek »

Drama, v němž si zahráli všichni

foto

15. dubna 2008 • 06:00

Do bouřlivého průběhu Rallye Šumava zasáhli velmi výrazně jezdci, spolujezdci i mechanici týmu ROTO Plzeň. Vedení týmu chce vyjádřit poděkování a podporu všem svým členům, kteří průběh soutěže ovlivnili.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. nespatřil cíl rallye

foto

15. dubna 2008 • 03:00

Úřadující mistr republiky Václav Pech jun. přijel na letošní rallye Šumava dobře připraven a řádně naladěn na další souboje o body do hodnocení Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Rallye Šumava je téměř domácí soutěží posádky Pech-Uhel a právě Mitsubishi Lancer EVO IX Euro Oil rallye teamu zde v loňském roce projelo cílem na prvním místě. Cíl pro rallye Šumava v roce 2008 byl tedy jasný. Bojovat opět o stupně vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Větší ohleduplnost by neškodila (aktualizováno)

foto

14. dubna 2008 • 11:00

Posádka měnila cca na 4km RZ 10 defekt. Poté dojela posádku Dunovský-Štross,která je nebyla mnoho km schopna pustit před sebe. Od vozu pana Dunovského se vzneslo několik kamenů, které na C2R2 poškodily čelní sklo a prorazily chladič...

příspěvků: 4 celý článek »

toplist