www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Rallye Český Krumlov

Miroslav Levora pokračuje ve sbírání předních umístění

foto

7. května 2008 • 20:45

Třetím letošním startem Miroslava Levory byla tradičně jarní Rally Český Krumlov. Na sedadlo spolujezdce se opět vrátila Pavla Třebínová, která může českokrumlovskou soutěž považovat za domácí.

žádný příspěvek celý článek »

Pohárový víkend Sparrow racingu v Českém Krumlově

foto

7. května 2008 • 20:30

O prvním květnovém víkendu přišla i pro zlínský SPARROW RACING TEAM na řadu jedna z nejkrásnějších českých soutěží, Rallye Český Krumlov. Na tradičně perfektně připravenou soutěž dorazil tým ze Zlína se čtyřmi tradičními soutěžními speciály Honda Civic připravenými pro třídu N2 a Hondou Civic Type-R Egona Smékala.

žádný příspěvek celý článek »

GPS ve službách pravdy

foto

7. května 2008 • 20:10

Na soutěži v Českém Krumlově se potřetí (po Valašské Rally a Rallye Šumava) v rámci MMČR zkoušel systém satelitního sledování soutěžních vozidel. S jedinou výjimkou, kdy vyjela sanitka k havárii manželů Chvojkových, nebylo potřeba vyhlašovat skutečný poplach, ale dispečink soutěže získal i tak řadu neobyčejně důležitých a užitečných poznatků.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Jelínek se potápěl na Krumlově (+VIDEO)

foto

7. května 2008 • 06:00

Zlínský jezdec Jan Jelínek zažil na Rallye Český Krumlov pořádně ožehavé chvíle, když visel ve svém Evo IX hlavou dolů v kabině zaplněné vodou. Podařilo se nám zachránit utopený on-board záznam – podívejte se i na video.

příspěvků: 1 celý článek »

Karel Trojan v Krumlově cíl nespatřil

foto

7. května 2008 • 02:00

Na startu letošní Rallye Český Krumlov stanula posádka Karel Trojan a Petr Řihák v dobré náladě a s ambicemi na slušný výsledek v cíli. Tentokráte hájili oproti zvyklostem barvy týmu Seznam.cz Rally Team. Již čtvrteční shakedown dával tušit, že Karel opět neodolá a bude pořádně skákat a bavit diváky u tratí RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s výkonem v Krumlově spokojen nebyl

foto

6. května 2008 • 20:30

Se startovním číslem 5 sjela v páteční odpoledne ze startovní rampy v Jelení zahradě příbramská dvojice ve složení Josef Peták a Alena Benešová. Členové Hroch Rally Teamu přijeli do Jižních Čech s cílem navázat na loňský úspěšný závod...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Sharka

foto

6. května 2008 • 09:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na zrádných cestičkách kolem jihočeského historického města Český Krumlov. Jak se posádkám dařilo na stejnojmenné soutěži si můžete prohlédnout na stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. stříbrný v Českém Krumlově

foto

6. května 2008 • 02:00

Českokrumlovskou soutěž Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye Václav Pech jun bez váhání označuje jako jednu z jeho nejoblíbenějších. Po letošním výkonu, kdy modrožluté Mitsubishi Lancer EVO IX EuroOil teamu sjelo z cílové rampy na druhém místě, se jistě na jeho názoru nic nezmění, ba právě naopak.

žádný příspěvek celý článek »

Grossův pohár krumlovským

foto

6. května 2008 • 01:00

Překvapení přichystala na závěrečné rampě v Českém Krumlově posádka Kresta – Gross. Když přesně ve 20:30 začal v sobotu slavnostní akt předávání cen nejúspěšnějším posádkám na rampě, panovala už skvělá nálada. Nescházely bouřlivé ovace početného publika oceněným týmům, básnička pro dvojici Pech – Uhel od recitátora velmi útlého věku, chorál „Kola se točí dál“ pro nejrychlejší posádku, ani velkolepý ohňostroj nad Jelení zahradou se siluetou zámku v pozadí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Roberta Balcara

foto

5. května 2008 • 13:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na zrádných cestičkách kolem jihočeského historického města Český Krumlov. Jak se posádkám dařilo na stejnojmenné soutěži si můžete prohlédnout na stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Do třetice splněný úkol

foto

5. května 2008 • 12:30

Také po startu v mistrovství republiky v Krumlově vede tým ROTO Plzeň skupinu A i třídu A6. Na čtvrtou soutěž Mediasport MMČR se vydal plzeňský tým opět v plné sestavě s oběma posádkami. Pro dvojici Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart to byl první start s fiatem na tak náročné soutěži. Po rychlé Šumavě byla otázka, zda se dokáží popasovat i s podstatně techničtější a těžší tratí.

příspěvků: 5 celý článek »

Štajf první část "jižního dvojboje" zvládl

foto

5. května 2008 • 06:00

Nejdříve do jižních Čech, no a hned poté ještě víc do tepla, do Slovinska - takový je současný program Rally Teamu Subaru ČR. Jeho první polovina vyšla týmu výborně, když v silné konkurenci obsadila posádka Vojtěch Štajf - Jiří Černoch na Rallye Český Krumlov pátou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta s Petrem Grossem suverénními vítězi letošního Krumlova

foto

3. května 2008 • 18:05

Roman Kresta vyhrál systémem „start-cíl“ letošní ročník Rallye Český Krumlov. Nic na tom nezměnila ani závěrečná zkouška Kohout II., která již do pořadí na špici nepřinesla žádné změny. Stříbrnou příčku tedy obsadil Václav Pech a třetí dojel stejně jako na dvou předchozích soutěžích Pavel Valoušek. Roman Kresta tak zkompletoval hattrick, navíc jihočeskou soutěž celkově vyhrál už počtvrté a vyrovnal tak historický rekord Leo Pavlíka a Ladislava Křečka.

žádný příspěvek celý článek »

Ani druhý průjezd Malont pořadí na čele nezměnil

foto

3. května 2008 • 16:15

Ani druhý průjezd nejdelší zkouškou soutěže nezměnil pořadí na čele soutěže. Vítězem RZ se opět stal Roman Kresta a zvýšil tak svůj celkový náskok před Václavem Pechem už na jednu minutu a tři vteřiny. Druhé místo ve zkoušce patří Pavlu Valouškovi, třetí Václavu Pechovi.

žádný příspěvek celý článek »

Při druhém průjezdu Kohoutu havarovali Karel Trojan a Milan Chvojka

foto

3. května 2008 • 15:05

Druhý průjezd náročnou rychlostní zkouškou Kohout nezvládl Karel Trojan s mitsubishi a havaroval. Soutěž tak přišla o průběžně čtvrtou posádku v absolutním pořadí. Na trati došlo také k havárii posádky Chvojka / Chvojková, po které byla rychlostní zkouška zastavena. Zbývající posádky se vydaly objízdnou trasou na start RZ 13 a byl jim přidělen náhradní čas.

žádný příspěvek celý článek »

toplist