www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Agrotec New Holland Rally Hustopeče

Jan Kopecký odstoupil z vedoucí pozice

foto

1. června 2008 • 06:25

Startem v Agrotec Rally Hustopeče, automobilové soutěži zařazené do Mezinárodního Mistrovství České republiky v rally, začala příprava týmu Motorsport Kopecký na Ypres Westhoek Rally, kterou bude v Belgii ve druhé polovině června pokračovat seriál Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta v Hustopečích skončil těsně druhý

foto

1. června 2008 • 06:00

Tři vteřiny a dvě desetiny, to je rozdíl v cíli dvoudenní Rally Hustopeče mezi vítězným Václavem Pechem a druhým Romanem Krestou. Diváci viděli největší drama sezony, které vygradovalo v posledních dvou rychlostních zkouškách. Kresta z Mogul Racing Teamu stahoval svého soupeře po desetinách sekundy, ale vítězství nakonec pro sebe a spolujezdce Petra Grosse nezískal.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče: Pechova vítězná vlna pokračuje

foto

1. června 2008 • 03:50

Jen dva týdny po triumfu ve slovinské Lublani si Václav Pech odnesl vítězství i z další soutěže Evropského poháru FIA – Central, když po dvoudenním zápolení mezi jihomoravskými vinicemi vyhrál Agrotec New Holland Rally Hustopeče. Tato soutěž byla letos poprvé zařazena do Mezinárodního mistrovství České republiky v rally a pro plzeňského jezdce to logicky znamenalo i zisk velké porce bodů do průběžné klasifikace domácí série.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy z cíle Agrotec New Holland Rally Hustopeče

foto

31. května 2008 • 20:30

Agrotec New Holland Rally Hustopeče přenesla letošní Mezinárodní mistrovství České republiky v rally do své druhé poloviny. Soutěž, která byla do tohoto seriálu letos zařazena vůbec poprvé, nabídla mnoha posádkám nové tratě prošpikované řadou šotolinových úseků. Až do samotného konce se o vítězství prali Václav Pech a Roman Kresta, ve finále byl nakonec po zásluze úspěšnější první jmenovaný. Poslechněte si ohlasy všech posádek, které dorazily do cíle jihomoravské soutěže!

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po RZ 12

foto

31. května 2008 • 16:25

Jen dvě zkoušky zbývaly posádkám v servisu, kde jsme zachytili ohlasy jezdců z další sekce druhého dne Rally Hustopeče 2008. Tato část se stala pohřebištěm mnoha posádek, bohužel se v tomto sítu zachytil i doposud vedoucí Jan Kopecký a čtvrtý Jozef Béreš ze Slovenska. Poslechněte si ohlasy jezdců, kteří míří za hustopečským cílem, a i některých těch, kterým nebylo přáno soutěž dokončit.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z Hustopečí po RZ 9

foto

31. května 2008 • 12:40

Druhým dnem dnes pokračuje jihomoravská Agrotec New Holland Rally Hustopeče. Po včerejších nočních vložkách se posádky konečně dočkaly slunečného dne, který s sebou ale přinesl i poměrně vysoké teploty. Poslechněte si ohlasy předních jezdců, kteří přijeli do servisu před druhou sekcí dnešního dne hustopečské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy z Hustopečí po prvním dni

foto

31. května 2008 • 02:30

Šestici náročných vložek absolvovaly posádky letošní Agrotec New Holland Rally Hustopeče zcela za tmy a toto dnes už poměrně nezvyklé zpestření automobilových soutěží řadě dvojic přineslo nečekané okamžiky. Poslechněte si ohlasy všech jezdců, kteří přijeli do závěrečného servisu po prvním dni jihomorovaské soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z Hustopečí po RZ 3

foto

30. května 2008 • 23:55

Trojice tmou a prachem zahalených rychlostních zkoušek zahájila letošní ročník jihomoravské Agrotec New Holland Rally Hustopeče. Náročná trať přinesla řadě posádek horké chvilky, což se pochopitelně projevilo i na průběžném pořadí. Poslechněte se ohlasy předních posádek, které jsme vyzpovídali v přeskupení v polovině dnešní etapy.

žádný příspěvek celý článek »

Tisková konference před IV. AGROTEC New Holland rally 2008

foto

30. května 2008 • 18:30

V příjemném salónku hotelu Centro v Hustopečích se sešla opravdová špička našeho rallysportu.Taková sestava se hned tak nevidí. Pozvání na předstartovní tiskovku přijali Jan Kopecký s Petrem Starým, Václav Pech, Roman Kresta, Josef Béreš s Danielem Trunkátem a Karel Trojan s Petrem Řihákem. Nemohl chybět ani šéf organizátorů Pavel Rada a ředitel soutěže Rudolf Kouřil.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče 2008 již vítají soutěžní posádky, připraveny jsou i bagry

foto

29. května 2008 • 15:00

Již tento pátek večer odstartuje IV. AGROTEC New Holland rally 2008, do níž se přihlásilo na šest desítek posádek se zájmem o body do nejprestižnějšího soutěžního šampionátu v tuzemsku. První akcí soutěže ale bude již čtvrteční večerní akce v areálu firmy Agrotec, nazvaná pracovně „Bagršou“.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf: Po smolné sérii budeme v Hustopečích opatrní

foto

29. května 2008 • 13:55

Team Jiřího Volfa v minulých týdnech provázelo maximální nasazeni při opravě vozů po smolném Krumlově. Sám Jirka Volf - jezdec usilovně pracoval ve své firmě, ale jak se nám svěřil, jeho smolná série dnů pokračovala. Jiřího Volfa - spolujezdce čekal další podnik v Bratislavě po boku talentovaného slovenského pilota. Zlínský Apid dokončuje doladění vozů pro víkendovou rally Hustopeče. Jak vše probíhá přináší tisková zpráva teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. před rallye Hustopeče

foto

29. května 2008 • 11:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v rallye se o následujícím víkendu překlopí do své druhé poloviny. Touto soutěží bude Rallye Hustopeče na Jižní Moravě, která je letos premiérově zařazená do nejvyšší ligy dvoudenních soutěží. Euro Oil team měl čtrnáct dní po vyhrané rallye Saturnus ve Slovinské Ljubljani na přípravu soutěžního speciálu Mitsubishi Lancer Evo IX.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta se po vydatném testu do Hustopečí těší

foto

27. května 2008 • 14:00

Zatímco dosud se v letošním šampionátu jely jen tradiční soutěže s velkou historií, od pátku do soboty budou posádky bojovat na novém „hřišti“. Agrotec New Holland Rally Hustopeče je v mezinárodním mistrovství republiky totiž úplně poprvé. Pořadatelům se přitom podařilo přilákat mimořádnou konkurenci. Vedle kompletní domácí špičky s lídrem Romanem Krestou z Mogul Racing Teamu se objeví i další jezdci se zkušenostmi z MS či IRC.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf by rád na Moravě oslavil body

foto

26. května 2008 • 13:45

Páté příčky ze soutěží v jižních Čechách a jižní Evropě, takový je zatím letošní květen pro Rally Team Subaru ČR. Úspěšnou ´jižní´ sérii by tým moc rád prodloužil, a to nejen proto, že nadcházející Rally Hustopeče má své centrum na jižní Moravě.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopeče hlásí dalšího jezdce prioritou FIA B a s vozem S2000

foto

23. května 2008 • 11:45

4. AGROTEC New Holland rally Hustopeče 2008 uzavřela příjem přihlášek. Přihlášeno je na šest desítek posádek a hlavně: na startu se především objeví pět velmi kvalitních posádek s prioritou FIA B. Kdo pozorně sledoval naše předchozí tiskové informace, marně možná hledal páté jméno. Nyní nadešel čas odtajnění posledního jezdeckého bonbónku – je jím ostřílený jezdec z řady podniků MS a prioritní jezdec FIA B Jozef Béreš.

žádný příspěvek celý článek »

toplist