www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Agrotec New Holland Rally Hustopeče

Návštěva Sparrow Racing Teamu v Jihomoravském kraji dopadla rozporuplně

foto

17. června 2008 • 01:00

Letošní soutěžácká sezóna je extrémně nabitá, což dokázaly poslední hektické týdny, kdy se v Jihomoravském kraji uskutečnily krátce po sobě hned dvě soutěže. Tou první byla Agrotec New Holland Rally Hustopeče, která se letos premiérově uskutečnila v rámci mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

žádný příspěvek celý článek »

Patrik Hlach: „Po porodu končím!“

foto

10. června 2008 • 01:00

Třída N2 patřila ještě před několika lety k ozdobám MMČR a byla velkou líhní talentů. V poslední době se dvoudenní soutěže stávají záležitostí především produkčních vozů a nižší objemové třídy stagnují. Jedním z posledních mohykánů, startujících pravidelně ve „velkém“ šampionátu se slabším vozem, je Jihočech z Velešína Patrik Hlach, přezdívaný „Supinen“.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf: Páteř mám teď po operaci keramickou

foto

9. června 2008 • 19:00

Nedobrždění Jiřího Volfa a skok do vinice na rally Hustopeče mělo pro pilota zásadní následky. Jirka byl již v sobotu hospitalizován v Brněnské úrazové nemocnici s podezřením na zranění bederní páteře. Bohužel se potvrdilo podezření lékaře, který Jirku nakládal do sanitky.

žádný příspěvek celý článek »

Hustopečské rozčarování Orsáka s Vajíkem

foto

5. června 2008 • 17:30

Velmi zklamaná odjížděla na konci května posádka Orsák rally sport teamu z pátého podniku letošního mezinárodního mistrovství ČR v rally – Agrotec New Holland Rally Hustopeče 2008. Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem byli kousek od životního výsledku, místo toho si připsali do tabulky průběžného hodnocení mistrovství druhou nulu.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Levora si vyzkoušel nový vůz

foto

5. června 2008 • 15:20

Podobně jako Rally Hustopeče poprvé přivítala účastníky Mezinárodního mistrovství České Republiky, zažil na jihu Moravy Miroslav Levora jr. premiéru s novým vozem. Již v lednu tohoto roku se začala v týmu Auto Power v Chlumčanech u Plzně připravovat nová Fabie s tím, že by se mohla poprvé představit v Českém Krumlově. Nakonec se ale stavba protáhla a bylo jasné, že premiéra bude až v Hustopečích.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jelínek prolomil smůlu bronzem v Hustopečích

foto

4. června 2008 • 14:05

Zlínská posádka AUTOLINE Rally Teamu má za sebou velmi povedený víkend v Hustopečích. Třetí místo absolutního pořadí je skvělou odměnou za dosud smolný průběh letošního seriálu MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam na jižní Moravě pátý v cíli

foto

4. června 2008 • 11:55

V okolí Hustopečí na jižní Moravě se o tomto víkendu konala Agrotec New Holland Rally. Seznam.cz Rally Team, společně se svými partnery APM Automotive a Enterprise Media, připravil pro tuto soutěž dva vozy Mitsubishi Lancer Evo IX. Nominovaní jezdci Karel Trojan a Sláva Ducháček se na soutěž velice těšili, přestože počasí slibovalo úmorné teploty.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec New Holland Rally Hustopeče od Romana Kašpárka

foto

4. června 2008 • 09:00

Pátým dílem pokračoval v jihomoravských Hustopečích letošní seriál mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na zkouškách mezi vinicemi si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii. Autorem téměř stovky snímků je náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Fiesta vítězí mezi vinicemi

foto

3. června 2008 • 16:20

Již pátý díl MMČR se konal ve vinné kraji v Hustopečích u Brna ve dnech 30. – 31. května 2008 v extrémně teplém počasí, kde teploty dosahovaly až 33 stupňů Celsia. Tohoto seriálu jsme se zúčastnili standardně s vozem Ford Fiesta S1600 ve složení posádky Petr Zedník a Milan Pražák.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec New Holland Rally Hustopeče od Roberta Balcara

foto

3. června 2008 • 08:00

Pátým dílem pokračoval v jihomoravských Hustopečích letošní seriál mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na zkouškách mezi vinicemi si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii. Autorem téměř sedmdesátky snímků je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v honbě za body přehnal nasazení

foto

3. června 2008 • 01:00

Posun až do první desítky celkového pořadí byl po nepodařeném úvodu soutěže maximem, čeho Vojtěch Štajf a Jiří Černoch na Rally Hustopeče dosáhli. Poté ale ve snaze překonat potíže s převodovkou větším nasazením posádka svůj bílomodrý vůz Subaru Impreza WRX STI neudržela na trati.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec New Holland Rally Hustopeče od Jiřího Jermakova

foto

2. června 2008 • 21:50

O tom, že za akčními snímky šotolinových průjezdů soutěžních aut se nemuselo jezdit o uplynulém víkendu až daleko na jih do Řecka, ale stačilo vyrazit doslova co by kamenem dohodil od domova, svědčí aktuální fotogalerie Jiřího Jermakova z další soutěže Mediasport MMČR, jež se jela o uplynulém víkendu v okolí Hustopečí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec New Holland Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

2. června 2008 • 06:00

Předevčírem skončil v Hustopečích pátý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec New Holland Rally Hustopeče. Dlouho nevídaný závod prošpikovaný řadou soubojů si můžete prohlédnout na téměř stovce snímků, jejichž autorem je náš redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Pech jun. s Uhlem triumfovali v Hustopečích

foto

2. června 2008 • 01:00

Velmi cenné vítězství přivezla z jihu Moravy plzeňská posádka Václav Pech jun. – Petr Uhel, když po dvou dnech těžkého závodu vybojovala podruhé v letošní sezóně absolutní vítězství v Mezinárodním mistrovství České republiky v rallye.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec New Holland Rally Hustopeče od Ondřeje Zemana

foto

1. června 2008 • 12:00

Včera skončil v Hustopečích pátý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec New Holland Rally Hustopeče. Dlouho nevídaný závod prošpikovaný řadou soubojů si můžete prohlédnout na čtyřicítce snímků, jejichž autorem je náš redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

toplist