www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Horácká Rally Třebíč

Oficiální komuniké týmu ROTO Plzeň k Horácké Rally

foto

23. června 2008 • 18:30

Všichni členové týmu se hluboce sklání před památkou obou členů posádky, jíž postihla tragická událost. Sdílejí s rodinami Miroslava Levory a Pavly Třebínové opravdu upřímný zármutek. Nemohou se ale zároveň nevyjádřit k jednání delegovaných činovníků s posádkou Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart.

příspěvků: 28 celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Dalibora Benycha

foto

23. června 2008 • 07:00

Dalším dílem pokračovalo mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách v okolí Třebíče si můžete prohlédnout na rovné stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf ze smutné Třebíče veze čtyři body

foto

23. června 2008 • 05:00

Vzpomínky na letošní tragickou Horáckou rally se bude určitě většina lidí snažit překrýt budoucími pozitivnějšími zážitky. Pro Rally Team Subaru ČR podnik znamenal zejména splnění úkolů překlenovací soutěže před náročnou Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Smutné vítězství v Třebíči připadlo Václavu Pechovi

foto

21. června 2008 • 22:30

Tragickou událostí byl ukončen těsný souboj mezi Václavem Pechem a Romanem Krestou na Horácké rally, která se jela v rámci FIA Evropského poháru v rally – region Central s koeficientem 2 a Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky. Tento nevídaný souboj nakonec dopadl lépe pro vítěze dvou předešlých ročníků třebíčské rally Václava Pecha, který Krestovi nadělil 6.4 sekundy. Navíc Pech obdržel desetisekundovou penalizaci za pozdní příjezd do jedné z časových kontrol.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z Horácké Rally po RZ 10

foto

21. června 2008 • 12:05

Soutěžní posádky Horácké Rally Třebíč mají za sebou první čtyři rychlostní zkoušky druhého dne. Jak se vypořádaly s rychlými tratěmi, si můžete poslechnout na záznamech, keré byly pořízeny v servisu po RZ 10. Asi nejzásadnější informací jsou problémy Romana Kresty s motorem, jenž tohoto jezdce trápi od samého začátku dnešního dne.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy z Horácké Rally po první etapě

foto

21. června 2008 • 02:00

Horácká Rally, která se o tomto víkendu jede v okolí Třebíče, dospěla do své poloviny. Poslechněte si ohlasy všehc posádek, které dorazily do večerního servisu zakončujícího první etapu šestého dílu letošního Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Úvod třebíčské rally ve znamení souboje Kresta versus Pech

foto

20. června 2008 • 23:15

První tři rychlostní zkoušky Horácké rally v Třebíči se vyznačují velkým soubojem mezi vedoucím jezdcem průběžného pořadí českého šampionátu a vítězem předchozích dvou ročníku třebíčské rally. Po třetí rychlostní zkoušce vede Roman Kresta, druhý v pořadí Václav Pech (oba Mitsubishi Lancer EVO IX) ztrácí pouhých 3,1 sekundy. Třetí v pořadí Josef Peták na voze Peugeot 207 S2000 má manko 17,9 sekundy.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy z Horácké Rally po RZ 3

foto

20. června 2008 • 22:00

Nepříliš početné startovní pole šestého dílu letošního českého mezinárodního mistrovství, Horácké Rally, má za sebou první trojici rychlostních zkoušek. Poslechněte si na ohlasech, které byly zaznamenány před servisem překlenujícím první etapu do své druhé poloviny, jak si posádky poradily s poměrně rychlými tratěmi v okolí Třebíče.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech má na dosah pohár hejtmana

foto

20. června 2008 • 21:45

Těsně před pátečním startem proběhla tisková konference 19. ročníku Horácké rally. Zúčastnili se jí ředitel Horácké rally Miloš Morávek, tiskový mluvčí JE Dukovany Petr Spilka a jedna z předních posádek a zároveň jeden z favoritů soutěže Václav Pech a Petr Uhel.

žádný příspěvek celý článek »

Na start Horácké rally se postaví 50 posádek, Šlehofer neprošel přejímkou

foto

20. června 2008 • 16:00

Celkem 50 posádek z České republiky a Slovenska se představí na startu 19. Horácké rally 2008 v Třebíči, která je dalším podnikem FIA Evropský pohár v rally – region Central s koeficientem 2 a šesté pokračování Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v rally. Letošní ročník třebíčské rally startuje z Karlova náměstí v 17:15 hodin.

příspěvků: 3 celý článek »

V sekretariátu soutěže se prezentovalo celkem 51 posádek

foto

20. června 2008 • 15:55

Jedenapadesát posádek si převzalo itinerář a absolvovalo seznamovací jízdy na 19. ročník Horácká rally 2008 v Třebíči, která se pojede jako součást FIA Evropský pohár v rally – region Central a šestý díl Mediasport Mezinárodní mistrovství České republiky v rally 2008.

žádný příspěvek celý článek »

Pro Štajfa je Třebíč generálkou před Bohemií

foto

20. června 2008 • 07:00

Najít dobré tempo po hustopečské havárii, sžít se s novým spolujezdcem a i získat důležité body pro klasifikace národního šampionátu i Evropského poháru – tak náročné jsou úkoly, které čekají pilota Rally Teamu Subaru ČR Vojtěcha Štajfa na nadcházející Horácké rally.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jelínek před Horáckou rally

foto

20. června 2008 • 06:00

Zlínský pilot Autoline Rally Teamu startuje v Třebíči po dlouhých čtyřech letech a rád by se popral o další body do šampionátu. Horácká rally Třebíč je za dveřmi a posádka Autoline Rally Teamu má před sebou nelehký úkol. Jan Jelínek s Miroslavem Kotěnou by velmi rádi alespoň částečně navázali na úspěšné vystoupení v Hustopečích, kde získali třetí pozici a cenné body do šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Václava Pecha jun. čeká obhajoba v Třebíči

foto

20. června 2008 • 04:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem jsou ještě plni dojmů z vítězné rallye Hustopeče, kde se jim podařilo v přímém souboji zvítězit nad kompletní českou špičkou. A již je před nimi další soutěž v podobě Horácké rallye Třebíč, kde se posádce Pech – Uhel v loňském roce podařilo také absolutně zvítězit.

žádný příspěvek celý článek »

Křemen představí nový vůz už v Třebíči

foto

19. června 2008 • 07:00

Přestože Michal Křemen plánoval premiéru svého nového vozu Suzuki Swift Sport na domácí Rally Bohemia, nakonec se představí už nadcházející víkend při Horácké rally Třebíč. Prvních 250 kilometrů za volantem zbrusu nového vozu absolvoval talentovaný mladoboleslavský pilot na rozbitých a uskákaných tratích v okolí Budyně nad Ohří, kde bydlí šéfmechanik Jiří Stross a kde se nachází základna celého týmu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist