www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Horácká Rally Třebíč

Video z Horácké Rally Třebíč

foto

13. srpna 2008 • 06:00

Ještě jednou se vrátíme ke smutné Horácké Rally Třebíč, kde se před prázdninami uskutečnil šestý díl letošního Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Soutěž si připomeneme prostřednictvím videí, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování Petra Třebína

foto

9. července 2008 • 03:00

Alespoň touto formou bych rád dodatečně poděkoval všem jezdcům, spolujezdcům, činovníkům a přátelům, kteří se v úterý 1. července přišli naposledy rozloučit s mojí dcerou Pavlou Třebínovou. Děkuji i těm, kteří nenašli sílu zúčastnit se pohřbu osobně a vzpomenuli si na Pavlu alespoň na dálku.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia opäť v cieli

foto

2. července 2008 • 03:00

Rally Třebič ukončilo bezbodovú šnúru a naša posádka si odniesla z tejto smutnej rally aspoň tri body. Nešťastná havária na Šumave odštartovala šnúru troch súťaži, v ktorých naša posádka Peter Gavlák a Miloš Hulka nevidela cieľovú rampu. Aj keď hneď po Šumave bodovali v slovenskom šampionáte v Rožňave, v Čechách sa našim nedarilo.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan s Řihákem v Třebíči bronzoví

foto

1. července 2008 • 06:00

Na proběhnuvší Horácké rally v Třebíči, která byla bohužel poznamenaná tragickou nehodou, se posádka Korno Motorsport opět etablovala skvělým výsledkem. Po vyrovnaných výkonech se Karel Trojan s Petrem Řihákem opět probojovali na stupně vítězů. V celkovém pořadí hodnocení MMČR to stále znamenáí čtvrté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Jarek Orsák: Páté místo z Třebíče mne netěší

foto

30. června 2008 • 11:00

S body za páté místo v absolutním pořadí a bonusovými body za umístění ve druhé etapě, se vrátila posádka Orsák rally sport teamu Jaroslav Orsák a Karel Vajík z šestého podniku mezinárodního mistrovství ČR v rally – Horácké rally v Třebíči.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Vodička ke smutné Třebíči a prosba...

foto

27. června 2008 • 07:00

Už dost jsem četl v médiích a slyšel od různých lidí k Třebíči a hlavně k tragické události, která se bohužel stala. Nechtěl jsem se dělit o své pocity a zážitky, ale s odstupem času bych chtěl napsat můj názor. Nejprve bych chtěl touto cestou vyjádřit lítost a upřímnou soustrast rodinám...

příspěvků: 4 celý článek »

Jmenuji se Miloš Morávek a jsem ředitelem Horácké rally

26. června 2008 • 20:00

Ředitelem sice jen „čtyřměsíčním“, neboť to je právě doba od získání licence, ředitelem rally, která bohužel napsala smutnou část kapitoly do dějin českých rally.

žádný příspěvek celý článek »

Máš Colu?

foto

26. června 2008 • 18:00

Přesně tuhle otázku z nadpisu jsem slýchal přes deset, kdekoli se Pavla objevila na dohled, nebo aspoň na doslech. Základ zdánlivě nelogického pozdravu se zrodil při tropické Barum rallye 1997, nebo 98. Petr Třebín byl krátce v závodnickém důchodu a v doprovodu mladičké dcery Pavly tak náruživě a vášnivě sledoval a komentoval snažení závodících kolegů na trati Slušovické erzety, že ztratil klíče od svého favorita.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz Rally Team a smutná Třebíč

foto

25. června 2008 • 12:15

Ve stínu tragické havárie na třinácté rychlostní zkoušce se vracel Seznam.cz Rally Team z Horácké rally. Vzpomínky na nešťastné kamarády, kteří se již na start žádné rally nikdy nepostaví, odsunuly do pozadí všechny myšlenky na nepodařenou soutěž a nevalný výsledek.

žádný příspěvek celý článek »

Smutná Třebíč pohledem Jana Jelínka

foto

24. června 2008 • 15:00

Letošní Horácká rally Třebíč bohužel skončila velkou tragédií, a i když už Pavle a Mirkovi žádná slova život nevrátí, přesto by členové zlínského Autoline Rally Teamu rádi vyjádřili upřímnou soustrast a hluboký smutek z toho, co se na RZ 13 odehrálo. Všechny nás to opravdu zasáhlo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Jiřího Jermakova

foto

24. června 2008 • 06:00

Dalším dílem pokračovalo mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách v okolí Třebíče si můžete prohlédnout na čtyřicítce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Jiří Jermakov.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiální komuniké týmu ROTO Plzeň k Horácké Rally

foto

23. června 2008 • 18:30

Všichni členové týmu se hluboce sklání před památkou obou členů posádky, jíž postihla tragická událost. Sdílejí s rodinami Miroslava Levory a Pavly Třebínové opravdu upřímný zármutek. Nemohou se ale zároveň nevyjádřit k jednání delegovaných činovníků s posádkou Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart.

příspěvků: 28 celý článek »

Vzpomínka na Pavlu Třebínovou a Miroslava Levoru

foto

23. června 2008 • 16:00

Je pátek odpoledne, pár minut před startem Horácké rally, a my společně s Mírou a Pavlou žertujeme na téma skákací most v Nalučanech. Chceme udělat akční fotky, ale Míra trvá na svém, chce ho projet pomalu, na dvojku. Nakonec je ale všechno jinak, posádka Levora - Třebínová si na mostě střihne jeden z nejdelších skoků, dopad je daleko nejakčnější. Divácký ohlas veliký a já si pro sebe říkám: Tam toho závodního srdíčka je...

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Dalibora Benycha

foto

23. června 2008 • 07:00

Dalším dílem pokračovalo mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách v okolí Třebíče si můžete prohlédnout na rovné stovce snímků, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf ze smutné Třebíče veze čtyři body

foto

23. června 2008 • 05:00

Vzpomínky na letošní tragickou Horáckou rally se bude určitě většina lidí snažit překrýt budoucími pozitivnějšími zážitky. Pro Rally Team Subaru ČR podnik znamenal zejména splnění úkolů překlenovací soutěže před náročnou Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

toplist