www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Rally Bohemia

Pavel Valoušek přivezl z Boleslavi stříbro

foto

9. července 2008 • 06:00

Po delší době se posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza vrátila do kokpitu černo-bílo-zeleného speciálu Mitsubishi Lancer Evo IX, aby se na Rally Bohemia pokusila udržet průběžnou bronzovou příčku v rámci hodnocení mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

příspěvků: 1 celý článek »

I když Václav Pech jun. zhubnul o 17 kg - ukroutil na Bohemii hřídel

foto

9. července 2008 • 04:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem z Euro Oil rallye teamu odjížděli na Rallye Bohemia do Mladé Boleslavi s cílem opět se poprat o vítězství a body do celkové klasifikace Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Již před touto velmi náročnou soutěží Václav Pech jun. předpovídal, že boj o nejvyšší příčky bude opět velmi tvrdý, a nejvážnějším soupeřem úřadujících mistrů republiky bude i tentokrát Roman Kresta.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v cíli Bohemie opět v Top 5

foto

8. července 2008 • 06:00

Hned v premiérové sezóně Rally Teamu Subaru ČR dokázal v jeho barvách Vojtěch Štajf vyhrát Rally Bohemia 2005. I v dalších dvou letech dovezl do mladoboleslavského cíle vůz Subaru Impreza WRX STI v první pětici, nejinak tomu bylo i v právě uplynulém ročníku 2008.

žádný příspěvek celý článek »

Účastnící Rally Bohemia navštívili nemocnici

foto

7. července 2008 • 10:00

Přestože většina posádek přihlášených na Rally Bohemia žila v minulých dnech především přípravami na jednu z nejprestižnějších českých soutěží, našlo si několik z nich před začátkem seznamovacích jízd čas na návštěvu dětského oddělení mladoboleslavské Klaudiánovy nemocnice. Akce to byla velmi vydařená a snad dětem alespoň trošku zpříjemnila pobyt v nemocnici.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěch se neodpouští

foto

7. července 2008 • 06:00

Ani po cíli Rally Bohemia nebyl kolem Fiatu Punto S1600 týmu ROTO Plzeň klid – protestovalo se. Drtivé vítězství posádky Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart ve skupině A a třídě A6 nenechalo řadu lidí klidných. Během závěrečného servisu na letišti v Hoškovicích mezi poslední rychlostní zkouškou a cílem sledoval dění v týmu bedlivě jeden z technických komisařů; pozoroval, jaké díly mechanici na vítězném voze po soutěži mění.

příspěvků: 12 celý článek »

Petáka zradila na Bohemce převodovka

foto

7. července 2008 • 04:00

Příbramský pilot Josef Peták to má v letošní sezóně jako na houpačce. V Hustopečích odstoupil ze soutěže před druhou etapou ze zdravotních důvodů své spolujezdkyně. Následně se postavil na start sprintu v Tišnově, který vyhrál.

žádný příspěvek celý článek »

Dokonalá satisfakce

foto

7. července 2008 • 01:00

Posádka týmu ROTO Plzeň Jan Šlehofer – Zbyněk Soběhart vyhrála na Bohemii s obrovskou převahou třídu A6 i skupinu A. Na velmi technických a obtížných tratích Středních a Severních Čech, které jsou dvoukolkám podstatně přátelštější než tomu bývá jinde na obvykle rychlých českých soutěžích, skončil Fiat Punto S1600 devátý v absolutním pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Šesté vítězství na Bohemii pro Krestu

foto

6. července 2008 • 20:00

Šestý triumf pro Romana Krestu, druhé vítězství pro Petra Grosse, smůla v samém závěru pro Václava Pecha, životní výsledek Jaromíra Tarabuse, tak nějak by mohly vypadat novinové titulky po právě skončené XXXV. Rally Bohemia. Soutěž, která měla obrovský náboj od první rychlostní zkoušky, v samém závěru ještě gradovala a přinesla v mnohém překvapivé výsledky.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Davida Jeřábka

foto

6. července 2008 • 14:30

Dalším dílem pokračovalo v okolí Mladé Boleslavi mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách na jedné z nejvýznamnějších českých soutěží, Rally Bohemia, si můžete prohlédnout na padesátce snímků, jejichž autorem je David Jeřábek.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada bilancuje před víkendovou Bohemií

foto

6. července 2008 • 11:00

Posádka Martin Rada a Roman Petr s vozem Alfa Romeo 147 získala vloni ve třídě N3 titul vítěze třídy. Cesta za obhajbou ale zdaleka není snadná, naopak. Agrotec racing team a uvedená posádka (navigátora ale nyní přechodně vystřídal Karel Žáček) má také letos v programu účast v kompletním Mediasport mezinárodním mistrovství České republiky v rally 2008 a před sezónou si jistě všichni v týmu přáli titul obhájit.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Ohlasy z cíle (MP3)

foto

5. července 2008 • 18:35

Po dramatickém finiši, který skončil smolně nejen pro Václava Pecha, ale i pro řadu dalších posádek, se z celkového prvenství na sedmé soutěži seriálu Mediasport MMČR rally radovali po zásluze Roman Kresta s Petrem Grossem. Přinášíme závěrečné ohlasy nejen vítěze rally, ale i dalších předních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Ohlasy po RZ12 (MP3)

foto

5. července 2008 • 15:45

K definitivnímu rozuzlení spěla po RZ 12 letošní 35. Rally Bohemia. O velké dávce štěstí mohl hovořit za dvojicí Kresta a Pech o třetí místo bojující otrokovický Pavel Valoušek, který na desáté RZ opustil trať. Na jeho místo se tak dostal bezchybně jedoucí Roman Odložilík, jehož však na RZ 12 postihla neuvěřitelná smůla.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Ohlasy po RZ9 (MP3)

foto

5. července 2008 • 12:35

Vyrovnaný souboj Romana Kresty a Václava Pecha pokračoval i na úvodní trojici rychlostních testů druhého dne letošní Rally Bohemia. O další příčky se dělili Pavel Valoušek, Roman Odložilík a na úkor Karla Trojana si polepšili i Jaromír Tarabus a Jaroslav Orsák.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: Ohlasy po RZ6 (MP3)

foto

4. července 2008 • 23:20

S minimálním náskokem nastoupí do druhého dne letošní Rally Bohemia dvojice Mogul Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross. Druzí Václav Pech s Petrem Uhlem ztrácí na lídra dosavadní průběžné klasifikace sedmé soutěže Mediasport MMČR v rally pouhých 3.2 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Po prvním dni další velké bitvy je v čele Kresta

foto

4. července 2008 • 23:05

Kdepak, žádná změna očekávaného scénáře. V Rally Bohemia se o pouhé vteřiny přetahují Roman Kresta s Václavem Pechem. Stejně jako ve všech předešlých soutěžích letošního MMČR, v nichž oba startovali. Diváci podél tratí rychlostních zkoušek populární 'Bohemky' i dnes žasli nad touto řeží.

žádný příspěvek celý článek »

toplist