www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 08 - Rally Bohemia

Fotogalerie z Rally Bohemia od Petra Frýby

foto

14. července 2008 • 11:00

Dalším dílem pokračovalo v okolí Mladé Boleslavi mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách na jedné z nejvýznamnějších českých soutěží, Rally Bohemia, si můžete prohlédnout na více než stovce snímků, jejichž autorem je Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

Chyběly dvě minuty...

foto

14. července 2008 • 01:00

Velmi rychle ztratila šanci na kvalitní výsledek při Rally Bohemia Západočeská posádka Jan Sýkora – Martina Škardová. Technická závada jim vystavila stop už před startem soutěže. Sobotní etapu tak pojali jako sbírání zkušeností a test před Kopnou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Lukáše Kužela

foto

12. července 2008 • 20:00

Začátkem července se letošní Mezinárodní mistrovství České republiky v rally přehouplo už do své závěrečné třetiny. V okolí Mladé Boleslavi se sešli účastníci tradiční Rally Bohemia, jedné z nejvýznamnějších soutěží u nás. Standartní pole soudobých vozů stejně jako vloni okořenilo několik historických skvostů. Atmosféru ze severočeské soutěže si nyní můžete ještě jednout připomenout díky snímkům Lukáše Kužela.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team dál kraluje v MMČR

foto

11. července 2008 • 05:00

Zběsilým tempem pokračovalo v minulých týdnech mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. V polovině června se vydaly posádky do okolí Třebíče, kde se na tradičně hodně rychlých tratích uskutečnila Horácká Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Honzu Jelínka zastavila na Bohemce poloosa

foto

11. července 2008 • 03:00

Zlínská posádka Autoline Rally Teamu se i přes chybu v úvodu propracovala na 8. místo, jenže na startu RZ 9 nevydržela poloosa... Rally Bohemia byla dalším podnikem velkého šampionátu, na který se Jan Jelínek s Miroslavem Kotěnou vydali po několikaleté pauze. Čelo startovního pole bylo letos jako obvykle nabité a velmi vyrovnané, takže i tratě v okolí Mladé Boleslavi slibovaly zajímavou bitvu o každou vteřinu.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan si z Bohemie odváží bramboru

foto

11. července 2008 • 02:00

Letošní Rallye Bohemia patřila opět k tomu lepšímu, co je u nás možné vidět a navzdory silné konkurenci se dvojice týmu Korno Motorsport ve složení Karel Trojan a Petr Řihák neztratila a zajela velmi pěkné čtvrté místo v cíli.

žádný příspěvek celý článek »

Krátká epizoda na Bohemii

foto

10. července 2008 • 15:30

Po odjetí několika sprintů se opět na start velké soutěže postavila posádka Pavel Urban - Standa Saifrt. Po bezproblémových seznamovacích jízdách, se začal blížit začátek soutěže. Technika byla připravena a tým snad jen v pátečním dopoledni vyhlížel vysvitnutí slunce, aby trať oschla a nemusely se jet mokré gumy.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia: pracné dva body pro Seznam

foto

10. července 2008 • 15:15

Bodové konto posádek Seznam.cz Rally Teamu se po Rally Bohemia zvyšuje o dva body. Sláva Ducháček laboroval s pneumatikami, Karla Trněného trápila nejdříve závada turba a později defekt, kvůli kterému nemohl soutěž dokončit.

žádný příspěvek celý článek »

Zedník s Fiestou vede

foto

10. července 2008 • 15:10

Již 7. díl MMČR v automobilových soutěžích se konal tradičně kolem Mladé Boleslavi a Železného Brodu. Na start 35. ročníku rally Bohemia, který se konal 4. - 5. 7. 2008 nastoupilo 74 posádek s kompletní českou špičkou. Posádky absolvovaly 675 km, z toho 225 km ve 14 RZ. Ve skupině A nechyběla posádka Petr Zedník - Milan Pražák, kteří vévodí Fordu Fiesta S 1600.

žádný příspěvek celý článek »

Životní výsledek T&T – poprvé na stupních vítězů

foto

10. července 2008 • 04:00

Rally Bohemia 2008 znamenala pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta dosavadní nejlepší výsledek jejich závodní kariéry. Poprvé zde okusili, jak chutná šampaňské na stupních vítězů mezi třemi celkově nejrychlejšími posádkami a ozdobili svůj vůz bronzovými věnci. Zajímavostí je také to, že se tak stali první českou posádkou, které se podařilo dovézt do cíle na medailovém umístění vůz kategorie S2000 v Mezinárodním mistrovství ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek přivezl z Boleslavi stříbro

foto

9. července 2008 • 06:00

Po delší době se posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza vrátila do kokpitu černo-bílo-zeleného speciálu Mitsubishi Lancer Evo IX, aby se na Rally Bohemia pokusila udržet průběžnou bronzovou příčku v rámci hodnocení mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích.

příspěvků: 1 celý článek »

I když Václav Pech jun. zhubnul o 17 kg - ukroutil na Bohemii hřídel

foto

9. července 2008 • 04:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem z Euro Oil rallye teamu odjížděli na Rallye Bohemia do Mladé Boleslavi s cílem opět se poprat o vítězství a body do celkové klasifikace Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Již před touto velmi náročnou soutěží Václav Pech jun. předpovídal, že boj o nejvyšší příčky bude opět velmi tvrdý, a nejvážnějším soupeřem úřadujících mistrů republiky bude i tentokrát Roman Kresta.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia od Dalibora Benycha

foto

8. července 2008 • 10:00

Dalším dílem pokračovalo v okolí Mladé Boleslavi mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Jak se dařilo posádkám na rychlostních zkouškách na jedné z nejvýznamnějších českých soutěží, Rally Bohemia, si můžete prohlédnout na stopadesátce snímků, jejichž autorem je Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf v cíli Bohemie opět v Top 5

foto

8. července 2008 • 06:00

Hned v premiérové sezóně Rally Teamu Subaru ČR dokázal v jeho barvách Vojtěch Štajf vyhrát Rally Bohemia 2005. I v dalších dvou letech dovezl do mladoboleslavského cíle vůz Subaru Impreza WRX STI v první pětici, nejinak tomu bylo i v právě uplynulém ročníku 2008.

žádný příspěvek celý článek »

Účastnící Rally Bohemia navštívili nemocnici

foto

7. července 2008 • 10:00

Přestože většina posádek přihlášených na Rally Bohemia žila v minulých dnech především přípravami na jednu z nejprestižnějších českých soutěží, našlo si několik z nich před začátkem seznamovacích jízd čas na návštěvu dětského oddělení mladoboleslavské Klaudiánovy nemocnice. Akce to byla velmi vydařená a snad dětem alespoň trošku zpříjemnila pobyt v nemocnici.

žádný příspěvek celý článek »

toplist