www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Böttcher Rally Vyškov

Peták dovezl S2000 poprvé k vítězství

foto

22. dubna 2008 • 06:00

Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Libor Joska si dojela o víkendu k premiérovému vítězství s vozem Peugeot 207 S2000, když si nejlépe dokázala poradit se ztíženými podmínkami v závěru soutěže. Vyškovští pořadatele připravili pro posádky tři měřené úseky, dva z nich vozy absolvovaly třikrát a jeden dvakrát.

žádný příspěvek celý článek »

Málem ztracené vítězství ve třídě A/7

foto

22. dubna 2008 • 05:00

Letošní sezona začala pro všechny sprinterské posádky teprve po polovině dubna v okolí města Vyškov. Již první podnik sezony naznačil, že série jednodenních soutěžích bude pro diváky i posádky velmi atraktivní. Na stratu se sešlo přes 120 posádek startujících s pestrou paletou odlišných vozů od Škody Fabie WRC až po Dacii Logan.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Šilha děkuje divákům

foto

22. dubna 2008 • 04:00

Nebýt diváků, nedojela by posádka Šilha – Brixi do cíle Botcher Rally Vyškov. Peugeot 206 RC i celý tým byli připraveni skvěle a tak se těšili na start prvního letošního sprintu. Už první dvě rychlostní zkoušky napovídaly, že se kluci dobře vyspali a vše funguje jak má. Na první i druhé rychlostce zajeli druhý nejrychlejsí čas a na prvního Jaroslava Roubíčka ztráceli pouhých jedenáct vteřin.

žádný příspěvek celý článek »

Snadná oprava, klid v dílně

foto

21. dubna 2008 • 19:10

Na vyškovský rallysprint odjel plzeňský tým s jedinou posádkou Jiří Skoupil – Tomáš Singer a vozem Fiat Punto S1600. Oprava řazení, po jehož závadě musela dvojice odstoupit na Rallye Šumava, se ukázala být skutečně banální.

žádný příspěvek celý článek »

Posádky Seznamu zabodovaly na Rally Vyškov

foto

21. dubna 2008 • 13:45

Na Vyškovskou soutěž, první podnik malého Mistrovství ČR, nominoval Seznam.cz Rally Team společně s partnery APM Automotive a Enterprise Media hned tři posádky: Karla Trojana s Petrem Řihákem, Slávu Ducháčka s Petrem Dufkem a Radka Majera s Michalem Pohořelým.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký ve Vyškově dominoval dvoukolkám

foto

20. dubna 2008 • 19:50

Jan Kopecký se v první polovině letošní sezóny soustředí na starty v soutěžích zařazených do seriálu Intercontinental Rally Challenge s vozem specifikace S2000. Přesto se úspěšně zúčastnil Böttcher rally Vyškov, neboť využil nabídku týmu Impromat Motorsport ke startu s vozem Škoda Fabia Kit Car.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov: Ohlasy jezdců po RZ 8

foto

19. dubna 2008 • 18:00

V deštivém závěru se nakonec ve Vyškově radoval z premiérového vítězství s vozem Peugeot 207 Super 2000 příbramský Josef Peták před Romanem Odložilíkem na voze stejné značky i kategorie. Bronz i přes zaváhání na předposledním testu udržel Josef Semerád. Závěrečné ohlasy z letošní Böttcher Rally Vyškov samozřejmě patří nejen této trojici.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov: Ohlasy jezdců po RZ 6

foto

19. dubna 2008 • 15:30

Ani po šesté rychlostní zkoušce se na špici průběžné absolutní klasifikace Böttcher Rally Vyškov nic nezměnilo. Vedoucí Roman Odložilík přidal ke svému skromnému náskoku několik dalších vteřin a od druhého Josefa Semeráda jej dělilo necelých deset sekund. Na třetí místo se pak posunul Josef Peták.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov: Ohlasy jezdců po RZ 3

foto

19. dubna 2008 • 12:50

Po prvních třech rychlostních zkouškách letošní Böttcher Rally Vyškov se na čele průběžné absolutní klasifikace usadil, možná poněkud překvapivě, Roman Odložilík na Peugeotu 207 S2000. Na druhé místo po RZ 3 klesl Josef Semerád na Lanceru Evo 9, bronz patřil dalšímu produkčnímu Mitsubishi Jana Jelínka.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Böttcher Rally Vyškov ONLINE!

foto

18. dubna 2008 • 20:30

Celkem 120 převzatých posádek se v sobotu vydá na trať prvního letošního rallysprint, vyškovské Böttcher Rally. Nezvykle bohaté startovní pole obsahuje vozy WRC, S2000, ale i klasické skvosty devadesátých let a několik historických vozů. Soutěž je zařazena do Mistrovství České republiky ve sprintrally, Poháru ČR v rally, své první letošní kilometry zde také absolvují účastníci Poháru mládeže. Sledujte Böttcher Rally Vyškov se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

Královehradecký rally klub ve Vyškově v plné sestavě

foto

17. dubna 2008 • 15:40

Královehradecký rally klub už má za sebou úspěšné vykročení do nové sezóny, když se na Valašské rally představila posádka Pavel Urban – Standa Saifrt a červenou Škodou Fabia TDI.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovský reparát

foto

17. dubna 2008 • 15:05

Tři týdny po smolné Valašské rally čeká orlovsko-zlínskou soutěžní posádku Lumír Firla – Pavel Švajda jejich druhý letošní start. Reparát se pokusí složit na trati vyškovské Böttcher rally, která v termínu 18. – 19. dubna otevře seriál Mistrovství ČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Hladík: Nové auto je nová výzva

foto

17. dubna 2008 • 11:00

U trati Valašské rally jsme se potkali s Jiřím Hladíkem, úřadujícím rallysprintovým šampiónem třídy N2, a tak jsme jej trochu vyzpovídali před nadcházející sezónou.

žádný příspěvek celý článek »

Přemek Šebesta: "Rally se jezdí pro diváky"

foto

16. dubna 2008 • 17:00

Vloni dokázal i přes handicap v podobě starší techniky vybojovat 19. místo absolutně, vyšperkované o druhou příčku ve třídě, a svými dravými průjezdy bavil diváky. Třebaže startoval ve Vyškově poprvé, zaujal motoristickou veřejnost kvalitními časy na rychlostních zkouškách a fotografy zase atraktivní 'vložkou' na Vážanské RZ, kde svůj vůz poslal na okamžik do příkopy.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov: Kam na „erzety“?

foto

16. dubna 2008 • 04:00

Blížící se XVII. Böttcher rally, která o tomto víkendu do Vyškova přiláká kompletní špičku Mistrovství ČR ve sprintrally a Poháru ČR v rally, nabídne divákům i soutěžícím celkem osm rychlostních zkoušek na třech úsecích. Ani jedna z nich není pro jezdce neznámá, neboť všechny tyto „erzety“ byly již v minulosti v různých verzích použity.

žádný příspěvek celý článek »

toplist