www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Böttcher Rally Vyškov

Oč vám vlastně jde, pane Nováku?

foto

4. června 2008 • 08:00

Je pátek 30. května 2008 a z výroby technických karet pro posádky (FAS jich dodal méně než je přihlášených posádek na Eurostroj rally a na žádost o dalších pár kousků nikdo nereaguje…) mě ruší pošťačka. Nese poštu z FAS AČR. Není to nic divného, na moji soukromou adresu posílají z Prahy většinu pošty, takže vlastně obvyklý rituál. Až na to, že tentokrát je zásilka doporučená...

příspěvků: 4 celý článek »

Video z Böttcher Rally Vyškov

foto

14. května 2008 • 08:00

Již za tři dny odstartuje v Hrádku nad Nisou druhý díl letošního sprintového šampionátu. Dnes si však na videích připomeneme ještě ten předchozí, Böttcher Rally Vyškov. Náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík tentokráte změnil formát z videí jednotlivých jezdců na sestřihy jednotlivých rychlostních zkoušek a slavnostního startu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov od Ondřeje Zemana

foto

14. května 2008 • 02:00

Ještě jednou se ve fotogalerii vrátíme k úvodnímu rallysprintu letošní sezóny, Böttcher Rally Vyškov. Jak se dařilo sprintovým posádkám na moravských tratích si můžete prohlédnout na více než čtyřicítce snímků, jejichž autorem je Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Nedokončená vyškovská premiéra Milana Kneifela

foto

5. května 2008 • 03:00

Český sprintový šampionát odstartoval úvodním podnikem ve Vyškově, jehož se účastnila i posádka Pegas Rally Teamu, Milan Kneifel – Radim Strnad. Zlínská dvojice usedla do nově postaveného vozu Peugeot 206 S1600 z dílen kladenské firmy V-Group.

žádný příspěvek celý článek »

Sherlog Racing po Vyškově bronzový

foto

29. dubna 2008 • 06:00

S lehkým odstupem se věci vždy nejlépe hodnotí, a nejinak je tomu i v případě Sherlog Racing týmu, který před týdnem absolvoval první soutěž zařazenou do MIO GPS Mistrovství České republiky v rallysprintech. Jedničkou Sherlog Racing týmu a současně „služebně nejstarším“ jezdcem byl ve Vyškově bezesporu Josef Semerád, který na sedadle spolujezdce podruhé vyzkoušel Romana Niemetze.

žádný příspěvek celý článek »

Pozice v top ten uplavala v přívalu vody

foto

24. dubna 2008 • 13:00

Se smíšenými pocity odjížděla ze svého letošního premiérového podniku, Böttcher Rally Vyškov, posádka Jan Sýkora – Martina Škardová. Potěšeni mohli být dosaženými časy, zklamáni naopak špatnou volbou pneumatik před poslední sekcí. Její vinou se pak za hustého deště propadli z elitní desítky až na konečné třinácté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov od Romana Kašpárka

foto

24. dubna 2008 • 07:00

O uplynulém víkendu začal v moravském městě Vyškov letošní seriál národního rallysprintového šampionátu. Jak si rekordně vysoký počet účastníků poradil s Böttcher Rally Vyškov si můžete prohlédnout i na dnešní fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská rally očima Josefa Petáka

foto

23. dubna 2008 • 07:00

Josef Peták proměnil již svůj třetí start v letošním roce s vozem Peugeot 207 Super 2000 ve vítězství. Přesto, že do soutěže ve Vyškově nevstoupil nejlépe, dokázal se v průběhu dne natolik zlepšit a zrychlit, že si dojel pro vítězství před druhým Romanem Odložilíkem, který jel ve shodném voze Peugeot 207 Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek ve Vyškově nakonec pátý

foto

23. dubna 2008 • 06:00

Čtvrá příčka unikla posádce AUTOLINE Rally Teamu na Böttcher Rally Vyškov jen těsně v poslední zkoušce. Přesně týden od předčasně ukončené Rally Šumava se posádka Jan Jelínek – Miroslav Kotěna vydala na úvodní podnik českého šampionátu ve sprintrally – Böttcher Rally Vyškov. Závodní speciál Mitsubishi Lancer Evo IX se na startu objevil s číslem 14 poprvé oficiálně pod hlavičkou AUTOLINE Rally Teamu a do úvodních rychlostních zkoušek se zakousl s chutí.

žádný příspěvek celý článek »

Vo Vyškove nás sklamala technika

foto

23. dubna 2008 • 05:00

Napriek maximálnej snahe o dokonalú prípravu a prínos pre reklamných partnerov, ako aj stále živého českého funúšika, sa skúsenej slovenskej posádke nepodarilo dosiahnuť na tie najvyššie pozície výsledkov Böttcher Rally Vyškov. Už po niekoľkých ostrých kilometroch totiž nepochopiteľne sklamala technika.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Team Volenice zahájil sezónu ve Vyškově

foto

23. dubna 2008 • 04:00

Druhá posádka volenického týmu Martin Knížek – Petr Šimůnek odstartovala minulou sobotu do Bötcher Rally Vyškov s tradičním vozem Škoda Favorit v dobových továrních barvách. Posádky volenického týmu se letos zúčastní soutěží K4PČR a vybraných podniků Mistrovství České republiky historických automobilů.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská „RAC“ v režii Peugeotů

foto

23. dubna 2008 • 02:00

V triumf francouzské značky Peugeot a vozů ambiciózní specifikace Super 2000 se proměnil první český sprint roku 2008, který se konal na tratích v okolí Vyškova. Na osmi rychlostních zkouškách XVII. ročníku Böttcher rally byl nejrychlejší Josef Peták, který až díky skvělému finiši na posledních dvou rychlostních zkouškách odsunul za svá záda značkového kolegu Romana Odložilíka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov od Dalibora Benycha

foto

22. dubna 2008 • 12:00

O uplynulém víkendu začal v moravském městě Vyškov letošní seriál národního rallysprintového šampionátu. Jak si rekordně vysoký počet účastníků poradil s Böttcher Rally Vyškov si můžete prohlédnout i na dnešní fotogalerii, jejímž autorem je náš stálý spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Peták dovezl S2000 poprvé k vítězství

foto

22. dubna 2008 • 06:00

Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Libor Joska si dojela o víkendu k premiérovému vítězství s vozem Peugeot 207 S2000, když si nejlépe dokázala poradit se ztíženými podmínkami v závěru soutěže. Vyškovští pořadatele připravili pro posádky tři měřené úseky, dva z nich vozy absolvovaly třikrát a jeden dvakrát.

žádný příspěvek celý článek »

Málem ztracené vítězství ve třídě A/7

foto

22. dubna 2008 • 05:00

Letošní sezona začala pro všechny sprinterské posádky teprve po polovině dubna v okolí města Vyškov. Již první podnik sezony naznačil, že série jednodenních soutěžích bude pro diváky i posádky velmi atraktivní. Na stratu se sešlo přes 120 posádek startujících s pestrou paletou odlišných vozů od Škody Fabie WRC až po Dacii Logan.

žádný příspěvek celý článek »

toplist