www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Eurostroj Rally Tišnov

Seznam.cz Rally Team v Tišnově znovu na bodovaných místech

foto

11. června 2008 • 04:00

Cílová rampa Tišnovského sprintu uvítala kompletní trojici posádek Seznam.cz Rally Teamu. Spokojený byl zejména celkově pátý Karel Trojan. Stejně jako na předchozí soutěže připravil Seznam.cz Rally Team, společně se svými partnery APM Automotive a Enterprise Media, vozy Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Černá honda za čtyřkolkami a speciály

foto

11. června 2008 • 01:00

Jak je již tradicí, sprinterské podniky se letos mohou pyšnit startovními listinami, které čítají přes sto posádek. A ani o uplynulém víkendu tomu nebylo jinak. Krásné prostředí i vcelku příjemné počasí přivítalo posádky v okolí Tišnova při již třetím podniku letošní sezony Mistrovství České republiky ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Hozák se v Tišnově trápil

foto

9. června 2008 • 19:20

Po úspěšném prvním letošním startu na Thermica Rally Lužické Hory čekala na posádku Petr Hozák – Vít Houšť další soutěž Mio GPS Mistrovství ČR ve sprintrally, a sice Eurostroj Rally Tišnov. Na tento závod odjížděla dvojice oranžovo-bílého lanceru EVO IX s nemalými ambicemi a chtěla se poprat o mety nejvyšší.

žádný příspěvek celý článek »

Až se z nás kouřilo ...

foto

9. června 2008 • 19:10

Nejen z improvizované posádky týmu ROTO Plzeň, ale jednu chvíli i z motoru. Naštěstí se motoru nic nestalo a tým si připsal na tišnovském sprintu další letošní vítězství ve třídě i ve skupině.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Eurostroj Rally Tišnov od Viktora Hausknotze

foto

9. června 2008 • 00:15

Další díl rallysprintového šampionátu se uskutečnil v okolí Tišnova. Na této moravské soutěži nechyběl ani náš redakční spolupracovník Viktor Hausknotz, který opět vzal do rukou fotoaparát a pořídil několik záběrů, které si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.

žádný příspěvek celý článek »

Peták s Joskou kralovali v Tišnově

foto

8. června 2008 • 21:30

Josef Peták a Libor Joska dokázali zvítězit již ve druhém letošní rallysprintu. Tentokráte nenašli přemožitele v okolí Tišnova a s více než dvacetivteřinovým náskokem zvítězili před Josefem Semerádem, který startoval s Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

„Tišnov je pro mě vrcholem sezóny,“ říká Lumír Firla

foto

6. června 2008 • 08:00

Pro každého jezdce nastává vrchol sezóny v jinou chvíli. Pro některé s poslední soutěží roku, jiní mají mezi podniky, zařazenými do šampionátu, svoji „srdcovku“, na kterou nedají dopustit. Pro Lumíra Firlu s Pavlem Švajdou je takovou „srdcovkou“ červnová Eurostroj rally Tišnov. V předešlých letech se jim na této soutěži dařilo a letos zde budou poprvé v roli reprezentantů domácí stáje Eurostroj Rallye Team v AČR.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Hozák: V Tišnově to bude boj

foto

5. června 2008 • 20:00

Teprve druhý letošní start má nyní před sebou posádka Petr Hozák – Vít Houšť. Tím bude o nadcházejícím víkendu Eurostroj Rally Tišnov a dvojice pojede tradičně ve svém Mitsubishi Lancer EVO IX, které je ale letos v nových válečných barvách.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Jelínek se omlouvá z rally Tišnov

foto

4. června 2008 • 14:15

Posádka zlínského AUTOLINE Rally Teamu se letos bohužel nezúčastní krásné a divácky oblíbené soutěže Eurostroj Rally Tišnov. Team poslal pořadatelům omluvenku ve středu s tím, že termín soutěže je příliš blízko právě ukončených závodů v Hustopečích.

příspěvků: 2 celý článek »

Tišnov: Kam na „erzety“?

foto

3. června 2008 • 04:00

Blížící se IV. Eurostroj rally, která o tomto víkendu do Tišnova přiláká špičku MIO GPS Mistrovství ČR ve sprintrally a Austrian Rallye Challenge, nabídne divákům i soutěžícím celkem devět rychlostních zkoušek na třech úsecích. Ani jedna z nich není pro jezdce neznámá, neboť všechny tyto „erzety“ byly již v minulosti v různých verzích použity.

žádný příspěvek celý článek »

Eurostroj rally pokořila stotřicítku

foto

29. května 2008 • 03:00

Třetí soutěž letošního Mio GPS Mistrovství ČR ve sprintrally – jihomoravská Eurostroj rally Tišnov – se i v letošním roce bude moci pochlubit početnou účastí soutěžních posádek a kvalitním startovním polem. Po pondělní uzávěrce přihlášek figuruje v provizorní startovní listině celkem 130 posádek ze čtyř evropských zemí, když kromě Česka a Rakouska zde mají své skromné zastoupení rovněž Slovensko i Maďarsko.

žádný příspěvek celý článek »

Od „wéercéček“ až po nestárnoucí „háčka“

foto

27. května 2008 • 02:00

Startovní listina třetího podniku letošního Mio GPS Mistrovství ČR ve sprintrally a seriálu Austrian Rallye Challenge, který se uskuteční o prvním červnovém víkendu pod názvem Eurostroj rally Tišnov, se plní zajímavými jmény. Třebaže do uzávěrky zbývá ještě jeden den, najdeme mezi přihlášenými takřka osm desítek soutěžních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Sprintový „boom“

foto

23. května 2008 • 16:30

Nečekaně početné startovní pole, nebývalá značková pestrost, spousta nových tváří za volantem a obrovská vyrovnanost na špici výsledkových listin – to jsou hlavní atributy, jež z letošního Mio GPS Mistrovství ČR ve sprintrally dělají divácky nejatraktivnější šampionát na území České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Tišnovská rally s devíti „erzetami“

foto

9. května 2008 • 05:00

Už jen pouhý měsíc zbývá do startu třetí soutěže Mistrovství ČR ve sprintrally a Austrian Rallye Challenge, kterou bude o prvním červnovém víkendu Eurostroj rally s centrem v Tišnově. Pořadatelé soutěže ve čtvrtek odtajnili zvláštní ustanovení a podali první informace o trati soutěže, která nabídne stejně jako loni devět rychlostních zkoušek na třech úsecích.

žádný příspěvek celý článek »

Dobrá zpráva z Tišnova

foto

30. dubna 2008 • 03:00

Necelé dva měsíce, přesněji vyjádřeno 48 dnů, které vyškovským pořadatelům vyměřil posunem termínů FAS na přípravu letošní Eurostroj rally Tišnov, nesmírně rychle ubíhá. Když si uvědomíme, že nejzazší možný termín pro podání žádostí o povolení zvláštního užívání komunikací a povolení uzavírek je 30 dnů před začátkem rally, nelze se divit určité nervozitě, v níž organizační výbor pracuje.

žádný příspěvek celý článek »

toplist