www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Impromat Rallysprint Kopná

Nejrychlejším ex-mládežníkem na Kopné Bujáček

foto

24. července 2008 • 05:00

Uplynulou sobotu 19. června se v okolí Podkopné Lhoty uskutečnila nejoblíbenější soutěž tzv. malého mistrovství – šestnáctý ročník Rallysprintu Kopná. Na startu nemohl chybět ani uherskobrodský junior Martin Bujáček navigovaný zkušeným Štěpánem Palivcem. Soutěžním náčiním byl samozřejmě Mitsubishi Lancer sedmé evoluce.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz v cíli náročné soutěže

foto

24. července 2008 • 01:00

V mírně pozměněné sestavě vyrazil Seznam.cz Rally Team na Rallysprint Kopná. Slávu Ducháčka s Vladimírem Tichým připravil o pěkných pár bodů dvojitý defekt na poslední rychlostní zkoušce. Radka Majera potrápil výlet mimo trať.

žádný příspěvek celý článek »

„Kopná“ v podaní ARC Slovakia

foto

23. července 2008 • 02:00

Pôvodne neboli tieto preteky zaradené do nášho programu, ale po zrušení súťaže v Bojniciach sme ju využili ako náhradné riešenie. Na viac rýchlostné skúšky na tomto prestížnom rallyšprinte korešpondujú z nastávajúcim vrcholom sezóny Barum Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus: 14 dní po prvním bronzu první stříbro!

foto

22. července 2008 • 03:00

Pouhé dva týdny po nečekaném bronzu na Rally Bohemia získali Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát na Rallysprintu Kopná premiérově další cenný kov v absolutním pořadí – tentokrát stříbrný. Výsledek je o to cennější, že se na soutěži sešla doposud nevídaná konkurence celkem pěti vozů S2000 a o vteřiny se bojovalo až do poslední rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Švajda se zotavuje

foto

22. července 2008 • 01:00

Velice smolně skončil pro zlínského spolujezdce Pavla Švajdu start na jeho domácím Rallysprintu Kopná. Zkušený navigátor tentokrát neseděl po boku svého stabilního „parťáka“ Lumíra Firly, nýbrž zaskakoval vedle slovenského pilota Milana Gregušky. Se svým Lancerem však dlouho na trati nepobyli. Už na úvodní rychlostní zkoušce ukončila jejich cestu soutěží havárie, po které musel být Pavel hospitalizován ve zlínské nemocnici.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprintu Kopná od Romana Kašpárka

foto

21. července 2008 • 08:00

Malým vrcholem české soutěžácké sezóny bývá tradičně Impromat Rallysprint Kopná. Obdobně tomu bylo i v letošním roce, kdy všechny zúčastněné posádky nasadily zběsilé tempo, takže se početné zástupy diváků měly nač dívat. Atmosféru této soutěže můžete nasát z více než stovky fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Úspech na Kopnej

foto

21. července 2008 • 06:00

Slovenský tím FIAT RUFA Rally Team s poľskou posádkou Grzegorz Grzyb – Przemyslav Mazur na vozidle Fiat Abarth Grande Punto S2000 obsadil na Impromat Rallysprint Kopná tretiu priečku.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta si v Kopné splnil vše, co si před startem přál

foto

21. července 2008 • 01:00

Ačkoli Roman Kresta suverénně ovládl Impromat Rallysprint Kopná, radost z vítězství nebyla v cíli jeho hlavní emocí. Mnohem důležitější je pro něj skutečnost, že soutěž MČR mu posloužila přesně tak, jak si před startem přál. Závodění v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty totiž pro něj bylo především testem Peugeotu 207 S2000, vozu, se kterým bude bojovat v srpnovém vrcholu sezony, Barum Rally Zlín.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprintu Kopná od Ondřeje Zemana

foto

20. července 2008 • 11:00

Malým vrcholem české soutěžácké sezóny bývá tradičně Impromat Rallysprint Kopná. Obdobně tomu bylo i v letošním roce, kdy všechny zúčastněné posádky nasadily zběsilé tempo, takže se početné zástupy diváků měly nač dívat. Atmosféru této soutěže můžete nasát z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy z cíle XVI. Rallysprintu Kopná

foto

19. července 2008 • 18:00

Roman Kresta si při premiéře s vozem kategorie Super 2000 připsal svůj již druhý triumf na domácím Rallysprintu Kopná. Jako druhý skončil Jaromír Tarabus, bronz dvě zkoušky před cílem uzmul Josefu Petákovi polský jezdec Grzegorz Grzyb jedoucí stejně jako Tarabus na Fiatu Grande Punto S2000, jenž po celý den mocně stahoval ztrátu z úvodní vložky. Poslechněte si ohlasy předních posádek, které jsme vyzpovídali před závěrečným servisem.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta si pojistil vedení, Kopné kralují vozy Super 2000

foto

19. července 2008 • 17:45

Suverénním způsobem si vede dvojice Roman Kresta, Petr Gross na voze Peugeot 207 S2000 z týmu AOP Racing Club na XVI. IMPROMAT Rallysprint Kopná 2008, který je čtvrtým dílem devítidílného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally. Dvaatřicetiletý rodák z Trnavy na Zlínsku vyhrál všechny doposud odjeté rychlostní zkoušky a před svými pronásledovateli si vypracoval více než minutový náskok.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z Rallysprintu Kopná po RZ 7

foto

19. července 2008 • 14:40

Již jen dvě rychlostní zkoušky dělí startovní pole Impromat Rallysprintu Kopná od dosažení cílové rampy ve Slušovicích. Předchozí nejdelší sekce obsahující čtyři vložky se opět nesla v duchu velkého nasazení a vy si nyní můžete poslechnout dojmy předních jezdců, které jsme nahráli v přeskupení před dalším dnešním servisem.

žádný příspěvek celý článek »

Kresta na peugeotu začal na Kopné nejrychleji

foto

19. července 2008 • 14:00

Favorizovaná dvojice Roman Kresta, Petr Gross na voze Peugeot 207 S2000 týmu AOP Racing Club vede po třetí rychlostní zkoušce XVI. IMPROMAT Rallysprint Kopná 2008, čtvrtý díl devítidílného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally. Dvaatřicetiletý rodák z Trnavy na Zlínsku si vypracoval velký náskok od úvodních kilometrů, když na úvodních rychlostních zkouškách nenašel přemožitele. Na druhém místě je dvojice bratrů Roman a Pavel Odložilíkovi (Peugeot 207 S2000) se ztrátou 24,1 sekundy na vedoucího Krestu. Na třetím místě je Jaromír Tarabus, Daniel Trunkát (Fiat Grande Punto S2000).

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy ze Slušovic po RZ 3

foto

19. července 2008 • 11:10

Přední jezdci letošního Impromat Rallysprintu Kopná již mají za sebou úvodní trojici rychlostních vložek. V přeskupení před prvním dopoledním servisem jsme vyzpovídali několik z nich. Poslechněte si názory na vozy S2000, náročné tratě Kopné nebo na vysoké tempo, které řada jezdců nasadila od prvních metrů tradičního rallysprintu!

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Impromat Rallysprint Kopná ONLINE!

foto

19. července 2008 • 03:00

Již šestnácté vydání našeho nejstaršího rallysprintu je na programu právě dnes. Na celkem 105 posádek čeká devět rychlostních zkoušek o souhrnné délce více než 75 kilometrů. Startovní pole obsahuje řadu zahraničních posádek, asi největším lákadlem ale bude souboj Romana Kresty poprvé startujícího na vozem S2000 s dalšími soupeři s obdobnou technikou, proti kterým stojí silný kontingent pilotů produkčních vozů. Sledujte Kopnou se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

toplist