www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Impromat Rallysprint Kopná

Domácí Kopná a Pelhřimov v podání Sparrow Racing Teamu

foto

5. srpna 2008 • 01:00

Impromat Rallysprint Kopná je jedna z nejpopulárnějších soutěží u nás a pro Sparrow Racing Team je prakticky domácí. Všichni jezdci se chtějí na náročných tratích, které využívá i Barum rally, ukázat v tom nejlepším světle. Nejinak tomu bylo i v letošním roce.

žádný příspěvek celý článek »

Těžká škola pro Melichárka na české půdě

foto

30. července 2008 • 06:00

Vzhledem k velké pauze v kalendáři slovenského mistrovství, způsobené mimo jiné zrušením Rally Bojnice, se Jaroslav Melichárek rozhodnul vypravit se za dalšími zkušenostmi do České republiky. Na tratích dvou rallysprintů se představil s Vladimírem Osičkou a se známým červeno-bílo-černým Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Kneifel byl na domácí Kopné přemotivovaný

foto

29. července 2008 • 02:00

Během čtvrtečního dopoledne před startem Rallysprintu Kopná se sešel Pegas Rally Team a mechanici týmu V-Group Kladno v Lužkovicích nedaleko Zlína. Důvodem bylo testovaní, na němž si chtěla dvojice Milan Kneifel a Radim Strnad najít ideální setup svého vozu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie Lukáše Kužela z Kopné

foto

28. července 2008 • 21:30

Další díl našeho sprintového seriálu, Cebia Rally Pelhřimov, se sice z každou hodinou blíží víc a víc, prostřednictvím fotografií Lukáše Kužela si ale ještě jednou můžete připomenout tradiční Rallysprint Kopná. Na více než čtyřech desítkách snímků jsou zachyceny soutěžní vozy i svébytná atmosféra valašských kotárů.

žádný příspěvek celý článek »

Michalíkovi ve sprintech pšenka nekvete

foto

28. července 2008 • 12:00

Po pěkném vstupu do sezony, kdy Roman Michalík vybojoval dvacáté místo na trati Cetelem Valašské Rally, se bývalý mistr světa v enduru představil na dvou soutěžích MIO GPS mistrovství republiky ve sprintrally. Ani jeden start ovšem nelze označit jako úspěšný.

příspěvků: 1 celý článek »

Minaříkovo úspěšné tažení

foto

28. července 2008 • 11:00

Velmi úspěšnou sérii dvou vydařených soutěží má za sebou úřadující sprintový mistr ve skupině A Lubomír Minařík. Valašského pilota po nepříliš úspěšné premiéře s vozem Škoda Fabia Kit Car na Rally Lužické hory čekaly dva moravské podniky, na kterých měl za úkol stáhnout bodové manko na čelo tabulky.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták je se čtvrtým místem spokojený

foto

27. července 2008 • 09:20

Průběžně první muž seriálu MČR sprintrally Josef Peták dosáhl na Rallysprintu Kopná na čtvrtou pozici. Přitom ještě po RZ 7 to vypadalo, že mohl bojovat s domácím Jaromírem Tarabusem o druhou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Premiérové vítězství Jakuba Urbana

foto

25. července 2008 • 11:00

Královéhradecký jezdec Jakub Urban oslavil začátkem července osmnácté narozeniny a stal se dalším jezdcem poháru mládeže, který přestoupil z poháru mezi sprintery. Svůj debut ve sprintovém mistrovství absolvoval na Impromat Rallyprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Honza Jelínek na Kopné v TOP 5

foto

25. července 2008 • 05:00

Zlínská posádka Autoline Rally Teamu má za sebou další vydařený, i když přesto trochu smolný víkend. Krásné tratě, pěkné počasí a zvučnými jmény nabité startovní pole dávalo na Rallypsrintu Kopná v okolí Slušovic už dopředu tušit, že půjde o náročnou a divácky atraktivní soutěž. V poli více než stovky posádek se v první desítce objevilo i pět speciálů S2000, a právě s těmi sváděl Jan Jelínek a jeho červenobílé Mitsubishi největší bitvu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprintu Kopná od Jiřího Jermakova

foto

24. července 2008 • 09:00

Malým vrcholem české soutěžácké sezóny bývá tradičně Impromat Rallysprint Kopná. Obdobně tomu bylo i v letošním roce, kdy všechny zúčastněné posádky nasadily zběsilé tempo, takže se početné zástupy diváků měly nač dívat. Atmosféru této soutěže můžete nasát z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Jiřího Jermakova.

žádný příspěvek celý článek »

Kopná Firlu nezklamala

foto

24. července 2008 • 07:00

Ten, kdo o uplynulém víkendu navštívil oblíbený Rallysprint Kopná s centrem ve Slušovicích, měl letos poprvé příležitost vidět Lumíra Firlu s úsměvem na tváři. Orlovský soutěžní jezdec po sérii tří nepovedených závodů bez bodového zisku konečně v letošní sezóně výrazněji zazářil a při prvním společném startu s Pavlem Dreslerem soutěž dokončil na jedenáctém místě. A jelikož jim spolupráce klapala výborně, zdá se, že Kopná nebyla jedinou příležitostí, jak Lumíra a Pavla vidět v jednom voze pohromadě.

žádný příspěvek celý článek »

Nejrychlejším ex-mládežníkem na Kopné Bujáček

foto

24. července 2008 • 05:00

Uplynulou sobotu 19. června se v okolí Podkopné Lhoty uskutečnila nejoblíbenější soutěž tzv. malého mistrovství – šestnáctý ročník Rallysprintu Kopná. Na startu nemohl chybět ani uherskobrodský junior Martin Bujáček navigovaný zkušeným Štěpánem Palivcem. Soutěžním náčiním byl samozřejmě Mitsubishi Lancer sedmé evoluce.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz v cíli náročné soutěže

foto

24. července 2008 • 01:00

V mírně pozměněné sestavě vyrazil Seznam.cz Rally Team na Rallysprint Kopná. Slávu Ducháčka s Vladimírem Tichým připravil o pěkných pár bodů dvojitý defekt na poslední rychlostní zkoušce. Radka Majera potrápil výlet mimo trať.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprintu Kopná od Roberta Balcara

foto

23. července 2008 • 09:00

Malým vrcholem české soutěžácké sezóny bývá tradičně Impromat Rallysprint Kopná. Obdobně tomu bylo i v letošním roce, kdy všechny zúčastněné posádky nasadily zběsilé tempo, takže se početné zástupy diváků měly nač dívat. Atmosféru této soutěže můžete nasát z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

„Kopná“ v podaní ARC Slovakia

foto

23. července 2008 • 02:00

Pôvodne neboli tieto preteky zaradené do nášho programu, ale po zrušení súťaže v Bojniciach sme ju využili ako náhradné riešenie. Na viac rýchlostné skúšky na tomto prestížnom rallyšprinte korešpondujú z nastávajúcim vrcholom sezóny Barum Rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist