www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 08 - Rally Jeseníky

Rally Jeseníky mají zálusk na velký šampionát!

foto

1. října 2008 • 08:00

První říjnovou sobotu startuje II. AZ pneu Rally Jeseníky 2008, která se v loňském roce vrátila po dvaceti letech úspěšně zpět na scénu automobilových rally. Letošní podnik s centrem ve Šternberku se jede jako předposlední díl devítidílného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally 2008 a zároveň je součást K4 Poháru České republiky v rally.

příspěvků: 4 celý článek »

Rallysprintový titul získal s předstihem Peták, peugeoty Super 2000 dominují

foto

1. října 2008 • 03:00

Letošní český mistr v jednodenních rallysprintech byl korunován před závěrečnými dvěma podniky v Jeseníkách a ve Vsetíně. Stal se jím příbramský jezdec Josef Peták na voze Peugeot 207 S2000. O druhou příčku svedou ještě tuhý boj Roman Odložilík (Peugeot 207 S2000) a Josef Semerád (Mitsubishi Lancer EVO IX).

žádný příspěvek celý článek »

Pohled do loňska: Obnovené Jeseníky vyhrál Szabó na mitsubishi!

foto

29. září 2008 • 13:00

AZ pneu Rally Jeseníky 2007 vyhrála posádka Viktor Szabó, Vladimír Tichý (soutěžící Viktor Szabó) na voze Mitsubishi Lancer EVO IX. Na druhém místě skončila se ztrátou 3,5 sekundy dvojice Jan Jelínek, Miroslav Kotěna (soutěžící Pospa Rally Team) rovněž na voze Mitsubishi Lancer EVO IX a třetí místo obsadila posádka Lumír Firla, Pavel Švajda (soutěžící ASK Formule Havířov) s vozem Mitsubishi Lancer EVO VII.

žádný příspěvek celý článek »

Z historie automobilové soutěže Rally Jeseníky

foto

29. září 2008 • 07:00

Pojďme se podívat na historii soutěže, která patřila v sedmdesátých letech a počátkem osmdesátých k nejnáročnějším rally domácího šampionátu. V podhůří Jeseníků se v nedávné minulosti jezdila Rally Jeseníky, později Rally Sigma, která patřila k tradičním soutěžím a vyznačovala se příznačným podzimním termínem a naročnými tratěmi v krásné krajině Jeseníků.

žádný příspěvek celý článek »

Uzávěrka přihlášek na Jeseníky se přiblížila!

foto

23. září 2008 • 06:00

Nezadržitelně se přiblížil termín uzávěrky přihlášek pro soutěžící na předposlední podnik devítidilného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally a K4 Poháru České republiky, kterým bude v závěru příštího týdne II. AZ pneu Rally Jeseníky ve Šternberku (3. – 4. října 2008). Uzávěrka přihlášek vyprší během pondělní půlnoci.

žádný příspěvek celý článek »

AZ pneu Rally Jeseníky se hlásí o slovo

foto

22. září 2008 • 02:00

Za dva týdny odstartuje předposlední podnik devítidilného seriálu MIO GPS Mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým bude II. AZ pneu Rally Jeseníky ve Šternberku (3. – 4. října 2008). Pořadatelé z AMK ECCE HOMO Šternberk připravili podobně jako v loňském roce náročnou rally v tradičním podzimním termínu v podhůří Jeseníků. Trať měří celkem 352 km a obsahuje 9 rychlostních zkoušek na třech úsecích v celkové délce 82 km.

žádný příspěvek celý článek »

Základní informace k Rally Jeseníky

foto

18. září 2008 • 03:00

Již jen necelé tři týdny zbývají do startu Rally Jeseníky, dalšího podniku letošního národního rallysprintového šampionátu. Již dnes si můžete prohlédnout základní informace, zvláštní ustanovení či časový harmonogram toho závodu podruhé zařazeného do 'malého mistráku'.

žádný příspěvek celý článek »

toplist