www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 08 - Belgium Ypres Westhoek Rally (ME)

Skvělá konkurence v Ypres

foto

27. června 2008 • 15:15

Prakticky kompletní startovní pole, tedy z pohledu přihlášených posádek, sjede ze startovní rampy belgické Ypres Westhoek Rally. Zatím bezesporu nejlépe obsazená soutěž letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge se tak může těšit na obrovskou soutěžáckou bitvu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z přejímky a shakedownu v Ypres

foto

27. června 2008 • 14:00

Technickou přejímkou a shakedownem začal včera jeden z nejvýznamnějších podniků mistrovství Evropy a IRC, Belgium Ypres Westhoek Rally. Pro nasátí atmosféry si můžete prohlédnout fotogalerie z technické přejímky a shakedownu, jejímiž autory jsou Pluto a Willy Weyens.

příspěvků: 3 celý článek »

Luca Betti testoval Peugeot 207 S2000

foto

20. června 2008 • 11:00

Další díl mistrovství Evropy a seriálu IRC se kvapem blíží a jednotlivé týmy tak zintenzivňují své přípravy. Na belgické Ypres Rally se odehraje několik zajímavých premiér; kromě Patricka Snijerse, jenž se poprvé představí s vozem kategorie S2000 v rámci projektu BF Goodrich Drivers Team, se s dalším Peugeotem poprvé ukáže i italský jezdec Luca Betti.

žádný příspěvek celý článek »

Virtuální žluté vlajky poprvé na Ypres Rally

foto

11. června 2008 • 20:55

Před dvěma lety klub A.C. Targa Florio, hlavní pořadatel belgické Ypres Rally, představil vlastní Tracking System, pomocí kterého je možné v reálném čase sledovat závodní vozy na trati. Během letošního ročníku belgické soutěže se uskuteční premiéra vylepšení, které celý systém ještě posune dopředu - jde o virtuální podobu klasických žlutých vlajek. Celý projekt má posvěcení od FIA a kromě belgického klubu se testování tohoto systému věnovala i španělská federace RACC, která jej chce poprvé použít při letošní Catalunya Rally.

příspěvků: 7 celý článek »

Belgičané z Ypres počítají minimálně se čtrnácti S2000

foto

4. dubna 2008 • 18:30

Přestože tento víkend startuje teprve první díl ME a IRC a do startu jednoho ze stěžejních podniků obou seriálů, belgické Ypres Rally, zbývá ještě několik měsíců, odhalují pořadatelé z Flander první nástin jezdecké sestavy. Pořadatelé letos počítají s minimálně čtrnácti vozy kategorie S2000 až od čtyř různých výrobců.

žádný příspěvek celý článek »

János Tóth se letos představí na pěti podnicích IRC

foto

28. února 2008 • 11:00

Maďarský ex-šampion János Tóth se v loňské sezóně představil na třech soutěžích IRC a přestože byl hlavně ve Zlíně rychlý, nakonec skončil bez bodů. Pro letošní ročník se mu podařilo rozšířit program v seriálu Intercontinental Rally Challenge na pět startů.

příspěvků: 5 celý článek »

Ypres Rally chystá dvaačtyřicetikilometrovou bombu

foto

2. února 2008 • 01:00

Do dalšího ročníku belgické Ypres Rally sice ještě zbývá řada měsíců, pořadatelé však již nyní poodkryli tvář letošní tratě asfaltové klasiky. Ypres se má konat koncem června a kromě domácího belgického mistrovství přivítá stejně jako loni také posádky seriálů mistrovství Evropy a Intercontinental Rally Challenge.

příspěvků: 5 celý článek »

toplist