www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 17. dubna 2024, Svátek má Rudolf, zítra Valérie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

ME 08 - Rally 1000 Miglia

Natáčení Jamese Bonda málem skončilo tragédií

foto

22. dubna 2008 • 07:00

Jednou z největších atrakcí letošní Rally Mille Miglia bylo natáčení nejnovějšího dílu Jamese Bonda na tratích rychlostních zkoušek této soutěže. Přestože bylo filmování přesně naplánováno, občas se dějí věci, se kterými nelze dopředu počítat.

žádný příspěvek celý článek »

Paolo Andreucci opanoval Rally 1000 Miglia

foto

21. dubna 2008 • 19:15

Třiačtyřicetiletý rodák z Castelnuovo di Garfagnana, Paolo Andreucci, opanoval se svou sympatickou spolujezdkyní Annou Andreussi třetí díl italského šampionátu, Rally 1000 Miglia. Závod byl zařazený také do mistrovství Evropy, v jeho rámci se stal vítězem Luca Rossetti.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Mille Miglia ONLINE!

foto

19. dubna 2008 • 11:00

Dnes probíhá závěrečná etapa druhého podniku mistrovství Evropy a zároveň dalšího dílu italského mistrovství v automobilových soutěžích, asfaltové Rally Mille Miglia. Mezi bohatou konkurencí se nachází i česká posádka Antonín Tlusťák-Vlastimil Dědic. Sledujte nejen její snažení na technických tratích v okolí Brescie!

žádný příspěvek celý článek »

Na Rally Mille Miglia sněží!

foto

15. dubna 2008 • 09:30

Koncem tohoto týdne odstartuje v Montichiari druhý díl letošního evropského šampionátu, italská Rally Mille Miglia. Počasí, které nepatřilo v minulých dnech zrovna k nejpříznivějším, významně komplikuje seznamovací jízdy, které v Itálii probíhají od dnešního dne.

příspěvků: 1 celý článek »

Do Evropy přihlášeni další jezdci

foto

9. dubna 2008 • 09:00

Týden a půl před startem druhého podniku mistrovství Evropy, Rally Mille Miglia, se počet přihlášených jezdců do šampionátu starého kontinentu rozrostl o další čtyři jména. Otázkou je, jak často je v seriálu uvidíme či zda jde pouze o chytrý tah na získání priority FIA B.

příspěvků: 1 celý článek »

Corrado Fontana oficiálně potvrdil starty v ME

foto

20. března 2008 • 10:00

Italský pilot Corrado Fontana včera oficiálně oznámil svůj program pro sezónu 2008. Jak prozradil serveru AutoSport.CZ již před týdnem, zúčastní se letos opět mistrovství Evropy. Obdobně jako v minulém roce, i tentokrát nepojede kompletní seriál, momentálně je v plánu osm závodů.

příspěvků: 1 celý článek »

James Bond na Rally Mille Miglia

foto

21. února 2008 • 06:00

Druhý podnik letošního seriálu mistrovství Evropy, Rally Mille Miglia, bude mít zajímavého hosta. Po trati legendární rychlostní zkoušky Tremosine se totiž bude prohánět Daniel Craig alias James Bond ve svém speciálu Aston Martin DB8!

žádný příspěvek celý článek »

toplist