www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Matador Tatry Púchov

Deštěm zmáčené páté místo z Púchova

3. května 2006 • 11:10

Miroslav Jandík, který oslaví příští týden své jednatřicáté narozeniny, vybojoval pátou příčku na prestižní Rallye Matador Tatry v Púchově a potvrdil úspěch domácích pneumatik Matador na nejvýznamnější slovenské soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Dvořák si šel pěšky pro pohár

3. května 2006 • 09:35

Velmi neobvyklou zkušenost má za sebou posádka Josef Dvořák - Jan Slavík. V dalším dílu Global Assistance MMČR se prala o vítězství, ale bohužel v závěru soutěže přišla technická závada.

žádný příspěvek celý článek »

Achs si v Púchově moc nezazávodil

3. května 2006 • 09:15

Příliš krátká byla pro Roberta Achse s Filipem Langrem Púchovská Rallye Matador Tatry. Posádka, která chtěla bojovat o první příčku tabulky Global Assistance MMČR, musela v průběhu první etapy odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Vaňáč vybojoval v Púchově další vítězství

3. května 2006 • 09:00

Loňský mistr třídy N3 Jan Vaňáč jel do Púchova s cílem udržet si průběžné vedení v tabulce šampionátu. Ač měl před startem obavy z velké konkurence a také z nedostatečné maximálky svého stroje, nakonec i v Púchově obsadil první místo a upevnil si vedoucí příčku v tabulce.

žádný příspěvek celý článek »

SEAT Sport Slovakia na Rally Matador Tatry 2006

3. května 2006 • 02:00

Posádky teamu SEAT Sport Slovakia Peter Haluška - Vladimír Marinica sa v Púchove predstavila po prvý raz v tejto sezóne. Dieselový Seat Ibiza Cupra TDI sa stane "náradím" prešovskej posádky počas celého roka 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech vyhrál Rallye Matador Tatry již popáté

3. května 2006 • 01:00

Václav Pech jun. s Petrem Uhlem vyhrál o uplynulém víkendu třetí podnik Mezinárodního mistrovství ČR v automobilových soutěžích Rallye Matador Tatry v Púchově, započítávaný též do regionálního mistrovství Evropy. Zahájil tak boj o další titul mistra ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Třítýdenní maratón skončil v kotrmelcích

2. května 2006 • 13:30

Roman Odložilík zažil tři perné týdny, z nichž největší část strávil v kokpitu soutěžního vozu. Nejprve na sprintu v Hustopečích, poté na evropské Mille Miglia a nakonec v Púchově při pokračování MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra s novým vozem vyšla Tomaštíkovi na jedničku

2. května 2006 • 09:50

Úspěšně započatá sezona měla pro posádku Jaromír Tomaštík – Jaroslav Vrečka pokračovat na Rallye Matador Tatry.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Matador Tatry - 2. miesto pre Suzuki Motoršport

2. května 2006 • 03:00

Posádka teamu Suzuki Motoršport Jozef Béreš ml. a Petr Starý potvrdila na púchovskej Rally Matador Tatry 2006 svoju stúpajúcu výkonnosť a aj vysoké kvality ich súťažnej techniky.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf po Rallye Matador nejlepším Čechem v mistráku

1. května 2006 • 08:40

Vojtěch Štajf se spolujezdcem Jiřím Černochem a vozem Subaru Impreza Spec.C obsadili v konečném hodnocení náročné Matador Rallye Tatry výtečnou čtvrtou příčku, čímž se tato posádka Czech National Subaru Teamu posunula už na třetí pozici v průběžném hodnocení Mezinárodního mistrovství ČR v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Pech popáté vyhrál Rallye Matador Tatry !

30. dubna 2006 • 16:30

Dvojice Václav Pech, Petr Uhel z České republiky na voze Mitsubishi Lancer EVO IX vyhrála 37. Rallye Matador Tatry 2006. Úřadující český šampion slaví již pátou výhru v Púchově...

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy předních jezdců po RZ 13

30. dubna 2006 • 13:45

Česká dvojice Václav Pech, Petr Uhel na voze Mitsubishi Lancer EVO IX zvýšila v úvodu druhé etapy těsný náskok na Jozefa Béreše jr. Devětadvacetiletý jezdec z České republiky nezadržitelně míří za pátým triumfem na Rallye Matador Tatry.

žádný příspěvek celý článek »

Pech vyhrál první etapu o nepatrný rozdíl 1,1 sekundy!

30. dubna 2006 • 09:00

Vítězem první etapy Rallye Matador Tatry se stala posádka Czech National Rallye Team Václav Pech, Petr Uhel na voze Mitsubishi Lancer EVO IX v barvách generálního reklamního partnera púchovské rallye. Pech tvrdě zaútočil v závěrečném sobotním testu Zlatníky a na dosud vedoucího Jozefa Béreše juniora najel na necelých čtrnácti kilometrech téměř dvacet sekund!

žádný příspěvek celý článek »

Štajf zatím spokojený, z tratí je ale rozpačitý

30. dubna 2006 • 08:24

Posádka Czech National Subaru Teamu Vojtěch Štajf - Jiří Černoch vstupovala do Matador Rallye Tatry z pozice čtvrté posádky pořadí Mezinárodního mistrovství ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Strhující závěr první etapy vyzněl pro Pecha - ohlasy

30. dubna 2006 • 07:00

Vítězem první etapy Rallye Matador Tatry se stala posádka Czech National Rallye Team Václav Pech, Petr Uhel na voze Mitsubishi Lancer EVO IX v barvách generálního reklamního partnera púchovské rallye.

žádný příspěvek celý článek »

toplist