www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. dubna 2024, Svátek má Vlastislav, zítra Robert

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rallye Český Krumlov

Odložilík ujel s půjčeným Cliem jen pár kilometrů

31. května 2006 • 09:20

Rekordně krátká byla pouť Romana Odložilíka po trati letošní Rallye Český Krumlov. Vypůjčené Clio se zastavilo ještě před příjezdem na druhou rychlostní zkoušku.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé místo pro Vaňáče v Krumlově

31. května 2006 • 09:20

Opravdu těžkou zkouškou prošli Jan Vaňáč s Václavem Vorlem a svým Peugeotem 206 RC na Rallye Český Krumlov. Nakonec pro ně dopadla dobře a z jihočeského města si odvezli dobrý bodový příděl za druhé místo ve třídě N3.

žádný příspěvek celý článek »

Souboj o bronz rozhodly technické problémy

30. května 2006 • 15:50

Miroslav Jandík má za sebou další úspěšné vystoupení na čtvrté soutěži mezinárodního mistrovství České republiky v Českém Krumlově, kde obsadil se svým Lancerem Evo 7 skupiny N čtvrtou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Důležité stříbro v boji o titul

30. května 2006 • 08:50

Bohaté startovní pole, nádherné a velmi těžké RZ a deštivé počasí po oba dny. Takový byl letos soutěžácký svátek, 34. Rallye Český Krumlov, čtvrtý podnik letošního seriálu MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Achs v Krumlově druhý, ale bez poháru

30. května 2006 • 08:30

Plán stáhnout po českokrumlovské soutěži manko na čelo tabulky třídy A5 se posádce Achs - Langer stoprocentně podařil. Na těžké soutěži po boji s příbramským Bryndou a nástrahami tratě obsadili druhou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštík letos poprvé nespatřil cíl

30. května 2006 • 08:00

Vystoupení obou posádek TOVR Motorsportu na letošní Rallye Český Krumlov bylo jen krátké. Obě týmová subaru musela v průběhu rally odstoupit a v obou případech byly příčinou následky z vyjetí mimo trať.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Brynda si doskočil pro vítězství

29. května 2006 • 17:00

Posádka Petr Brynda a Pavel Pašek startující s vozem Škoda Felicia 1,4 ve třídě A5 za tým DPD Czech Rallye Team dokázala zvítězit v rámci 34.ročníku Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. vyhrál v Českém Krumlově

29. května 2006 • 16:00

Spokojeni s výsledkem i s předvedeným výkonem se vrátili z mistrovské soutěže z Českého Krumlova Václav Pech jun. a Petr Uhel. V těžké konkurenci dokázali i svůj druhý start s novým vozem Mitsubishi Lancer Evo 9 proměnit ve vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy v MP3 z Rallye Český Krumlov

28. května 2006 • 14:00

Můžete si poslechnout ohlasy všech jezdců po dojetí čtvrtého podniku letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, kterým byla o uplynulém vikendu povětšinou deštěm zmáčená Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Vojtěch Štajf - Historie se opakuje

28. května 2006 • 09:30

Po trojici úspěšných soutěžích v úvodu sezóny 2006 zaznamenal tým Subaru ČR - Deník Blesk první opravdu smolné vystoupení.

žádný příspěvek celý článek »

Štěpán Vojtěch obhájil loňské celkové vítězství

27. května 2006 • 17:30

Ani poslední dvojice měřených testů již nezměnila absolutního vítěze 34. Rallye Český Krumlov, kterým se stal Štěpán Vojtěch na voze Peugeot 206 WRC. Štěpán Vojtěch obhájil loňské vítězství a na své soupeře si během dvanácti rychlostních zkoušek vybudoval téměř pětiminutový náskok.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Český Krumlov kořistí Štěpána Vojtěcha

27. května 2006 • 16:45

Liberecký Štěpán Vojtěch suverénně kraloval se svým Peugeotem 206 WRC letošnímu ročníku Rallye Český Krumlov. Na druhého Václava Pecha, který vyhrál v rámci klasifikace MMČR, najel téměř pět minut. Bronzový stupínek obsadil průběžně vedoucí muž MMČR Achim Mörtl.

příspěvků: 11 celý článek »

Zkrácená Římovská rychlostní zkouška

27. května 2006 • 16:20

Šotolinovou část římovské rychlostní zkoušky poznamenalo včerejší deštivé počasí. Po dodatečné úpravě trati, kdy se na okruh navezly další tuny šotoliny bylo rozhodnuto, že posádky absolvují v každém průjezdu jen jedno ostré kolo. Tímto zásahem byla délka rychlostní zkoušky zkrácena o 0.70 km.

žádný příspěvek celý článek »

RZ 6 - Průjezd Přídolím na celkovém pořadí nic nezměnil

27. května 2006 • 11:20

Jako šestá v pořadí se jela rychlostní zkouška Přídolí. I přesto, že povrch tratě začal osychat, se na absolutním pořadí nic nezměnilo. Absolutně třetí čas na této "erzetě" zajel se svým Renaultem Clio S1600 Josef Peták.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy po RZ 5 - Druhá etapa odstartovala

27. května 2006 • 09:45

Na začátku druhé etapy českokrumlovské soutěže panuje polojasné počasí s přibývající oblačností. Informace z cíle první rychlostní zkoušky hovoří o zatažené obloze. Povrch tratí zůstává i nadále mokrý. I tato etapa bude velice důležitá na správnou volbu pneumatik.

žádný příspěvek celý článek »

toplist