www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Rally Bohemia Mladá Boleslav

Mr. Cimbu obhájil loňské vítězství

21. července 2006 • 08:35

Po šesti letech se na Bohemii sešla posádka Mr.Cimbu - Ivan Hrubý v jednom autě. Tuto svou obnovenou premiéru oslavili prvním společným vítězstvím ve třídě na velké soutěži. Mr.Cimbu tak zopakoval svůj úspěch na této soutěži v minulém roce.

žádný příspěvek celý článek »

Dvořákova vítězná derniéra na Bohemii

21. července 2006 • 08:30

Josef Dvořák s Janem Slavíkem z domácího Autoklubu Škoda Mladá Boleslav suverénně zvítězili mezi "malorážkami" na chudě obsazené Rally Bohemia. Kromě hořících brzd neměli během soutěžního víkendu žádný znatelný problém a své zřejmě poslední vystoupení s vozem Škoda Fabia ve třídě N1 ozdobili medailí.

žádný příspěvek celý článek »

Vladimír Barvík zazářil na Bohemce a má celkové stříbro !

21. července 2006 • 05:00

Mezi největší překvapení letošní Rally Bohemia 2006 nepochybně patřil zlínský Vladimír Barvík, který se zde teprve podruhé představil s novotou vonícím Mitsubishi Lancerem EVO IX, s nímž dokázal zajet pro druhou nejcennější medaili v rámci domácího šampionátu i Evropského poháru.

příspěvků: 2 celý článek »

Dušan Kouřil pátý mezi Áčky

20. července 2006 • 13:15

Tlumačovský jezdec Dušan Kouřil odjížděl z Rally Bohemia spokojený s pátým místem mezi vozy skupiny A. Celkově mu patřila třináctá příčka, ale podle něj to mohlo dopadnout ještě lépe, nebýt zrovna optimálně přiděleného času v RZ 7, kde havaroval Zdeněk Vlček.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Trojan v cíli Bohemky

20. července 2006 • 13:00

V neděli 16. července 2006 skončil již 33. ročník Rally Bohemia, kde v konečné výsledkové listině posádka ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU figuruje na 6. místě absolutně a na 5. místě ve skupině produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Peták v neděli zářil

20. července 2006 • 12:15

Sedmička je pro někoho šťastným číslem. Josef Peták bude mít asi jiný názor. Právě na sedmé rychlostní zkoušce mu defekt definitivně vzal šanci na skvělé umístění v Rally Bohemia.

žádný příspěvek celý článek »

Vavříny pro Matador na Rally Bohemia

19. července 2006 • 20:30

Rally Bohemia 2006 byla další těžkou zkouškou a především vynikajícím srovnávacím testem s konkurencí pro nové soutěžní pneumatiky Matador SM-20. Výborné zkušenosti s mokrými pneumatikami SM-1 na předcházejících podnicích potvrzovaly především výsledky Václava Pecha.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Bohemia - další fotogalerie

19. července 2006 • 02:00

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z Rally Bohemia, jejímž autorem je Dalibor Benych. Na více než 150 snímcích jistě naleznete vše, co jste v okolí Mladé Boleslavi mohli vidět.

žádný příspěvek celý článek »

Vaňáč poprvé využil SuperRally

19. července 2006 • 00:30

Posádka týmu ASECA Racing Jan Vaňáč a Václav Vorel měla na Rally Bohemia jasný úkol. Hlídat si v těžké konkurenci především největší soupeře v boji o titul. To se nakonec povedlo, protože Vaňáč si připsal další důležité body a až do zlínské Barum rally mu bude patřit průběžné vedení v klasifikaci GA MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada s Alfou Romeo 147 na Bohemii bronzový

18. července 2006 • 13:50

Hustopečský AGROTEC racing team, posádka Martin Rada a Roman Petr má za sebou úspěšný start se svým zánovním závodním vozem Alfa Romeo 147 na víkendové Rallye Bohemia 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Policie pátrá, kdo překazil rally rozlitým olejem

18. července 2006 • 10:20

Mladoboleslavská policie vyšetřuje sérii sobotních nehod na Rally Bohemia. Během rychlostního testu havarovalo na velké olejové skvrně v obci Dalovice několik závodních aut.

příspěvků: 4 celý článek »

Škoda Fabia Rallye Cup - ohlasy po Bohemia Rally

18. července 2006 • 09:45

Letošní Bohemia Rally byla podle promotéra Škoda Fabia Rallye Cupu Miroslava Levory výborná. Jezdci jsou spokojeni, chválili si zejména dlouhé rychlostní zkoušky a litovali, že některé z nich musely být po havárii zrušeny.

žádný příspěvek celý článek »

Achsova nevydařená Bohemia

18. července 2006 • 08:30

Robert Achs s Filipem Langerem vstupovali do dalšího dílu GA MMČR s odhodláním udržet první místo v průběžném pořadí třídy A5. Už od startu však protestovala technika a posádka svůj marný boj musela vzdát po absolvování osmé rychlostní zkoušky.

žádný příspěvek celý článek »

Splněné cíle na Rally Bohemia

18. července 2006 • 08:00

Pro OMV Rally Team byla účast na Rally Bohemia především jako testování a sžívání se s novým vozem. "Myslím si, že po všech stránkách super a celkově to dopadlo nad naše očekávání," řekl Vojtěch.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rally Bohemia

17. července 2006 • 22:40

Že fotografování při automobilových soutěžích není v žádném případě pouze mužskou doménou, o tom se můžete osobně přesvědčit v naší první fotogalerii k víkendové Rally Bohemia, jejíž autorkou je Eva Jermaková, dcera našeho stálého redakčního kolegy Jiřího Jermakova.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist